4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins | Catalan.Lamareschale.org

4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins

4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins

Competència és cada vegada ferotge en el camp de batalla Bitcoinwallet, amb contendents èxit ara que ve de totes les parts de l'espectre - sobretot perquè vistiplau d'Apple per carteres Bitcoin en iOS. Ara que tenim un munt d'opcions per a l'emmagatzematge de Bitcoin en pràcticament qualsevol dispositiu, el següent pas lògic és esbrinar quines són les millors.

He revisat prèviament Rusc Bitcoin walletand li va donar una valoració molt positiva. No obstant això, aquesta revisió va ser només l'aplicació per Android, i diversos updateshave ocorregut des de llavors a la terra Rusc - més notablement l'alliberament d'una cartera web que s'executa en HTML5 i és compatible amb tots els navegadors web moderns i fins i tot dispositius mòbils.

Aquesta peça s'esbossaran quatre característiques diferents que fan un rusc potencialment revolucionari cartera Bitcoin. És cert que dues d'aquestes característiques hi ha la polpa exposada a terme només parcialment, l'últim no és més que una proposta, i no totes les funcions estan disponibles en tots els dispositius en aquest moment. Però en conjunt, la totalitat de la funcionalitat del rusc representa un salt significatiu cap endavant en el carteres Bitcoin són capaços de fer.

1. Les solucions de seguretat innovadores

Web del rusc applicationsports una interfície HTML5 optimitzada i una cartera HD. En aquest cas, HD no representa "alta definició", sinó "jeràrquica determinista" - un terme tècnic que fa a la capacitat de la cartera de restaurar amb només un 12-paraula contrasenya.

Essencialment, això significa la cartera mai necessita ser recolzat, ja que l'usuari només ha de recordar o escriure una particular combinació de paraules. Amb aquesta sola paraula contrasenya de 12, la seva cartera web rusc es pot accedir des de qualsevol ordinador o dispositiu compatible amb HTML 5 amb una connexió a Internet.

Aquest tipus de seguretat vol dir que l'usuari té el control total de la seva Bitcoin. Les claus privades no s'emmagatzemen en un servidor centralitzat, i no hi ha necessitat de confiar en Gmail o Dropbox amb un fitxer de còpia de seguretat. La cartera està eternament en l'blockchain, i sempre accessible amb la frase de pas d'alta definició.

Aquesta és una addició relativament nova per al protocol Bitcoin - conegut com BIP32 - i només s'ha implementat amb uns pocs clients de cartera, com ara electro. No obstant això, la característica és una addició molt benvinguda al rusc i servirà per simplificar la seguretat per als usuaris ocasionals Bitcoin.

2. Suport moneda digital múltiple

Aplicació web del rusc també va posar en marxa amb una característica única d'una cartera Bitcoin - el suport a diferents cryptocurrencies, tots emmagatzemats en la mateixa cartera. En aquest moment només hi ha suport per a Bitcoin i litecoin, però els desenvolupadors estan buscant per afegir tantes cryptocurrencies com sigui possible. Fins i tot podrien crear un APIthat independent pot connectar-se amb pràcticament qualsevol blockchain i consultar com una base de dades.

No només els desenvolupadors volen incloure altres altcoinssuch popular com Blackcoin, sinó també actius personalitzats creats per les plataformes de Crypto 2.0 com Counterpartyand Etereum. Imagineu que és capaç de buscar a les accions de companyies descentralitzades, des de dins de la cartera del rusc Bitcoin.

Tal omni-carpeta seria realment innovador perquè en aquest moment hi ha molt poques opcions per a l'emmagatzematge de diverses monedes. Un pot descarregar i instal·lar el client d'escriptori Qt de cada moneda - un inconvenient i sovint intensius en recursos - o simplement mantenir les monedes en un lloc web de comerç centralitzat com Cryptsy o Mintpal.

Tenir una forma segura d'emmagatzemar múltiples tipus de monedes en un sol lloc seria una gran ajuda seriosa per a la comunitat moneda digital. Això faria tradicional Qt carteres obsolets per a res més que l'emmagatzematge conjunt blockchain, la mineria i l'encunyació. També eliminaria el risc de perdre els diners en atacs de pirateria a les borses centralitzades.

3. Built-In App Store

Rusc és la primera cartera Bitcoin tenir integració nativa de les aplicacions de tercers, com ara el lloc web de comerç Bitstamp o el joc de joc Camp de mines. Em va comentar sobre aquesta característica en la meva opinió del rusc, i encara crec que és una de les característiques més interessants en qualsevol cartera en aquest moment.

La botiga d'aplicacions segueix sent limitada a un grapat d'aplicacions en aquest punt, i cap d'ells són particularment revolucionari. Però això canviarà un cop que l'aplicació guanya més popularitat, i els desenvolupadors començar a portar els seus serveis web a la plataforma del rusc per tenir accés a aquest grup demogràfic.

Algunes de les possibilitats que puc imaginar incloure aplicacions de jocs d'atzar en tota regla amb escurabutxaques, blackjack i Texas Hold'em (Segells amb els clubs, algú?); Privacy-potenciadors com ara CoinJoin i DarkWallet; i mercats descentralitzats com OpenBazaar. Amb la moneda digital i una plataforma d'aplicacions molt oberts, el cel és el límit.

Els desenvolupadors del rusc proporcionen una guia útil sobre GitHubfor crear aplicacions natives, que són essencialment només feixos de CSS, HTML o codi JavaScript que s'executen dins d'una finestra dins del rusc. Com diu la guia, "Es pot utilitzar la majoria de les característiques que vostè esperaria d'un navegador web estàndard modern."

4. Crowdfunding Feature-base (Proposat)

Fa poc més de dues setmanes, un desenvolupador Rusc publicada a GitHub una idea per elevar el desenvolupament moneyfor selectiva de característiques específiques del rusc. Això permetria als donants a votar, essencialment en el que volen els desenvolupadors a estar treballant en, i directament donar suport addicions específiques a la funcionalitat del rusc.

¿Aquesta visió de crowdfunding sona familiar? El que hauria de perquè és molt similar a Lighthouse- de Mike Hearn, que, quan s'allibera, permetrà a les persones per finançar directament les actualitzacions específiques per al protocol bàsic de Bitcoin que volen Hearn a treballar. És un model de finançament col·lectiu que hauria de millorar la relació freqüència-adossada que els desenvolupadors tenen amb els seus usuaris.

Mike Hearn va intervenir en el pal de crowdfunding del rusc, que explica com funciona el seu projecte Far i si seria compatible amb la visió del rusc per finançar millores de la cartera. Hearn va concloure amb un llarg comentari explicant els passos necessaris que serien necessaris per integrar far en el rusc.

No obstant això, Hearn assenyala que "Far encara no és de codi obert, de manera que el pla anterior no és factible fins que sigui." Això es deu a Hearn vol fer tants diners com sigui possible fora del far abans d'obrir-la al món. Per tant, podria ser un temps abans del rusc té accés a aquest mètode crowdfunding en particular.

Prenent Bitcoin Moneders al següent nivell

Aquests han estat només un grapat de característiques actuals i futurs del rusc que em va cridar l'atenció recentment - navegar per rendiments del perfil de GitHub del rusc encara més característiques propostes que pogués quedar implementades en el futur.

És una època emocionant en la que podem veure en temps real com els desenvolupadors estan inventant noves formes perquè nosaltres fem servir els nostres diners, i fins i tot ser capaç d'interactuar directament i suggerir millores. Tal progrés passarà encara més ràpidament a mesura que passa el temps i la competència es fa més intensa.

El resultat serà totalment personalitzables aplicacions de telèfons intel·ligents que fan que sigui molt fàcil i convenient d'enviar i manipular els diners d'un en qualsevol forma imaginable. És un gran futur en veritat, i el rusc està ajudant a aplanar el camí.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Guia: 4 programes desagradables que seguiran els teus arxius per als Bitcoins

Post Altcoin

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

4 passos simples per acceptar Bitcoin en el vostre negoci

Post Altcoin

Tutorial: Com sutilitza The Darkcoin Wallet i Darksend

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet Beta

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Post Altcoin

Dogecon SF: una festa sorprenentment greu

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Com comerciar amb Bitcoins i NO aconseguir arrestada

Post Altcoin

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web

Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0