Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin | Catalan.Lamareschale.org

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Un dels majors encants de cryptocurrencies és la seva capacitat per evitar la detecció, ja sigui per agències governamentals o altres mirades indiscretes. Arran de l'escàndol Snowden, la demanda de seguretat en línia s'ha vist un augment extrem. Les eines de privacitat existents en Bitcoinmust ser avaluats pel que fa a la conclusió de si és l'anonimat pel seu propi compte. El moneda digital hipotètica ideal per l'anonimat, juntament amb els intents actuals, també ha de ser investigat. CryptoNote, les seves limitacions i estratègies d'implementació viables factor en gran mesura en la capacitat general per cryptocurrencies anònims. Si un moneda digital totalment anònima pot ser creat, que significarà una nova alba, tant per a transaccions en línia i per la llibertat de les limitacions establertes pels governs.

Bitcoin és una eina descentralitzada que permet la creació i l'enviament dels fons gairebé a l'instant a qualsevol distància. No obstant això, els fons estan documentats en un llibre de comptabilitat pública coneguda com la blockchain. La història de qualsevol transacció està a disposició del públic, el que permet a la privacitat mínim. Les adreces de protocol de Bitcoin ordinaris mitjançant l'ús de claus públiques com a identificadors, noms llargs i complexos, mentre que ocultar les identitats individuals. Bitcoin clients també generen moltes claus públiques per ajudar a lligar una sola direcció a una persona. No obstant això, aquestes cobertes no són suficients per mantenir la identitat d'un enviament de fons ocults de qualsevol caçador dedicat individual. Bitcoin bugaderies són una solució comuna, els serveis que es barregen les transaccions d'historial de transaccions fosca.

Els protocols existents en Anònim moneda digital

Actualment, Bitcoin pot estar orientada en gran mesura cap al anonimat. CoinJoin i CoinSwap són dos poderosos mecanismes per fer-ho.

CoinJoin pastes de juntes múltiples transaccions per confondre la identitat de cada transacció. Cada intercanvi de Bitcoin està lligat a una llista d'identificació dels resultats per un dignature sigital. La transacció es invalida si la sortida total és menor o igual que el valor d'entrada, i les transaccions honoraris es recullen per miners. Aquest sistema s'utilitza per defensar Bitcoin contra la falsificació. CoinJoin és difícil impliment així, ja que els intents de fer valors de sortida el més consistent possible per tal d'evitar agrupant-los a valors d'entrada. Productes resultants no poden ser gastats en el mateix moment, ja que això els identifica com un grup. Dues parts diferenciades han de participar en una combinació i cap d'ells pot ser un sistema de servidor centralitzat que pot ser compromesa. CoinJoin no està realment implementat amb èxit de moment, però DarkWalletintends per realitzar plenament el seu potencial.

CoinSwap barreja transaccions sense un servidor central, fins i tot a través d'blockchains separades. El resultat és similar a CoinJoin. És com si dos usuaris intercanvien claus privades en persona, però, el blockchain no pot veure les monedes que es mouen, només pot detectar la transacció com una anomalia. Si gairebé no té usuaris estan utilitzant aquest sistema, les seves transaccions es poden intercanviar simplement en base a això. No hi ha eines que actualment implementen aquesta íntegrament.

El potencial per a un moneda digital Amb total anonimat

Proves de coneixement zero tenen la capacitat de proporcionar una ruta totalment impossible de trobar per als fons, incloent tant el seu origen i el seu destí. Transaccions Bitcoin estan publicant essencialment blocs que s'assignen a les sortides velles per altres de noves. En el seu lloc, les proves de coneixement zero veurien miners elles la publicació d'una sèrie de transaccions vàlides. Aquestes transaccions The Old conjunt de cada sortida al conjunt de cada nova sortida. Això pot ser promoguda a l'obligar al destinatari per triar les adreces de destinació i distribuir cada un individualment entre els diferents miners, només el miner que té el bloc i el receptor sabria on van els fons. El valor de tots els fons seguiria sent visible i de seguiment podria ser aconseguit mitjançant la comparació de les quantitats sostretes i agregats entre comptes. Un remei per això es coneix com a valors xifrats homomorphically. Això permetria la unió de diversos serveis sense exposar les dades de cada servei a l'altre, en aquest cas els serveis que es moneder i el blockchain.

Per fer el càlcul de coneixement zero, el creador del protocol hauria dades secrets que els dóna la capacitat per formular proves falses. Aquestes falses proves permeten al creador per crear fons a voluntat sense ser detectat. Més enllà d'aquesta debilitat colossal, els càlculs requerits no són viables de moment. El protocol també veu defectes en la seva acumulador de confiança, falta d'investigació en el camp, i la incapacitat per detectar el col·lapse econòmic a causa de la foscor fins que l'economia està més enllà de salvament.

Potencial d'Zerocoin d'anonimat en Bitcoin

Zerocoinattempted zero en el coneixement i va conduir a restriccions extremes. Aquest va ser desenvolupat en un protocol més eficient que permet pagaments privats directes de valors ocults, coneguts com Zerocash. Zerocoin i Zerocash operen dins de la xarxa Bitcoin com una sèrie d'extensions i les restriccions en el Protocol de pre-existent. No es necessita cap emissor de la moneda centralitzada per emetre Zerocoins. Fins i tot si es veuen compromesos molts nodes, el protocol Zerocash encara serà capaç d'operar ja que pot ser àmpliament distribuït entre els usuaris de Bitcoin, que no requereixen les aplicacions de tercers o programari addicional. Parells directa to peer també permeten transaccions per a més seguretat. Els usuaris convertir registren públicament bitcoins en l'anonimat Zerocoins que després poden ser enviats a altres usuaris Zerocoin, sinó que també es pot convertir de nou en bitcoins, encara que això és innecessari, ja que Zerocoins es pot utilitzar per a qualsevol transacció. Els principals defectes amb Zerocoin són que cada moneda ha de tenir el mateix valor, sense seqüències d'ordres es pot permetre, i es requereix una gran quantitat de treball per entrar en optimitzacions especials. El projecte va ser inicialment una extensió del protocol de Bitcoin que permet als usuaris barrejar les seves pròpies monedes.

En les properes parts, es discutiran el Cicle bizantí, DarkWallet, i les alternatives a l'anonimat total.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Entrevista: Brandon Kurtz de Vertcoin Athlet

Post Altcoin

16 increïbles i útils calculadores de Bitcoin

Post Altcoin

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin

Post Altcoin

10 Eines útils per estar connectats al mercat de Bitcoin

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?