Criptocidències anònimes: la seva història en breu | Catalan.Lamareschale.org

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

L'anonimat sempre ha estat buscat a la comunitat de la moneda digital. Molts pensen erròniament que és inherentment Bitcoinitself anònima, quan està en el fet que proporciona pseudònims en el millor. Això ha causat un gran enrenou en la comunitat, i molts desenvolupadors han començat a oferir les seves pròpies solucions.

El naixement d'una tendència a cryptocurrencies

Després de monedes criptogràfics van començar a posar-se de popularitat més estès durant l'any 2013, també hem vist un enorme augment en el seu nombre. La veritat és que no era tan difícil per a algú amb uns coneixements bàsics de desenvolupament del programa per crear la seva pròpia moneda. En algun moment vam poder veure que una parella o fins i tot més nous cryptocoins van ser alliberats gairebé cada dia. Afortunadament això no duraria molt de temps. Els inversors i els usuaris de la moneda va començar a buscar la innovació i és llavors quan les monedes que utilitzen sistemes interrogats per millorar l'anonimat va començar a guanyar popularitat també.

El primer "defecte" Bitcoin

Moltes persones creuen erròniament que Bitcoin és un tipus totalment anònima de pagament. Si bé això podria no ser del tot malament ja que en molts sentits Bitcoin ofereix una major anonimat que altres opcions de pagament que no és totalment anònima. Atès que totes les transaccions s'emmagatzemen i es pot accedir a través de la blockchain es va suggerir Fins i tot en les notes del producte original, Satoshi es va recomanar que els usuaris de Bitcoin d'utilitzar una nova direcció per a cada transacció per evitar les transaccions que s'estan lligats a un propietari comú. I tot i que les adreces IP no s'emmagatzemen a la blockchain Gavin Andersen va observar un cop el següent:

Si no sou molt acurat en la manera d'usar Bitcoin (i vostè té el coneixement tècnic per usar-lo amb altres tecnologies d'anonimat com Tor o I2P), s'ha d'assumir que un persistent, atacant motivat serà capaç d'associar la seva adreça IP amb les seves transaccions Bitcoin. 

A partir d'aquests i molts altres factors en consideració els desenvolupadors començar a treballar en una forma de millorar l'anonimat de cryptocurrencies, així com per augmentar la popularitat de la seva moneda, mitjançant l'activació d'interès de la gent a través de la innovació. S'espera que la gent és més probable utilitzar una moneda digital amb un equip de desenvolupament actiu i hàbil en lloc d'alguna cosa que ha estat clonat i no ofereix alguna cosa nova, a més de les alternatives de major edat.

El començament de les monedes digitals anònims

A principis de 2014, DarkCoin seria la primera moneda criptogràfica per oferir un sistema complet de transaccions anònimes. Fins i tot avui en dia Darkcoin segueix sent el més popular altcoin anònima, però no és l'únic jugador en el joc. Algun temps abans que sigui alliberar el Stablecoin ara abandonada tenia alliberar un servei de mescla. Un protocol que es barrejaria transaccions, conjuntament, per tal de fer el seguiment del flux de monedes i fer associacions més difícil. Aquí està una llista d'altres exemples notables:

  •  Bytecoin, publicat al març de 2014. És la primera moneda en base a CryptoNote
  • Anoncoin, les transferències monedes es realitza utilitzant els darknets només per prevenir el rastreig de l'arrel de les transaccions
  • Zerocoin, un projecte que encara està en desenvolupament amb l'objectiu de millorar les debilitats de Bitcoin
  • Cloakcoin, publicat el juny de 2014 i la característica implementada en forma anònima a través de P2P descentralitzat Prova d'extensions de protocol d'estaca
  • XC, d'extrem a extrem de xifrat i la trajectòria múltiple sense esperances de disseny juntament amb altres característiques que encara estan en desenvolupament

El futur de les monedes digitals anònims

Els exemples esmentats anteriorment podrien no semblen molts, però el que és segur és que l'anonimat ha aplanat segurament el seu camí en l'ecosistema moneda digital i que és aquí per quedar-se. La tecnologia per aconseguir cert anonimat dels usuaris de monedes criptogràfics ha aconseguit un gran progrés durant aquest any. Tot i que la majoria de les tecnologies que s'utilitzen per millorar l'anonimat encara estan en desenvolupament amb Bytecoin i sent l'únic altcoin a partir dels exemples anteriors per oferir un producte acabat i tot i així tenir un equip de desenvolupament actiu; esforços encara s'estan posant en acabar els altres projectes també. DarkCoin va anunciar que Darksend + està arribant a finals de juliol / principis d'agost de 2014 perquè sigui un producte, dins acabats així. Les altres parts estan treballant en acabar els seus projectes i deixant anar el resultat final també. Anoncoin, Zerocoin i Cloakcoin han anunciat que les noves característiques es donarà a conèixer a finals d'aquest any. XC és completament funcional, però molts elements estan encara en desenvolupament, els plans futurs de la moneda semblen prometedors.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Quatre dades sobre les carteres de Bitcoin que has de saber

Post Altcoin

13 Llocs per consultar les dades del mercat de Litecoin

Post Altcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

Post Altcoin

Reddcoin publica oficialment POSV: començarà el 2 dagost (ara en viu)

Post Altcoin

Inversió a llarg termini

Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social

Post Altcoin

SpaceBIT per proporcionar una nova forma de finançar lexploració espacial

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin

Post Altcoin

Els científics demanen les donacions de Bitcoin i Dogecoin