Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda | Catalan.Lamareschale.org

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Una de les vidents tecnologia més influents de l'era de l'ordinador ha donat la seva benedicció a la seva tecnologia Bitcoinand blockchain subjacent, tot i que té algunes reserves pel que fa a usos il·lícits del sistema.

Bill Gates, el famós cofundador de Microsoft i la Fundació filantròpica Bill i Melinda Gates, va fer una entrevista amb Bloombergyesterday en què parlava mètodes de fer arribar les eines financeres a la població no bancaritzada.

Encara que segueix sent difícil per a les persones en els països pobres per establir i mantenir els comptes bancaris, els avenços en l'espai mòbil permeten ara a aquestes persones per administrar les finances sense necessitat d'un compte bancari en absolut.

"La necessitat de moure diners d'un lloc a un altre, el cost de fer-ho - les despeses indirectes, com vostè diu - em fa pensar, ho creguis o no, de Bitcoin," aquest segment reporter del carrer d'Erik Schatzkerduring Bloomberg. "A causa de que algunes persones han dit 'Hey, Bitcoin és la resposta a aquests problemes.' És vostè un creient? "

Bé, Bitcoin és interessant perquè mostra el barat que pot ser. Bitcoin és millor que la moneda en què vostè no ha d'estar físicament en el mateix lloc i per suposat per a les grans transaccions de divises pot ser bastant incòmode.

- Bill Gates

De fet, la tecnologia blockchain descentralitzada (que constitueix el cor de Bitcoin i altres cryptocurrencies) permet la transferència instantània de valor utilitzant una xarxa peer-to-peer sense esperances. A causa de que no hi ha cap empresa o organització encarregada de la gestió d'aquestes transaccions, el sistema en el seu conjunt és molt més barat d'operar que els bancs regulars.

L'addició de "Reconeixement suficient" per Bitcoin

No obstant això, un altre efecte d'aquest sistema sense esperances i sense sobrecàrrega és que no hi ha discriminació entre transaccions. Tot passa per - fins i tot aquells que normalment es considera il·legal. Aquesta característica ha donat lloc a mercats en línia pròspera on les drogues i les armes es venen per Bitcoin.

Com Gates, va continuar la seva resposta, es va deixar en clar que ell no està massa interessat en els aspectes més foscos de la moneda digital.

Els clients que estem parlant no estan tractant de ser anònima. Saps que estan disposats a ser conegut, de manera que la tecnologia Bitcoin és clau, i es podria afegir a aquesta o es podria construir una tecnologia similar on hi ha prou atribució que la gent se senti còmoda que això no és res a veure amb el terrorisme o qualsevol tipus de blanqueig de diners.

- Bill Gates

Aquí, Portes cau en un error comú que Bitcoin és anonymousby disseny. En l'actualitat, Bitcoin és transaccions significat pseudonymous- es registren públicament a la blockchain, i, teòricament, pot estar lligada als individus a través de l'anàlisi forense. És per això que es recomana als participants en els mercats fosca xarxa per utilitzar els serveis de monedes de barreja que poden arribar a un cert nivell d'anonimat.

No obstant això, Gates, creu que la naturalesa pseudònim de Bitcoin és en realitat un error, i no una funció. Té raó en que la gent que està tractant d'arribar als pobres -, poblacions sense serveis bancaris dels països del tercer món - probablement no es preocupen per la vinculació de la seva identitat a les seves finances. No han de preocupar per un estat de vigilància de gran abast que tanca a més persones per càpita que qualsevol altra nació al món. Mentre que els governs del tercer món sovint són corruptes, almenys la seva corrupció no s'estén a la restricció de les llibertats econòmiques dels seus ciutadans. Per tant, la gent en aquests països tenen poca necessitat de mantenir l'anonimat.

Sobre la base d'aquesta distinció, Gates, és la pesca amb claredat per a un moneda digital alternativa que vincula la identitat d'un usuari per als seus diners. Es diu que "la tecnologia Bitcoin és clau", però que realment vol dir blockchaintechnology és clau. Hi ha literalment centenars de diferents cryptocurrencies que utilitzen algun tipus de blockchain, i no és massa inversemblant imaginar que d'alguna manera lliga els saldos i transaccions a les identitats del món real.

Les identitats de construcció A sobre Bitcoin

Gates, creu que és possible "afegir" a si Bitcoin per tal de vincular les identitats amb els seus diners. Això podria aconseguir de diverses maneres, incloent la creació d'una cartera Bitcoin especialitzat que verifica la identitat de l'usuari abans del seu ús. Coinbaseand PayPalare tant en condicions de fer alguna cosa com això, ja que ja són altament compatible amb les normes de verificació d'identitat imposades per l'Estat.

Una altra forma d'imposar les identitats del món real en les transaccions Bitcoin seria promulgar noves lleis, d'ampli abast a nivell governamental. Aquest tipus d'enfocament ja s'està intentant pel Departament de Serveis Financers, que vol posar al seu lloc BitLicense regulationsfor moneda digital de Nova York. Entre altres normes, es requeriria empreses Bitcoin a Nova York (i qualsevol negoci amb els clients a Nova York) per a identificar a tots els seus clients i emmagatzemar els registres de transaccions extenses.

Al final, aquesta estratègia pretén marginar o empresonament de pla, els que tracten d'usar Bitcoin amb fins vilipendiats pel govern - no només el terrorisme i el rentat de diners (dos termswhich vaga es pot aplicar activitats de relativament inofensius), sinó també les compres de drogues i armes o donacions a grups políticament actius, com ara ocupar o WikiLeaks. Per ara, el BitLicense es presenta com una forma de protecció dels consumidors, però el seu objectiu final és la censura de les transaccions que es considerin poc ètic pel govern i la gent com Bill Gates.

Queda per veure si Gates, Microsoft o en el seu conjunt, en realitat perseguir un sistema moneda digital aquesta identitat centrades. És fàcil començar un nou blockchain, però no és fàcil en absolut que sigui un èxit. Millor aposta de Gates és, probablement, per construir la seva visió a la part superior de la mateixa Bitcoin, o simplement deixar que els reguladors de Nova York fan tota la feina pesat. A més, Microsoft està molt ocupat aquests dies tractant de mantenir la seva quota de mercat actual, per la incursions en territori moneda digital probablement es mantindrà limitat a treballs de recerca teòrics.

Bill Gates és una persona extremadament intel·ligent, i probablement es donaran compte d'alguna altra manera o per proporcionar serveis de diners bàsics a la població no bancaritzada. Podria ser en forma d'un projecte personal amb un equip petit, o mitjançant la seva fundació filantròpica. Però és gairebé segur que impliquen Bitcoin o una altra moneda digital, i és d'esperar que conserva un cert nivell de privacitat per als seus usuaris.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Potcoin és on està! Una introducció a Potcoin

Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Post Altcoin

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

6 Passos per avaluar si val la pena la inversió duna criptocurrency alternativa

Post Altcoin

Tutorial sobre com canviar a Wallet Reddcoin POSV

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins