Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa | Catalan.Lamareschale.org

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Després d'un llarg descans, l'informe de Reuters i la moneda ha tornat! Molt està succeint en el món moneda digital, i aquí estan alguns esdeveniments recents que poden haver perdut.

Accepta Twitch.tv dogecoin

 

El dia d'avui, a través de Twitter, el servei de streaming de vídeo en línia massiva, Twitch.tv, va anunciar que estan acceptant Dogecoinfor seu pla de subscripció Turbo.

La broma, i ple d'energia, comunitat de Dogecoinis un gran partit per al lloc orientat a la comunitat de Twitch. Shibes han estat molt entusiasmats amb la notícia. Molts d'ells ja han comprat una subscripció a través dogecoin, i el preu de la moneda ha augmentat un 17% des que la notícia.

Poma pagar el doble cobra als seus usuaris

El Bitcoinrival afirmat, que els inversors encara Bitcoin Marc Andreessen lloat, ha cobrat doble moltes de les seves compres usersfor. Mentre que els usuaris descriuen l'experiència d'ús d'Apple de pagament el més convenient i fàcil, que eren frustrat i molest en veure que s'han cobrat dues vegades per cada pagament que havien fet amb el servei. Un desenvolupament molt interessant, i un que destaca alguns dels aspectes negatius d'un sistema de pagament centralitzat. Aquest és un altre exemple dels avantatges de Bitcoin.

No obstant això, Apple Pagament acaba de començar, i veurem com es desenvolupa el seu desenvolupament.

A principis de Bitcoin Coder, i Bitcoin Fundació Cap Científic, Gavin Andresen, va tenir un AMA Ahir

Cap científic de la Fundació Bitcoin va respondre a la crida de reddit, i es va sotmetre a un procediment AMA. Ell va respondre a moltes preguntes, que van des si encara està en contacte amb la CIA, als seus pensaments sobre altcoins. Sembla que Gavin és molt entusiasmats amb tots els usos no monetaris de l'blockchain. Tot i això, Gavin no és un fan de Altcoins, i ha afirmat que qualsevol innovació en Altcoins fàcilment es pot afegir a Bitcoin.

A més, Stills pensa que Bitcoin ha de tenir una forquilla dur per tal de sobreviure i escalar correctament, i s'esmenta que l'equip de desenvolupament s'està allunyant de la cartera de QT. Finalment, en un comunicat de tranquil·litat, va afirmar que ell està molt segur que no hi ha errors importants en el codi de Bitcoin.

Sosté ransomware Ordinadors d'ostatges del Govern italià per Bitcoin

Un virus, que ens va informar sobre fa uns mesos, s'ha estès recentment a través de la xarxa informàtica del govern theItalian. El virus podria xifrar arxius i amenacen amb només desxifrar si bitcoins van ser lliurats a l'adreça indicada. La quantitat de 400 euros, per a cada arxiu, es va duplicar després de tres dies, si no es paga per endavant.

Com la majoria dels governs, a nivell federal el govern italià ha estat molt voluble de la moneda en línia, però el nivell local ha tingut cap contacte amb el moneda digital. Els agents de policia es van sorprendre en descobrir que no podien rastrejar les transaccions Bitcoin després que van pagar els delinqüents cibernètics. D'acord amb els oficials, els pirates informàtics ha tingut el desvergonyiment de dir si tenien algun problema per contactar amb ells.

Això succeeix en un moment en què la UE ha començat a centrar-se en els delictes relacionats amb moneda digital està segur de tenir un impacte.

Tecnisa es converteix en el més gran comerciant Bitcoin a Amèrica Llatina

La signatura brasilera de béns arrels, Tecnisa, ha anunciat que està acceptant Bitcoin. Com a resultat, ara és el negoci més gran a Amèrica del Sud a acceptar Bitcoin. Això és particularment impressionant notícia per al Brasil, que té una forta, però que lluita, de la comunitat Bitcoin.

Tecnisa s'uneix a nombroses empreses d'Amèrica del Sud que processen el pagament Bitcoin mitjançant el processador de pagament moneda digital, BitInvest. Tecnisa de màrqueting i mitjans gerent, Gustavo Reis, va dir Coindesk,

Creiem que un $ 1.8 mil milions R, societats d'economia oberta com Tecnisa, impulsarà l'adopció, en tots els costats del taulell: els clients tindran més opcions per utilitzar i comerciants tindrà més volum de transaccions per explorar.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part II - Criptótote i Darkcoin

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

Post Altcoin

6 Passos per avaluar si val la pena la inversió duna criptocurrency alternativa

Post Altcoin

Com obtenir una adreça personalitzada de Bitcoin

Post Altcoin

El pla de miners de GAW és finalment revelat

Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin

Post Altcoin

Dogecon SF: una festa sorprenentment greu

Post Altcoin

Com comerciar amb Bitcoins i NO aconseguir arrestada

Post Altcoin

Accedint a Darknet en menys de 2 minuts: guia per a principiants

Post Altcoin

Darkcoin sha afegit als mercats de drogues de Darknet