Linforme diari de Bitcoin: CheapAir acceptant Dogecoin i Litecoin, Digital Gold Tactual per Bitcoin Exchange i més | Catalan.Lamareschale.org

Linforme diari de Bitcoin: CheapAir acceptant Dogecoin i Litecoin, Digital Gold Tactual per Bitcoin Exchange i més

Linforme diari de Bitcoin: CheapAir acceptant Dogecoin i Litecoin, Digital Gold Tactual per Bitcoin Exchange i més

Els residents d'Indonèsia ara poden comprar i rebre Bitcoin al taulell de més de 10.000 'Indomaret' botigues de conveniència en tot el país. El projecte va ser desenvolupat per iniciativa de Bitcoin Indonèsia i s'executarà a través del seu canvi de Bitcoin.co.id en associació amb el processador de pagaments iPaymu.

Un problema a Indonèsia és que realment un gran percentatge de la població no té accés als serveis bancaris. Segons les dades de la Inclusió Financera de dades del Banc Mundial de 2011, només el 20% dels indonesis de 15 anys o més d'tenir un compte amb una institució financera formal. I sabent que Indonèsia és un país molt poblat, amb una població de 250 milions d'habitants que podem assumir fàcilment que el país està en una millor xarxa de pagaments. Les persones interessades en la transferència de diners a través d'aquest servei no tindran accés a un compte bancari. Els usuaris de Bitcoin.co.id només hauran de dipositar una mica de diners en una botiga Indomaret per tal de rematar dels seus comptes. Encara que aquesta solució requeriria clients per trobar alguna manera l'accés a Internet per tal d'accedir al bitcoinin seu compte, es diu que és un altre producte a la canonada per ajudar les persones sense recursos web fins i tot a la font de la moneda digital.

Bones notícies si ets un entusiasta de moneda digital i un viatger que utilitza CheapAir.com. El servei basat a Califòrnia Calabasas, que és ben conegut a la comunitat per la seva acceptació de pagaments Bitcoin ha ampliat el seu abast relacionades amb cripto-per ara acceptar dogecoin i litecoin. 

Amb l'enorme èxit CheapAir aconsegueix quan van començar a acceptar Bitcoin al novembre de 2013, que ara han decidit associar-se amb GoCointo comenci a acceptar pagaments dogecoin i litecoin. Des de llavors les seves vendes Bitcoin han superat els $ 1.5 milions, una quantitat que supera les expectatives inicials de la companyia, Jeff Klee, director general d'CheapAir, va dir Forbes. CheapAir no només permet als clients comprar bitllets aeris per Bitcoin sinó que també proporcionen l'opció de reservar habitacions d'hotel, lloguer de cotxes, i fins i tot els viatges de creuer en un sol lloc. Això ofereix als entusiastes moneda digital fins i tot més opcions sobre on gastar les seves monedes digitals. 

Vostè pot recordar que a principis d'aquest any (febrer, per ser exactes), bitcoin compra / venda d'alcavota LocalBitcoins.com anunciar que estaven treballant en un projecte Bitcoin ATM.

Fins i tot hi va haver un primer lot disponible, però ara, el servei està prenent comandes per al seu nou dispositiu de recerca, que LocalBitcoins diu no requereix una connexió a Internet.

Després de l'anunci de Bitcoin local que s'està treballant en els caixers automàtics Bitcoin, un nou anunci es va produir a per informar-nos que ara estan a punt per rebre ordres. D'acord amb les especificacions publicades al seu bloc, el caixer automàtic costarà 1.500 euros (+ IVA per a clients de la UE). El dispositiu té una mida mil·límetre 318 x 340 x 264, i els pesos 15 quilograms, amb una capacitat de 300 notes en el apilador. També va esmentar que el dispositiu es pot programar per utilitzar gairebé qualsevol moneda fiduciària, però només un pot ser utilitzat alhora.

DigitalTangible, en col·laboració amb els concessionaris Amagi Metalls

Qui recentment va ser notícia amb el seu anunci per aturar finalment acceptar dòlars com a pagament pels metalls preciosos, estan introduint un mercat que permetrà als inversors per intercanviar bitcoins per l'or en temps real. Porta al mercat el seu "prova de la custòdia" pendent de patent de sistema d'administració transparent i custòdia d'or. Aquesta iniciativa pretén utilitzar el Bitcoin Blockchain per proporcionar un sistema de baix cost per als comerciants de metalls preciosos i els operadors amb experiència per canviar a l'instant la volatilitat d'Or per la de Bitcoin del.

DigitalTangible permet als usuaris comprar or directament amb bitcoins. Després d'un usuari compra l'or, el metall preciós es col·loca en custòdia, i el comprador rep una prova de la custòdia, juntament amb alguns senyals digitals. Aquestes fitxes es col·loquen llavors en una negociació exchangewhere de fitxes es porta a terme. Els usuaris poden retirar els seus guanys, la conversió de fitxes en bitcoins o l'or físic que serà enviat a la seva porta. Tot això és gràcies a la prova pendent de patent de DigitalTangible de Custòdia lliurament transparent i sistema de custòdia d'or, la nova innovació que estan portant al mercat.

Alternet Systems ha anunciat que la seva filial Solucions Alternet de pagament (APS) va llançar el seu negoci de processament de pagaments Bitcoin a tot el món. Això es va aconseguir a través d'un acord d'associació estratègica amb el canal BitPay

APS ha entrat en un acord no exclusiu de vendre i donar suport al BitPayplatform a la base de clients de Alternet. Amb l'experiència de Alternet en el negoci de la tecnologia de pagaments mòbils i pertorbadors, van concentrar-se en proporcionar Bitcoin pagaments per les transaccions entre empreses. Això inclou l'intercanvi de moneda nativa de Bitcoin i / o Bitcoin a USD dins de les Amèriques, el Carib i la regió d'Àsia i el Pacífic.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Cartera fosca Alpha 7 Release

Post Altcoin

Una guia pas a pas per disparar el vostre propi node de Bitcoin

Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

Post Altcoin

4 passos simples per acceptar Bitcoin en el vostre negoci

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

13 Llocs per consultar les dades del mercat de Litecoin

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Què és Dogecoin?

Post Altcoin

Les gemmes porten el cript a tothom

Post Altcoin

Jesse Powell renuncia a Ripple