Linforme diari de Bitcoin: BitFury Capital Inverteix en BitGo, KnCMiner tanca la ronda dinversions de $ 14M Series A i molt més | Catalan.Lamareschale.org

Linforme diari de Bitcoin: BitFury Capital Inverteix en BitGo, KnCMiner tanca la ronda dinversions de $ 14M Series A i molt més

Linforme diari de Bitcoin: BitFury Capital Inverteix en BitGo, KnCMiner tanca la ronda dinversions de $ 14M Series A i molt més

Bitcoin fabricant de maquinari minera KnCMinerfinalized una ronda d'inversió de $ 14M Sèrie A, liderat per la firma de capital risc amb seu als països nòrdics Creandum i assessorat pel banc d'inversió en tecnologia GP Bullhound.

El finançament estarà dedicat a ampliar les operacions de disseny de maquinari en serveis de programari, aplicacions i en el núvol, així com accelerar el creixement de KnCMiner en general.

Un o dos dies després de KNC va anunciar el seu servei de mineria núvol, KNC núvol, ara s'afirma que una sèrie Una ronda d'inversió de $ 14 milions només va finalitzar. Segons l'indicat pel co-fundador de l'empresa:... Aquesta ronda de finançament consolidarà encara més el nostre lideratge en el disseny de maquinari i desplegament de serveis moneda digital.

KNC se centra actualment en el lliurament de la seva minera Titan Scrypt, i el lot 2 dels seus miners populars i rendibles Bitcoin "Neptú", per al final del trimestre d'aquest any.

Dues universitats d'Estats Units millor classificats, New York University i la Universitat de Duke, estan oferint cursos en cryptocurrencies per primera vegada.

El professor Geoffrey Miller va ensenyar la primera classe del nou curs de la NYU, La Llei i Empresa de Bitcoin i Altres Cryptocurrencies, ahir. 35 estudiants van assistir a la sessió - la primera d'una sèrie de 14 - que cobria els fonaments de diners.

El curs en la Universitat de Nova York, tal com es descriu amb les pròpies paraules del professor David Yermack "no es tracta tant de l'ensenyament d'un coneixement de bitcoin, però és per mostrar com algunes de les qüestions sobre la propietat, les finances i contractsare canviarà molt ràpidament en el pròxim segle. La tecnologia està obligant a la gent a tornar a examinar supòsits de llarga data ". 

Els estudiants del departament d'informàtica juntament amb estudiants de col·legis d'advocats i de negocis de Duke podran assistir a un curs titulat Innovació, pertorbacions i Cryptoventures la primavera que ve. El curs se centrarà en el potencial de les empreses que utilitzen Bitcoin, i el bloc de la cadena.

Robocoin, Lamassu, BitAccess, BitXatm - la ATMmarket bitcoin global ja està sent servit per un nombre de fabricants emergents. No obstant això, això no impedeix els nous participants d'atacar l'espai.

Amb el seu llançament a finals d'agost, CoinOutlet és l'esperança d'aconseguir avenços en aquest sector creixent de la indústria, mentre que l'interès d'invertir ara en les ofertes ATM bitcoin segueix sent llocs alts i els nous caixers automàtics per bitcoin encara s'estan descobrint.

Tot i la forta competència en el seu camp, i les regulacions d'entrada, el director general d'CoinOutlet és força positiva. Explica que un avantatge essencial de les seves caixers automàtics és que és bastant simple i directe. "S'obté ells (bitcoins) immediatament, vostè no ha d'esperar, que no ha de donar-nos la informació del seu compte bancari." A partir de la regulació de Bitcoin, com BitLicense de Nova York, creu que "aquests quioscs es convertiran en alguna cosa més que els quioscos com la regulació es fa més clara." 

PayStand ha llançat un plugin de comerç electrònic per WooCommerce que donarà als comerciants de WordPress una nova forma d'acceptar Bitcoin.

Amb la notícia, PayStand uneix BitPay per convertir-se en l'últim processador de pagaments bitcoin per integrar els seus serveis amb WooCommerce. El kit d'eines de comerç electrònic lliure és un mètode popular per als llocs web de WordPress per acceptar pagaments.

A principis d'aquest any, a l'abril, el proveïdor de solucions de pagament PayStand va revelar que havia rebut $ 1 milió en fons, i també ha anunciat que donaran suport Bitcoin. A la pàgina web de WooCommerence es proclama que els poders WooCommerce 17,77% de tots els llocs web de comerç electrònic i això és més de 381,187 llocs web! Tots aquells comerciants que utilitzen Woocommerence ara són capaços d'acceptar pagaments bitcoin utilitzant el plugin desenvolupat per PayStand.

Braç d'inversió del Grup BitFury, BitFury capital, és en ell una altra vegada.

El grup ha fet el que ells anomenen una inversió "estratègica" en BitGo, un proveïdor de productes segurs Bitcoin. És la segona inversió de capital BitFury en l'espai bitcoin, destacant el desig de suportar fins-and-coming proveïdors de serveis que tenen com a objectiu fer que Bitcoin només una mica més fàcil d'utilitzar.

BitFury Capital és un fons llavor que va posar en marxa a principis de juliol, la seva primera inversió va ser anunciada el 22 d'agost, després d'invertir en el que va ser descrit com un important proveïdor de la cartera de Bitcoin. Mentre pricemay de Bitcoin han caigut recentment, que no els ha alentit.

BitGo va ser la primera companyia a comercialitzar la tecnologia multi-signatura. BitFury capital, va fer una inversió estratègica en BitGo, el que demostra encara més la confiança en la tecnologia multi-signatura de BitGo. No obstant això, hi ha altres aspectes interessants d'aquesta història així. BitGO havia rebut $ 14 milions en finançament total de $ 14 milions, incloent una sèrie de $ 12 milions de ronda dirigida per Redpoint Ventures i socis de radar, fins i tot abans de la recent inversió. El BitGO utilitzarà els fons per no està clarament definida, però sens dubte els ajudarà a expandir el seu negoci. Seria interessant veure el que el futur serà per a BitGo, així com per multisig, ara que els grans inversors estan invertint cada vegada més fons en la tecnologia.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Post Altcoin

Venda Litecoins amb PayPal per a efectiu USD o EUR

Post Altcoin

Dogecoin acceptada per Twitch.tv!

Post Altcoin

99Bitcoins vol que triïs el guanyador del nostre concurs detiquetes!

Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

6 Passos per avaluar si val la pena la inversió duna criptocurrency alternativa

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

Es tracta del Blockchain, no del Bitcoin

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

És Dogecoin Dead? O Will Doge tornarà a pujar?