Lavanç de Bitcoin és el Impossible de Fueling Plataformes futures Part 2: Contrapartida, Open Bazaar i molt més | Catalan.Lamareschale.org

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de Fueling Plataformes futures Part 2: Contrapartida, Open Bazaar i molt més

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de Fueling Plataformes futures Part 2: Contrapartida, Open Bazaar i molt més

Fa algun temps, vaig escriure un article sobre com avanç de Bitcoin, el blockchain, conduïa als desenvolupadors crear sistemes que abans es consideraven impossibles. Mentre que, en aquest moment, les meves esperances se centren principalment en Etereum, que segueix sent molt emocionant, els esdeveniments recents han deixat clar que altres sistemes tenen el potencial d'complir amb gran part de la promesa d'Etereum en un termini de temps molt més curt.

De la moneda Breu Ali Amindiscussed el potencial d'aquest tipus d'avanç fa mesos, amb els seus articles sobre "Bit-thereum", que ara s'està convertint en una possibilitat molt real. Si es tracta d'un sistema que es construeix a la part superior de Bitcoin, com a contrapart, que treballa al costat d'ell, com ara Open Basar, o un que s'inicia una nova blockchain, com Etereum, estem segurs que veurem avenços sorprenents en un futur pròxim.

No només són els sistemes i plataformes conegudes, que anteriorment he esmentat, impulsar la innovació, però tot un ecosistema de nous projectes està sorgint entorn de la idea de la descentralització basada en blockchain. Per començar, anem a fer una ullada a un que ha estat rebent molta atenció últimament, obert Basar.Bitcoin preusEn el moment d'escriure aquest llibre, els preus Bitcoin han estat rondant just per sobre de 100 dòlars per BTC (uns 103 dòlars). Quan va ser llançat per primera vegada Bitcoin, vostè podria comprar monedes de menys d'un cèntim. Bitcoin preus peakedat més de 250 USD en l'abril del 2013, abans de caure de nou cap avall. Aquestes grans oscil·lacions dels preus s'ha d'esperar atès que Bitcoin és un nou tipus d'instrument financer tals.

Els preus es determinen per l'oferta i la demanda. Si la demanda d'bitcoins és alta, els preus solen augmentar. Si l'oferta de persones disposades a vendre bitcoins a preus actuals és alta, els preus baixaran. Per tal que els preus pugin, ja sigui la demanda han de pujar o subministrament ha de ser tallat. Els preus pujaran quan la demanda supera l'oferta i disminuirà quan l'oferta supera la demanda.

El nombre màxim de Bitcoins disponible per a ser extret és 21 milions. Ja, sobre tots els bitcoins tenen han estat extrets. El sistema de mineria també s'estableix perquè un nou bloc de bitcoins s'extreu cada deu minuts. Inicialment, 50 bitcoins es van incloure en cada nou bloc, però, cada quatre anys aquest nombre es va reduir a la meitat. Actualment, 25 bitcoins s'inclouen en cada bloc, i en els anys al voltant de tres i mig el nombre es dividirà per dos de nou. Com es pot veure en el següent gràfic, l'augment en el nombre de bitcoins en el mercat s'està desaccelerant. Això garanteix un subministrament constant, però la disminució de bitcoins al mercat, el que ajudarà a protegir el valor de la moneda i mantenir els preus alts.


Volum BitcoinUn indicador important en els mercats és el "volum" dels actius que es compra o es ven. En poques paraules, el volum es refereix al nombre d'accions que es compren i venen. Quan hi ha un gran volum de bitcoins de ser canviat, això significa que una gran quantitat de gent està comprant i venent. La pregunta més profunda és la raó per la gent estan comprant i per què estan venent? Són usuaris de Bitcoin venent les seves monedes perquè els preus han aconseguit molt alta i creuen que les monedes són cars? Bitcoin són els usuaris que compren monedes perquè creuen que les monedes estan subvaluadas actualment?

El nombre de persones que volen comprar bitcoins al preu actual es pot considerar com la "demanda" de bitcoins. El nombre de persones que volen vendre bitcoins al preu actual pot ser pensat com el subministrament. Si la demanda supera l'oferta de bitcoins per a les monedes al preu actual, llavors el preu de bitcoins general s'elevarà. Això succeeix perquè la gent algunes de les persones que busquen comprar bitcoins estaran disposats a pagar més que els preus actuals de les monedes. Alhora, si el nombre de persones que volen vendre bitcoins al preu actual és més gran que la demanda, els preus generalment es divideixen. Això succeeix perquè la gent algunes de les persones que busquen vendre bitcoins estaran disposats a vendre per menys dels preus actuals de les monedes.

Actualment els preus Bitcoin són una mitjana de més de 50.000 operacions per dia. Com es pot veure en el gràfic anterior, les transaccions tendeixen a oscil·lar amunt i avall per les grans quantitats en un curt període de temps. Això és normal per a un instrument financer i es va a mostrar com voluble comerç pot ser. Si bé es pot extreure informació útil a partir dels volums de negociació, assegureu-vos que no més de més pensa volums i llegir-los massa profundament. Els preus actuals, notícies i altres novetats, i altres coses són millors indicadors.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Què és Feathercoin?

Post Altcoin

Inversió a llarg termini

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet Beta

Post Altcoin

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

Com obtenir una adreça personalitzada de Bitcoin

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten abraçar la part I

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Quatre dades sobre les carteres de Bitcoin que has de saber

Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

Post Altcoin

Com comerciar amb Bitcoins i NO aconseguir arrestada