Bitcoin i el futur dels diners | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin i el futur dels diners

Bitcoin i el futur dels diners

Què significa el futur dels diners sembla? Si vostè està llegint aquest article, llavors vostè és ja sigui un fanàtic de Bitcoin, un fanàtic altcoin, o almenys està interessat prou per fer una investigació en el món de cripto-moneda. Així que és segur dir que la majoria de nosaltres imaginar un sistema monetari futur en el cripto-divisa, almenys, juga un paper important en el sistema, si no domina totalment el sistema. La majoria de la gent mira a un futur molt llarg termini de cripto-divisa, i veure una moneda com l'única moneda existent en el món. Ja es tracti de Bitcoin, litecoin, dogecoin, o el que sigui cripto-divisa prefereix, un dominarà la resta i establir-se com els diners del món. Mentre que aquest sentiment és cert en teoria, és probable que no sigui el cas en la realitat. Una de les peces fonamentals de coneixement que conformen la teoria econòmica general és que totes les activitats que tendeixen cap a un estat final, o un estat de repòs. Aquest principi s'aplica a tots els aspectes de l'economia; preus, l'oferta i la demanda, el guany empresarial i la pèrdua, fins i tot l'acceptació dels mitjans d'intercanvi de tots tendeixen cap a un estat final de repòs i equilibri. No obstant això, tot i que aquest concepte és una eina analítica molt important que els economistes utilitzen per comprendre la naturalesa complexa dels mercats, aquest estat de repòs pot no ocórrer en el món real. Les dades del mercat canvia constantment, de manera que és impossible que aquest estat d'equilibri final, també coneguda com l'economia de rotació uniforme, que sorgeixen en la realitat.

Com s'aplica aquest fet per al futur de cripto-moneda? Doncs bé, el fet de la impossibilitat que l'assoliment de l'economia de rotació uniforme vol dir que serà molt poc probable que un sol cripto-moneda per establir-se com la moneda exclusiva del món. La història monetària ens apunta en aquesta direcció. Històricament, mentre que els mercats globals tendir cap a l'ús d'un únic metall preciós com un mitjà d'intercanvi comú, or, sempre va prevaler un estàndard de facto metàl·lic doble. A causa de la naturalesa del mercat, del qual parlarem més endavant en aquest article, els mercats mundials van adoptar un estàndard d'or i plata. L'or va ser utilitzat per a les compres més cares, ja que tenia un poder adquisitiu més alt, i s'utilitza la plata per a les compres menys costoses, o com a moneda fraccionària per complementar les compres d'or. Per posar-ho en termes de Fiat, peces d'or van ser els dòlars mentre que les peces de plata eren centaus. El mercat tendeix cap a l'establiment d'un, dominant cripto-divisa, però és sempre canviant naturalesa donarà lloc a múltiples monedes que són utilitzats com a diners en el mercat mundial. En aquest article, anem a explorar les possibilitats de futur de Bitcoin- i cripto-moneda en general- com un sistema monetari a Reemplaceu les estructures controlades pel govern existents. Anem a veure com la competència en els diners, en general, tendeix a seleccionar la millor moneda per prevaler sobre els mercats mundials, i com els canvis constants en els mercats provoca l'aparició de diversos mitjans d'intercanvi que es comercialitzen a nivell mundial. Escriure el pròleg d'aquest article, he de dir que em va a utilitzar Bitcoin i litecoin com les dues monedes del món dominant en el futur. Jo ús aquestes dues cripto-monedes, ja que són actualment les monedes dominants en el món de xifrat i són els noms més reconeguts en la comunitat criptogràfica. No obstant això, que de cap manera vol dir que jo estic predient que aquestes dues monedes seran les dues principals monedes del món en el futur.

La naturalesa de la moneda: la tendència cap a una moneda dominant

Per entendre la tendència del mercat per seleccionar la millor moneda, cal analitzar per què hi ha diverses monedes en el món, per començar. Aquest concepte és realment molt simple. No té res a veure amb els governs o tot i que els sistemes monetaris històricament els governs sempre han monopolitzat la política-. Hi ha diverses monedes perquè les comunitats han adoptat el concepte de diners en temps escalonats; a més, les monedes triades per les diferents comunitats reflecteixen les economies d'aquestes societats, que són determinats per la suma de les valoracions subjectives dels individus dins de les seves respectives comunitats. La societat agrària podria usar vaques o mesures de blat com a moneda; una societat de caçadors podria usar pells d'animals o puntes de fletxa com a moneda. Com podem veure, la moneda d'una societat es basa inicialment en la naturalesa de l'economia dins d'aquesta societat. Això és a causa del fet que, en un primer moment, els diners ha de tenir un valor d'ús que no sigui el seu ús com a diners. En poques paraules, els diners ha de tenir valor com a bé dins de la comunitat abans que pugui obtenir el valor com a mitjà d'intercanvi indirecte. *

Una vegada que diverses comunitats han establert el concepte de diners dins dels seus respectius mercats, i començar a utilitzar els mitjans de canvi, la divisió del treball s'expandeix de manera exponencial. Intercanvi indirecte permet l'especialització específica dels factors de producció i l'aparició de l'avantatge comparatiu. Una vegada que aquests fenòmens han tingut lloc dins d'una comunitat, les seves economies comencen a créixer. No només creixen dins dels seus límits, però també comencen a expandir-se fora de les seves comunitats, i els empresaris comencen a interactuar amb les empreses d'altres comunitats. Podem cridar a aquest fenomen de la divisió global del treball. L'aparició d'aquesta economia internacional serveix com a catalitzador per a la tendència a l'adopció global d'una moneda única.

A mesura que les comunitats comencen a intercanviar entre si en aquesta economia internacional, les monedes de les respectives societats adquireixen valor de canvi en les altres comunitats. Aquesta aparició d'un valor d'intercanvi internacional de la moneda d'una sola societat es produeix precisament a causa de la creació de la divisió internacional del treball. Totes les comunitats tenen un interès personal en el comerç dels seus productes per als béns d'altres comunitats. L'ús dels diners facilita aquestes operacions tal com ho fa en les comunitats aïllades, que ha estat tractat anteriorment. En essència, els individus en una societat tindran un desig de mantenir les monedes d'altres societats perquè puguin comprar els béns d'aquesta societat. A mesura que la divisió internacional del treball progressa més i més en tota la seva extensió, la comunitat amb qui té els més alts nivells de producció, i produeix els productes més demandats tendiran a ser la comunitat la moneda es converteix en el més àmpliament acceptat i de gran demanda mundial moneda. En aquest punt, hem aconseguit la creació d'una moneda global. Diguem que Bitcoin serà aquesta moneda, es convertirà així en aquesta forma exacta.

La realitat del mercat

No obstant això, per tal que la moneda d'una societat per remainthe moneda global més demandats, totes les coses en el mercat mundial han de romandre iguals. En altres paraules, no hi pot haver cap canvi en els mercats i l'economia de rotació uniforme ha de ser establerta per tal d'una moneda seguirà sent dominant a nivell mundial per sempre. Com hem vist anteriorment en aquest article, tal assoliment és impossible. Aquesta realitat és la raó per la qual cosa sembla poc probable que es converteixi en Bitcoin la moneda unitària, exclusiva del món. Com veurem més endavant, és possible que, com cripto-moneda augmenta en popularitat, diferents països utilitzaran diferents cripto-monedes per a una varietat de raons. La naturalesa del mercat del món real en efecte tendirà cap a una moneda única, global, però el fet que les dades canvien mercat en constant mantindran la presència de més d'un cripto-moneda en el mercat mundial.

Aplicant aquesta teoria monetària a Bitcoin i altres cripto-monedes.

Prenguem ara aquesta explicació teòrica de la selecció mundial de les monedes i l'apliquem a la visió a llarg termini que tenen molts fanàtics de xifrat de Bitcoin. Sobre la base de poder de compra actual de la miríada de cripto-monedes, Bitcoin és, amb molt, és el més valuós cripto-moneda. A causa d'això, suposarem que Bitcoin serà la versió de xifrat del patró or mundial que prevalia abans de l'aparició de la moneda fiduciària. El corredor fins Bitcoin en termes de poder adquisitiu és litecoin. Mentre que té molt menys valor monetari de Bitcoin, litecoin té molt més poder adquisitiu que les altres monedes sota litecoin. Per aquesta raó, anem a suposar que litecoin serà l'equivalent de xifrat de l'estàndard de plata secundari que es va imposar en l'economia mundial abans de l'aparició de Fiat.

Amb el predomini de cripto-moneda a tot el món, anem a veure la tendència cap al desenvolupament d'un de facto "doble estàndard" en els mercats mundials. A causa del seu molt més poder adquisitiu, les nacions industrials més desenvolupats adoptin Bitcoin com el seu mitjà d'intercanvi. Els individus en aquestes societats industrialitzades voldran mantenir bitcoins causa del seu alt poder adquisitiu. Mentre que en les societats més pobres i menys desenvolupats, hi haurà una tendència cap a l'ús de litecoin. Per què? A causa de que és més barat litecoin a la meva, i pot generar blocs a un ritme més ràpid que Bitcoin llauna. A més, litecoins són menys escassos que bitcoins, de manera que els països més pobres amb poblacions més altes tindran un accés més fàcil a litecoins. Per les raons explicades anteriorment, Bitcoin i litecoin encara tindran poder adquisitiu fins i tot en països en què s'utilitza principalment la moneda contrària. Aquest fet significa que bitcoins, inevitablement, entrar en els països més pobres a mesura que comencen a produir béns que són demandades pels països que utilitzen Bitcoin. La injecció de bitcoins en aquests països més pobres va a accelerar el seu creixement, creant així un bucle de retroalimentació positiva de l'expansió econòmica. A mesura que es produeixen els béns desitjables, van a rebre bitcoins i que serà capaç de produir encara més, provocant una afluència encara més gran de bitcoins, i així successivament. Una vegada que aquest procés arriba a la seva màxima extensió, tots els països utilitzaran exclusivament Bitcoin. No obstant això, com es va esmentar anteriorment, aquest fenomen es basa en la estaticitat de les dades de mercat, la qual cosa és impossible en la realitat. Això vol dir que la veritat, mentre que Bitcoin serà més àmpliament utilitzat a nivell internacional, és probable que sigui sempre una demanda d'litecoin.

Una altra possibilitat és que Bitcoin podria perdre el seu lloc com la moneda dominant en conjunt. Potser els països rics Bitcoin sobte s'empobreixen, i el poder adquisitiu de Bitcoin disminueix significativament. Si això arribés a ocórrer, llavors litecoin es convertiria en la moneda dominant i més valuosa. O potser una quantitat significativa de litecoins es perd o es destrueix, el que augmenta dràsticament la utilitat marginal dels litecoins restants, el que augmentaria el seu poder de compra de manera significativa. Aquest augment de l'escassetat podria donar lloc a les persones dels països rics per comercialitzar els seus bitcoins per litecoins, i els papers de les dues monedes s'inverteix. Finalment, potser una nova cripto-moneda es va desenvolupar que es fa més valuós que Bitcoin. En aquest cas, Bitcoin seria relegat a la països- més pobre que eliminaria litecoin dels mercats entirely- mentre que la nova moneda es convertiria en el mitjà d'intercanvi dels països rics, i el procés descrit anteriorment seria començar de nou.

Independentment del resultat de Bitcoin i cripto-moneda en general, està clar que tenim una increïble tecnologia, de gran abast que té el potencial de canviar el món de manera dràstica. Els bancs centrals fearBitcoin i estan desesperats per posar-la sota el seu control, mentre que el món es adoptingBitcoin a un ritme vertiginosament ràpid. La teoria econòmica a una banda, la pura intel·ligència posat en el desenvolupament d'aquests cripto-monedes és sorprenent, i podem esperar un passeig emocionant, no importa on acaba.

* Aquest fet és citat sovint pels escèptics Bitcoin com una raó de per què Bitcoin, o qualsevol cripto-divisa, mai poden convertir-se en diners. Afirmen que Bitcoin mai pot convertir-se en diners, ja que no té valor d'ús fora del seu valor com a mitjà d'intercanvi. Aquest argument s'examinarà en articles posteriors.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin

Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

BTC-e: Lintercanvi Bitcoin amb FOREX i Altcoins mixtos

Post Altcoin

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin

Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Kickstarter for Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

Es tracta del Blockchain, no del Bitcoin

Post Altcoin

Com Darkcoin Anonymous DarkSend ajuda a Bitcoin