Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata | Catalan.Lamareschale.org

Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata

Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata

Ningú discuteix Bitcoinas el "patró or" de cryptocurrencies. Cap altra moneda s'acosta a la capitalització de mercat i el volum diari (en USD). Bitcoin, com el pioner de l'economia de xifrat, ha gaudit dels beneficis de ser el primer motor en aquesta nova era financera. De la mateixa manera, en general s'accepta que LTCis el "estàndard de plata" dels estàndards d'encriptació. Des del seu disseny fins la seva creació, litecoin ha estat marcat la "plata per Bitcoin or".

De fet, en l'anunci del llançament de litecoin de Charlie Lee, va declarar:

"Litecoin és el resultat d'alguns de nosaltres que es van unir en l'IRC en un esforç per crear una moneda alternativa real similar a Bitcoin. Volíem fer una moneda que és la plata a l'or de Bitcoin."

El disseny de litecoin ha tingut èxit en el seu objectiu declarat expressament? Anem a fer una ullada a com la comparació té realment cap amunt, i explorar les raons darrere del que es troba.

La comparació directa de litecoin com "Plata" i Bitcoin com "or" 

L'or és un metall preciós amb un subministrament molt limitat, i la plata és un metall preciós, limitada a l'oferta, però no fins al grau d'or. El / nombre platejat or històric està a la volta de 16: 1, el que significa 16 unces de plata seria igual a 1 unça d'or. La relació actual de l'or a la plata és d'aproximadament 64: 1, o 0,015625. Bitcoin va ser dissenyat per ser un equivalent digital d'or, i per tant té un subministrament molt limitat, i es "s'extreu" en una representació digital de l'extracció d'or. Litecoin està limitat a l'oferta, però no fins al grau de Bitcoin. La relació entre dissenyada BTC i LTC és de 4: 1, el que significa que en el recompte final definitiva, hi haurà quatre litecoins per a cada un Bitcoin. El corrent ratiois BTC / LTC aproximadament 80: 1, o 0,01239, una diferència de 20%. No està malament per a un parell de monedes amb 3-5 anys d'història a l'esquena.

L'alt preu de tots els temps de Bitcoinwas va aconseguir el 29 de novembre, 2013, va tocar $ 1.242 per moneda, en el mateix dia que l'or intercanviat per $ i 1.240. Es va assolir el màxim històric de litecoin el 28 de novembre de 2013, quan es va tocar $ 48.47 per moneda. A finals d'abril de 2011, es va assolir el punt més alt de plata a $ 49.76 per unça. Això fa que tots els temps d'alta litecoin a menys de 3% del punt més alt de la plata. És difícil pensar que qualsevol cosa, però l'analogia de plata és el que va impulsar a litecoin tan a prop com un valor de plata.

És difícil mirar a aquests números i afirmar que tot és una coincidència. Les relacions de corrent, així com els punts alts són molt similars. Els números són simplement massa a prop perquè sigui una coincidència. El més probable és que no, l'enllaç psychologocal s'ha fet, i com el mercat s'ha mantingut durant molt de temps l'or i la plata que es valorat en el que valen, els dos grans monedes en l'economia de xifrat, basat en les teories monetàries d'or i plata, s'han aixecat per imitar les normes en què van ser dissenyats. Recordeu, la humanitat ha valorat, i per tant ha tingut un mercat per, or i plata durant milers d'anys, de manera que els conceptes i valors d'aquests metalls preciosos estan arrelats en l'economia humana. Tothom sap que l'or és valuós, i la plata és valuós, i tothom sap que l'or val més que la plata. Està en la psique humana. No és un gran esforç d'imaginació per concloure que Bitcoin i litecoin, dissenyat per a ser l'equivalent de xifrat dels dos grans metalls preciosos, han tingut èxit en mimicing seus valors relatius.

Per tant, què significa això per al futur de litecoin i Bitcoin?

Si l'enllaç es manté i es segueix reforçant (que és un significatiu "si" tenint en compte el jove tota l'economia cripto és), hem de ser capaços de predir les proporcions en algun grau de certesa. Últimament les notícies per Bitcoin ha estat força estel·lar, amb més comerciants que accepten que, més inversors interessats en ella, i més persones aprendre sobre ell. El futur de Bitcoin és brillant, i és raonable esperar que amb el temps es Bitcoin superar tota la mala premsa que va suportar durant el 2013 any, i amb ell, preus més baixos del corrent.

Litecoin segueix sent principalment en les ombres, amb un menor nombre de comerciants, inversors i individus que sap sobre ell, i menys estar interessat en ell. L'equip de desenvolupament litecoin es continua treballant en l'adopció de la moneda, amb un nou vídeo d'introducció, es mostra a continuació, una propera nova pàgina web (litecoin.com) i un nou client (litecoin Core). L'analogia plata ha funcionat molt bé per litecoin fins al moment, el que ajuda a capturar i mantenir el lloc # 2 en les llistes de xifrat. Si la història de la humanitat és una guia, la gent prefereix múltiples nivells de valor, i els estàndards d'encriptació poden molt bé ser diferent. Si aquest és el cas, és raonable esperar que litecoin continuarà seguint els guanys de Bitcoin i compartir les seves pèrdues, i potser amb el temps migrar més a prop del disseny proporció de 4: 1, igual que molts errors de plata són l'esperança per al preu de la plata a tornar a la mitjana històrica de 16: 1. Si la tendència es manté, el futur de litecoin també és molt brillant, igual que el seu germà gran, Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

El pla de miners de GAW és finalment revelat

Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

Post Altcoin

La implosió del riure

Post Altcoin

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web

Post Altcoin

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar

Post Altcoin

Metro de Bratislava acceptant Worldcoin Mentre WDC Alliance surt de la versió revolucionària de Cartes de tortuga borratxa

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Califòrnia, un pas més proper a la legalització de Bitcoin

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin