Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar | Catalan.Lamareschale.org

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Obrir bazaaris un spin-off Dark Market que és recolzat per l'equip oficial de Dark Market, anant tan lluny com per permetre que una secció oberta basar en els seus fòrums en línia. Obrir Basar té la capacitat d'utilitzar la criptografia Bitcoinand per esdevenir un competidor de la talla d'eBay, en permetre que les transaccions pures peer-to-peer i sense un intermediari manipular tot l'esquema per al seu benefici. Aquesta noció flueix immediatament en el concepte de la casa de subhastes en línia.

Els contractes ricardianas, un sistema d'intercanvi acordada quantitats de riquesa, encara que no la riquesa en si mateixa, seria utilitzat per facilitar un sistema d'aquest tipus progressiu. La seva associació amb Dark Market vol dir que Open Basar està subjecte a gran part de l'aurèola de tabú que envolta aquest tipus de mercats en línia. Mercats com ara la ruta de la seda s'han convertit en famós per les depravacions i rareses més profunds disponibles a internet, fins i tot anant tan lluny com per tacar la imatge completa de Bitcoin als ulls de molts dels no iniciats.

Potencial Gamechanging contractes ricardianas

Originalment creat per Ian Grigg i Gary Howland, com una addició al model de pagament Ricardo, el Contracte de Ricardo és un mitjà per traduir capital de qualsevol tipus en una sèrie d'acords, contractes o comerciables. Un sistema de transferència mou el capital d'un compte a una altra, s'intercanvien aquest sistema ha d'identificar el tipus de capital. El potencial de milers de tipus de comerç de divises, com ara sofàs, Bitcoin, ien, etc., provoca una severa limitació en el mercat en línia.

Això planteja la pregunta, quan una moneda s'intercanvia en línia, el que fa el destinatari rep realment?

Uns sistemes de transferència de respondre a aquesta pregunta en la seva totalitat. La moneda que s'intercanvien es defineix en termes de la moneda fiduciària, en general, i qualsevol altre element problemàtics en termes d'intercanvi es dóna de baixa en un acord d'usuari. PayPal, per exemple, requereix que el dòlar dels Estats Units per definir el valor de la mateixa intercanvis en línia. Mentre que els de tungstè comerç en línia són més dependents dels acords d'usuari, ja que no és una forma de capital negociat o regulat amb tanta freqüència. Quan la barata, ja sigui Bitcoinor altres articles, utilitzant una referència externa és maldestre. Això pot donar lloc a intercanvis de ser injusta o insegur. Amb el dòlar nord-americà, hi ha múltiples formes, ja sigui en línia, dòlars físics, o un dòlar que es transfereix en una data posterior. Tots ells tenen valors diferents a causa del temps que es necessita per transferir-los. L'or és encara més inestable, ja que diferents intercanvis poden produir alteracions significatives en les quantitats finals de la riquesa aparentment definitiu. Convertir en una plataforma en línia entre aquestes diferents formes de capitals, el que potencialment es compten per milers, es converteix en un malson logística.

Hi ha una alternativa, però. En lloc de tenir un acord d'usuari, i després una moneda, utilitzant un sistema en línia, l'acord d'usuari pot ser la moneda. En fer el contracte d'una moneda universal a la plataforma que té una quantitat fixa en relació amb tots els altres tipus de capital, això permet que cada transacció que han de ser regulades, comprès i fet molt més justa, mitjançant l'estandardització per a tothom. La confusió quant al que està sent negociat amb això es disminueix en gran mesura. Bitcoin és una avinguda increïble per a aquest sistema, malgrat totes les formes de capital pot beneficiar-se d'un sistema d'aquest tipus.

Com s'obrirà Basar de treball?

El venedor optaria per un contracte de subhasta. Aquest tipus de contracte requeriria els detalls del producte, i Detalls de la subhasta, de la capital en qüestió per ser introduït en les seccions requerides dins d'un arxiu. Els camps necessaris inclourien, nom de l'article, vista, preu mínim de venda, compra ara preu, data de caducitat, i un camp en blanc perquè els licitadors per entrar a l'arxiu i afegir el seu import de licitació en el contracte. Alguns d'aquests requisits seria opcional, com la compra ara preu. A mesura que les persones licitar per un article, el contracte s'actualitza amb aquest acord formal, i una vegada que acaba l'oferta, que està signat digitalment per un tercer àrbitre del partit. Això és similar a la verificació de transaccions Bitcoin través de la mineria. Un cop completat això, es crea una adreça Bitcoin multisignature pel contracte per al comprador guanyador. Aquest procés és totalment innovador i potencialment podria delmar competir mercats en línia.

Aquest projecte es duu a terme principalment en Python. L'arquitectura de la xarxa P2P significa que el venedor pot no ser-hi constantment durant el seu temps límit contracte de subhasta. Per tant, la versió en línia del contracte no pot reflectir l'última oferta. Per tant, un node negociador podria ser configurat de manera que el contracte d'actualització automàtica en el cas d'una oferta. El node negociador crearia la seva pròpia versió del contracte, signar contractes sense licitació, actualitzar el preu de l'oferta canviant, i finalitzar el contracte d'oferta final al venedor per a la signatura digital, un cop vençut el termini, seria llavors crear la clau de direcció. Si el venedor signa el contracte que s'envia a un tercer àrbitre del partit, similar al concepte d'un miner de Bitcoin, per a la creació de la direcció d'multisignature bitcoin per al guanyador, pel que pot tornar a enviar els fons allà. El node negociador es paga una quota pel venedor, a través d'una altra direcció multisignature oferta per un altre àrbitre. El comprador té el control, i si no els agrada la forma en què el contracte va ser negociat pel node negociador, que pot negar-se a signar el contracte i fer-se ressò d'una disputa per un reemborsament de la direcció d'multisignature.

La naturalesa provisional de l'estructura oberta Basar

Els conceptes involucrats amb OpenBazaar no són definitius. Infraestructura bàsica i la creació del sistema fonamental té prioritat sobre alguna cosa, com la casa de subhastes, el sistema de transacció ha de finalitzar primer. No obstant això, la casa de subhastes és una possibilitat molt probable que ja es considera en un nivell extremadament tècnic. S'han proposat altres idees enginyoses, però, la seva incorporació resulta ser el major desafiament.

El desenvolupament del sistema ha demostrat ser una realitat molt més difícil que la formulació de conceptes que podrien innovar indústries. L'aplicació és més difícil de planificació. La proposta de OpenBazaar es descriuen els detalls del contracte de Ricardo i la casa de subhastes en detall, però, això no seria un requisit per als usuaris, per tal de baixar la barra d'entrada. La complexitat del sistema seria informació innecessària per a molts usuaris, però, un fort defensor dels que trien a la investigació mateixa.

Basar obert podria crear contractes d'assegurances de transacció

El venedor pot estar segur que hi ha realment els fons per a l'element contret quan el comprador ha remès la quantitat acordada de bitcoins a l'adreça de multisignature Bitcoin. El venedor llavors enviar l'article a la direcció dels compradors, o completar l'intercanvi d'embargament mètode. El comprador també pot ser retornat a la direcció multisignature si l'àrbitre està satisfet amb la seva prova que l'article contractada no va arribar, o s'hagi comès una irregularitat greu.

Una fiança de seguretat es requereix pel node d'àrbitre per tant el venedor i el comprador. La fiança és una quantitat significativa de Bitcoin enviat des del comprador i el venedor. Es porta a terme en un multisignature bitcoin direcció que li tornarà el Bitcoin quan la transacció s'ha completat contret. Si la diferència s'aixequi i una de les parts s'ha demostrat ser intencional a faltar, es donen els fons de fiances a l'altra part com a compensació. Un error accidental en contraposició a una fallada maliciós inclou companyies de transport que fan malbé els béns en lloc d'enviar intencionadament una mercaderia danyada. El valor de fiances és alterable i tot el procés és opcional. No obstant això, a través de reputació web, el sistema de fiances seria cada vegada menys important per a les persones decorades en el mercat.

Per verificar àrbitres, obert Basar tindrà un grup de confiança de les persones, i això s'expandirà a altres basats en la reputació generada per valoracions dels usuaris. OpenBazaar no obliga els àrbitres, i els primers usuaris proporcionaria el primer grup digne extremadament confiança dels individus. Els àrbitres són elegits pel comprador i el venedor en base a qualificació.

 Un Revoluton mercat potencial en la fabricació

Contractes ricardianas utilitzant adreces Bitcoin multisignature tenen el potencial per suportar tota una plataforma per a les transaccions, incloent una casa de subhastes que pugui competir amb els gustos d'eBay. Els mitjans pels quals això podria passar encara s'estan creant, però, una tercera part negociadora, en teoria, ser un moderador suficient per a les transaccions. L'equip de OpenBazaar necessita més desenvolupadors, i mentre el mercat negre té potencial, l'escala del projecte era molt més gran que l'escala de la capacitat dels equips. L'equip OpenBazaar està demanant ajuda i està sent molt oberta amb el seu codi de manera que les contribucions es poden fer, així com demanant donacions Bitcoin.

Les ramificacions d'aquest mercat podria tenir a través de tenir identitats provades, un sistema de classificació, un node tercer, i el seu ús a través de les adreces de Bitcoin eliminaria qualsevol possibilitat seriosa per estafar. Això crearia un mercat internacional universal a través de Bitcoin, alhora que l'eliminació de la major part dels càrrecs involucrats amb eBay, Amazon, o d'altres minoristes en línia. Un barat, més ràpid, més segur, amb tot inclòs, i potencialment extralegals, mercat.

Bitcoin ha obert les comportes a una cultura d'Internet amb més llibertat que ni tan sols ha estat possible, creuant totes les fronteres entre països i diferents instruments de la moneda. No obstant això, encara més interessant, és la capacitat que una plataforma com Obertes Bazaarhas per a equips legals arbitràries. Atès que els contractes poden representar qualsevol tipus de canvi, la possibilitat que aquest sistema podria ser utilitzat per a utilitzar qualsevol sèrie formal o informal de les lleis és increïblement fascinant. No només el mercat lliure de les regulacions de l'estat nació, sinó comunitats senceres que comparteixen certes creences comuns o que desitgen certes proteccions tindria avingudes per establir els pràcticament sense un cos legislatiu preexistent per governar sobre ells. Podrien obligar a si mateixos per complir amb una llei, o evitar un altre, sense haver de participar en la política. Aquesta forma voluntària de l'arbitratge contracte és potser la possibilitat més democràtica a nivell individual dins de la història recent.

Lex Cryptographia- una idea innovadora, però no necessàriament un de nou

Per entendre les arrels d'aquest sistema ha passat de ser, cal remuntar-se a centenars d'anys en un dels primers avanços en la negociació descentralitzada i compliment dels contractes, Lex mercatoria.

Història de Lex mercatoria

Lex mercatoria va ser originalment un sistema de fluid establerta pels comerciants per regular el mercat. Tot i la variació local, que tenia moltes de les característiques de primera necessitat que es van acordar en molts llocs d'Europa. Aquest sistema es va aixecar de la necessitat d'una força ràpida, eficaç, legislatiu que va ser universal. En lloc de ser sotmès a les lleis canviants de diferents terres, els comerciants podien seguir un codi únic adaptat a les seves necessitats on sigui que anaven. Aquest sistema va reforçar el comerç en les regions que existia. La Lex mercatoria medieval no es va originar des de qualsevol legislador singular, en lloc consisteix en un sistema de principis que podrien ser adaptats o re-adaptats, i va sorgir de la voluntat dels usuaris. Tot i que no hi ha una comprensió definitiva de les característiques específiques de l'antiga Lex mercatoria, pel que fa a si hi havia una uniformitat rígida o resolucions improvisades, si s'aplicava a tots els comerciants o va ser manipulat pel més reeixit, la influència que ha tingut en el mercat global és clarament evident. Aquest concepte també podria ser restablerta fora de l'esfera econòmica.

Moderna Lex mercatoria

Encara renovadors dels anys seixanta van intentar reconstruir alguna forma de Lex mercatoria, l'adopció generalitzada ha estat inexistent. Perquè aquest sistema funcioni, amb el benefici previst sigui l'arbitratge de regles es deixarà a iniciativa de l'usuari, passant per un sistema judicial preexistent o evadir les lleis econòmiques a terra és una dificultat. El Trans-Lex Principlesare una sèrie de regles extremadament robust derivats del dret internacional, situacions domèstiques, casos judicials, i els contractes que s'han compilat per donar a aquells dins d'un sistema Lex mercatoria la capacitat per referir-se a tots els contractes que governen i arbitrar. Cada text té una mena d'exegesi que destaca la seva aplicació pràctica, i la seva interrelació amb altres principis TRANSLEX. Això permet una nova Lex mercatoria a desenvolupar. No obstant això, això no resol el problema de la plataforma mitjançant la qual existiria un mercat tals.

Els seus estats de lloc web,

El TRANSLEX-Principlesmay pot utilitzar per a molts fins, per exemple com un mitjà:

  Per determinar les normes aplicables en un conflicte si les parts han triat "dret comercial transnacional", "principis generals del dret", "la lex mercatoria" o similars;

  Per determinar la llei aplicable, si, en absència d'una elecció de llei per les parts, els àrbitres decideixen aplicar aquest concepte a la disputa davant ells;

  Per permetre una interpretació autònoma i per a l'ompliment de les bretxes internes en les convencions internacionals i altres instruments16 llei uniforme;

  Per permetre la construcció "internacionalment útil" de la legislació nacional en els conflictes internacionals;

  Per determinar el significat de termes legals en disputa clau de comerç transnacional, per exemple, "força major", "dificultat", "millors esforços", "El temps és l'essència", "FOB", "CIF", etc.;

  Per complementar o corregir un futur Codi Civil europeu en disputes17 comercial internacional;

  Proporcionar coneixements legals sobre com la legislació comercial moderna per al desenvolupament i en transició;

  Per proporcionar informació sobre el dret transnacional a altres ciències (política, economia, sociologia), que estan explorant el xoc entre les limitacions territorials de la llei i la transnacionalització del comerç i el comerç internacional en una era de globalització.

TRANSLEX té la intenció d'actualitzar contínuament amb més resolucions i les seves explicacions, juntament amb les relacions a altres resolucions sense pausa, a fi de crear una biblioteca capaç de permetre qualsevol forma d'arbitratge matisada a desenvolupar-se en un mercat Lex mercatoria.

Lex Cryptographia

Aquesta revolució és aplicable a Bitcoin criptografia seguridady través de Lex Cryptographia també. Un miner maliciós podria explotar un bloc que conté un doble despesa només per després pagar al comerciant, i transmès en el bloc. Un miner malintencionat podria comprar Bitcoin amb una cartera modificat que presenta un doble despesa, que serien llavors la meva tot el que tenia la capacitat de abans de tornar a la capital. Una solució a això és tenir els miners honestos es basen en aquests blocs, però, això té el potencial de diversos defectes. Aquest tipus d'estafes són difícils de localitzar, notificació automàtica de estafes faria que molts miners innocents blocs s'assemblen als intents d'estafa, i els miners que decideixen no treballar en un bloc potencialment poden perdre els seus esforços en matèria de mineria.

Diverses alteracions podrien potencialment resoldre aquests problemes. En tenir doble miners sotmeten passa de si mateixos al servei mitjançant l'ús d'un programari extern, podrien detectar blocs d'estafa si veuen el seu propi doble despesa. Blocs d'estafa serien redistribuïts a través de tots els involucrats en una cadena, per tant no perdre la feina de l'estafador, mentre que el reemborsament d'altres miners i la preservació dels seus esforços. Aquest sistema és funcional, sempre que la majoria dels miners són honestos. Un mecanisme de votació de l'elecció dels blocs s'aplicaria, però no a les transaccions arbitràries. D'aquesta manera, bitcoins individus no seria robat, però un miner pot negar-se a extreure un bloc sospitós. Això li dóna el control total de la minera sobre la forma específica que fan la seva riquesa i poden fomentar una mena de sistema de reputació.

Una piscina de la mineria podria oferir això com un servei opcional que es paga per. Crearien una aplicació en la qual els comerciants podien presentar les transaccions, i els advertiments sorgiria si el mateix es doble signatura perquè aparegui. També podria especificar la quantitat de la mineria que s'ha fet en un determinat bloc per un estafador. Si els miners van anar a oferir aquest, un comerciant pot triar quanta protecció despesa douoble que li agradaria que s'ajusti al seu ingrés desitjat. No obstant això, si els individus no volen operar a través de piscines de mineria, es podria establir una gran interfície que abasta tots els miners. Similar a Lex mercatoria, això permetria un mercat fluid en el qual es posa d'acord a la regla de la signatura doble joc, o pot optar per ignorar-ho.

Àrbitres serien utilitzades per gestionar totes les disputes i compliment dels contractes i, en essència, proporcionar un sistema de tall voluntari a la comunitat. Si bé això no és una implementació exacta de Lex Cryptographia, i no sembla que Open bazaaris actualment la intenció d'utilitzar tots els aspectes de la idea, és possible que els desenvolupadors estan imaginant estan expandint sobre els seus plans actuals, o l'ús d'aquest sistema per a proporcionar una 'prova de concepte' per als sistemes futurs.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Post Altcoin

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

Introducció al comerç de Bitcoin

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part II - Criptótote i Darkcoin

Post Altcoin

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques

Post Altcoin

Gavin Andresen us mostra com implementar una protecció de dos factors de fitxers de cartera

Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Converteix-te en un expert en seguretat Bitcoin

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar està llest per anar