Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two | Catalan.Lamareschale.org

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two

En part Oneof l'anàlisi de Bitcoin, Etereum, i el potencial d'un nou sistema de "Bit-thereum", Orisi era només breument va tocar. Orisi és el mediador que podria crear el pont entre Bitcoin i Etereum que seria necessària per a crear Bit-thereum.

Orisi Blanc - descentralitzats àrbitres per Bitcoin, Etereum, o altres sistemes

Un contracte distribuït envia una transacció sense completar-la fins que es compleixin les disposicions assenyalades en el contracte. Hi dins d'una xarxa, com ara Etereum, amb el seu propi valor i la informació. A continuació, executa transaccions d'acord amb la informació pre-instal lat. Ningú té la propietat total d'un contracte. En la majoria dels casos es necessita un tercer àrbitre de part per verificar que es compleixin les condicions del contracte, coneguts comunament com un oracle.

Això permet que diverses vulnerabilitats potencials: l'Oracle podria ser piratejat, la incertesa de la producció del Oracle malgrat les condicions es compleix, l'Oracle podria desaparèixer abans que es completi la transacció, o l'Oracle podria estar danyat. Orisi veu l'enfocament de servidor únic com incapaç de proporcionar una seguretat adequada. Es proposa un conjunt d'oracles distribuïts, a càrrec de diverses parts de confiança, en lloc d'un àrbitre. La majoria d'aquest grup ha d'estar d'acord en un resultat de la transacció a ser finalitzat o anul·lat. Aquest enfocament té una gran quantitat de beneficis, incloent; dificultat i el cost de subornar més de la meitat d'un conjunt dels oracles, un procés de judici més opaca, dificultat de la pirateria causa d'una varietat de proveïdors d'allotjament, juntament amb la variació en maquinari i programari, i la millora de la seguretat del programari a causa del llarg participació de la comunitat termini.

BetMoose - Creació d'una plataforma de joc online més descentralitzat

Etereum permet contractes arbitraris a crear amb facilitat, el que permet la propietat múltiple persona. Acord pel que fa a les condicions d'un contracte per part dels titulars dels contractes permetria la protecció dels fons, juntament amb la sèrie de Orisi dels oracles per arbitrar quan els propietaris dels contractes no poden arribar a una resolució i un sistema democràtic descentralitzat que premia les persones per la seva imparcialitat es desenvolupa immediatament. Això canalitza directament en l'esfera de joc en línia.

BetMooseis dirigit pel co-fundador i CEO Adam King. És una plataforma de joc en línia que permet a qualsevol persona a apostar o apostes amfitrió sobre qualsevol tema, ja sigui esports, política, cròniques del cor, preus d'accions, o els preus del petroli. Cada aposta es mostrarà al públic i BetMoose té cap afiliació amb el que es publica en el lloc tot i l'eliminació de contingut inapropiat o il·legal. Els contractes privats estan destinades a executar-se en breu, per permetre que una persona a una altra a apostar amb un comptador millor, de manera anònima. BetMoose s'enorgulleix de veritable persona a persona connexions. Intercanvis d'apostes tradicionals són o bé córrer amb un llibre de comptabilitat controlat per l'intercanvi, que limita les apostes a causa de les regles del lloc o la quantitat permesa per apostar, apostes o privada entre un grup d'amics a la persona que no està molt involucrat. La facilitat d'ús és també un focus gran amb BetMoose, i una calculadora ordinària executa les matemàtiques darrere de totes les apostes, que creuen van a atraure més gent a les apostes causa d'una major transparència.

Un host també pot beneficiar-se de les apostes fora mitjançant l'acceptació d'un cert percentatge de cada pagament, el que permet BetMoose per crear una plataforma per a qualsevol cosa dels esports de fantasia a les opcions sobre accions. Una pàgina personal pot ser compartida per reunir superiors a un concentrador simple, o per ajudar en la recopilació dels usuaris en cas de conflicte. Si alguna cosa no es resol dins d'un termini determinat, BetMoose podria intervenir i resoldre aquestes qüestions, però moderadors no tenen control sobre les apostes indiscutibles. Les apostes que no tenen solució fàcil es poden cancel·lar, l'enviament de tots els fons de tornada als seus amos originals. A més, BetMoose només cobra honoraris en els que surten d'una aposta amb una quantitat positiva. Superiors finals es retornaran els seus fons, i paguen quotes dels miners.

Alguns han especulat que en lloc de tenir BetMoose s'arbitren apostes en disputa, un sistema similar al de diversos oracles Orisi podria substituir al seu lloc. Això inclouria una sèrie d'àrbitres que decideixen si o no una aposta ha d'anar a través de la llum d'una disputa. Si les parts en conflicte no podia conformar-se amb ell, llavors un grup dels seus companys es van reunir, ja sigui a través BetMoose, oa través d'un sistema d'arbitratge universal i el contracte completar l'aposta pel vot de la majoria. Aquest sistema d'arbitratge universal, basat en valoracions dels usuaris individuals dels oracles, juntament amb la seguretat de la descentralització seria descentralitzar la totalitat del sistema d'arbitratge a l'Internet, el que permet una molt més democràtica i justa, web.

Preu de Bitcoin dóna legitimitat a obert Basar i Altres Sistemes

A través de la creació d'un entorn en el qual un individu no se sent en perill de tenir el seu diners despullat d'ells injustament per les organitzacions centralitzades, Bitcoin ofereix un mercat en línia que està lliure de la major part del risc que els mercats en línia han tingut fins al moment. Juntament amb regles totalment arbitràries que permeten als usuaris escollir quins límits que desitgen subscriure, com amb Open Basar, estem començant a veure un nou desenvolupament en termes de comerç internacional.

Una comunitat basada en ser just, a causa que el benefici personal immediat s'aplica als conflictes financers, ha d'emergir. Això animaria als no oracles per convertir-se en ells, a causa de l'equitat i beneficis, juntament amb el foment d'un mercat saludable. El matís proporcionada per múltiples oracles humans és intensa, l'obertura de les comportes per a les transaccions que es va dur a terme amb regles diferents, en diferents plataformes, com els jocs d'atzar en línia, accions, o cases de subhastes en, amb un grup fàcilment disponible de les persones dedicades a la comprensió de la situació si sorgeix un problema. La inversió en Bitcoin podria arribar a ser molt més atractiu per als estrangers, ja que demostraria conceptes erronis anteriors sobre que sigui una plataforma insegura com manifestament incorrecta.

En lloc de ser apartat de comerç en línia, ja que moltes eren quan es van trobar amb resolucions desfavorables, el creixement d'internet conduiria a aquests individus a buscar alternatives. Aquestes alternatives es podrien trobar en els mercats basats Bitcoin amb sistemes de contractació estil Bit-thereum, i l'arbitratge d'estil de Oracle. Tal model idealista elevaria per tant Bitcoin priceexponentially, a l'alimentar molts nous mercats amb una horda dels consumidors que desitgen que busquen una alternativa a un mercat en línia maldestre.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar Zcash en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Fluttercoin: una nova idea en alternatives a Bitcoin

Post Altcoin

Com obtenir els seus Bitcoins en línia de manera gratuïta: 18 llocs web que poden ajudar-vos

Post Altcoin

Potcoin és on està! Una introducció a Potcoin

Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Post Altcoin

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim

Post Altcoin

BTC-e: Lintercanvi Bitcoin amb FOREX i Altcoins mixtos

Post Altcoin

13 Llocs per consultar les dades del mercat de Litecoin

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes