Aposti a la Copa del Món amb les apostes de BlackCoin | Catalan.Lamareschale.org

Aposti a la Copa del Món amb les apostes de BlackCoin

Aposti a la Copa del Món amb les apostes de BlackCoin

Facin les seves apostes! Hi ha un servei que li permet utilitzar BlackCoin, 1 altcoin prova de participació, per a col·locar de forma anònima apostes en partits de la Copa del Món. El servei, BlackCoin apostes, li permet utilitzar la seva cartera BlackCoin per enviar les seves apostes BlackCoin a una gran piscina d'apostes, on les seves prediccions sobre els resultats dels partits del Mundial es van enfrontar a les prediccions de moltes altres persones.

A la pàgina principal del lloc web és on es troba la partida actual en curs. Mostra les banderes nacionals dels dos equips que juguen amb les paraules "en curs" entre els dos, el que indica que el partit està passant en aquest moment. Per sota de l'etiqueta de "En curs", hi ha un botó "detalls". En fer clic en aquest botó, se li portarà a una altra pàgina que mostra totes les adreces BlackCoin que han realitzat apostes de la partida actual. A l'esquerra de les direccions, el lloc mostra una de les dues banderes nacionals per indicar quin equip de la direcció aposta a. Tant a la primera pàgina i la pàgina de detalls, es pot veure el nombre d'apostes s'han col·locat en el joc actualment en curs i un rendiment previst de la inversió (ROI) per a les apostes guanyadores. La pàgina web recorda superiors que el retorn de la inversió projectada està subjecta a canvis durant el període d'apostes en funció de la quantitat d'apostes realitzades. El joc actual, en el moment d'aquest article està sent escrit, és Austràlia vs Holanda; 3.543 es van realitzar apostes en aquest joc, i el retorn de la inversió projectada és de 1.501,2% per a aquells que aposten per Austràlia.

Si vostè és un usuari BlackCoin, una de futbol (o el futbol, ​​si ho prefereix) del ventilador que està veient la Copa del Món, i està interessat en forma anònima les apostes en un proper joc, pot començar a fer les seves apostes en BlackCoin apostes després de seguir només algunes senzills passos. De debò, a prop. Però si sou nou en cripto-divisa, i no té cap BlackCoin, haurà de comprar una mica abans que pugui començar a apostar amb ell.

L'obtenció d'BlackCoins L'ús d'un intercanvi de Bitcoin

La manera més fàcil de comprar BlackCoin és mitjançant l'ús de la seva moneda fiduciària (dòlars, lliures, iens, etc.) per a la compra de Bitcoin i aleshores utilitzar aquests bitcoins per comprar BlackCoins. Vostè pot comprar bitcoins utilitzant un dels molts intercanvis Bitcoin. La més popular per a una compra directa és Coinbase, mentre que el canvi més popular que inclou una plataforma de negociació, i el comerç entre els usuaris, és Bitstamp. Ara que té alguns Bitcoin, pot retirar-lo del canvi a una cartera en Cryptsy, un tipus de canvi diferent que se centra principalment en l'intercanvi de diverses monedes de xifrat (o monedes digitals) per als altres. La selecció aquí és gran, de manera que perquè sigui senzill, només ha de buscar el mercat BCBTC.

Una vegada que tingui els seus BlackCoins, descarrega la cartera BlackCoin aquí, des de la pàgina principal BlackCoin. Obrir la cartera, aneu a la pestanya "Rebre monedes", i copiar la "Direcció" (una llarga cadena de números i lletres upperlowercase) a la caixa de la retirada BlackCoin en Cryptsy.

Així doncs, ara vostè té les BlackCoins que necessita per apostar a la Copa del Món! És bastant fàcil, oi? Heus aquí com vostè pot utilitzar aquests BlackCoins per col·locar les seves apostes amb BlackCoin Apostes:

Com apostar a la Copa del Món amb apostes BlackCoin

Pas 1: Col·loqui seva aposta

A la part superior de la pàgina principal a BlackCoin apostes, l'usuari és notificat que no hi ha procediments complicats que intervenen en la col·locació d'una aposta. Ni tan sols ha de fer i registrar un compte en el lloc web. Només ha d'enviar les seves BlackCoins a la direcció correcta, que es mostrarà a la pàgina principal on es troben els jocs actuals i futurs. L'únic requisit col·locat en les apostes per BlackCoin apostes és que s'ha d'apostar almenys 10BC i vostè pot apostar no més de 1000 AC. Si apostes per sota del mínim 10BC o per sobre del màxim 1000 AC, les seves monedes de forma automàtica seran retornats a vostè, menys una taxa de 5%. Heu de posar la seva aposta durant el període d'apostes. Hi haurà un temporitzador a la pantalla, vostè no serà capaç d'apostar abans que el temporitzador s'inicia o després que arribi a zero.

ADVERTÈNCIA !! Si va a realitzar una aposta usant BlackCoin apostes, assegureu-vos d'usar una cartera d'escriptori per enviar les seves monedes a l'adreça d'apostes. No utilitzeu un moneder electrònic o un compte de l'Exchange. Com BlackCoin apostes no admet comptes, l'únic que es connecta als seus diners és la seva adreça BlackCoin. BlackCoin apostes li adverteix en el seu FAQpage que si vostè envia monedes d'una cartera web o directament d'un intercanvi, els seus guanys seran enviades al proveïdor de cartera o l'intercanvi, però és probable que ho faci en el seu compte. Per tant, és molt important que utilitzi una cartera d'escriptori per assegurar-se que els seus diners no es perdi.

Pas 2:

Gaudir del joc! Un cop hagi realitzat la seva aposta, tot el que ha de fer és veure el joc i esperem que el seu equip guanya. Veure amb els seus amics, familiars, o veure-ho sol. No obstant això ho fas, recordar a divertir-se! Si el seu equip perd, llavors millor sort la propera vegada. Hi ha molts jocs en fila, i un munt d'oportunitats per veure i "jugar". No obstant això, si el seu equip guanya, segueix amb el pas 3.

Pas 3: Què passa si guanyo?

Una vegada que les apostes han estat col·locades, tots els BlackCoins aconseguir posar en un sol pot de premi. Apostes BlackCoin pren el 5% del total del pot per ajudar a finançar el desenvolupament i per donar suport al lloc web en general. No obstant això, BlackCoin garanteix que els guanyadors tindran, almenys, els seus diners de tornada més un percentatge de l'olla total, que és determinat per la quantitat dels apostadors en el pot. Els pagaments seran enviats als guanyadors tan bon punt acabi el joc. L'usuari no pot rebre els seus guanys a l'instant, això es deu a BlackCoin comprova manualment els pagaments per assegurar-se que no hi ha pagaments defectuosos són enviats als guanyadors. I ja està! Felicitacions, van guanyar la seva aposta! Ara, pot iniciar el procés d'apostes més en fer una aposta en el joc següent, o simplement pot quedar-se amb els diners.

Breu Moneda de cap manera promou o dóna suport als jocs d'atzar. Simplement volíem posar aquesta informació a disposició de qualsevol persona que ja està buscant els serveis d'apostes de la Copa Mundial. Vostè és un individu, que és responsable de les seves pròpies decisions. Guanyi o perdi, l'aposta al seu propi risc.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Es tracta del Blockchain, no del Bitcoin

Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II

Post Altcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two

Post Altcoin

Tutorial sobre com canviar a Wallet Reddcoin POSV

Post Altcoin

Entrevista: Brandon Kurtz de Vertcoin Athlet

Post Altcoin

Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

10 Eines útils per estar connectats al mercat de Bitcoin

Post Altcoin

Com fer el meu Bitcoins: una senzilla guia per a principiants

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Converteix-te en un expert en seguretat Bitcoin

Post Altcoin

Lascens de Potcoin