BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners | Catalan.Lamareschale.org

BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners

BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners

Recentment els BTC.comwas domini venen per uns $ 1.000.000. Si bé no és d'estranyar que un domini LLL.com es vendria per un preu tan alt, i de fet és una cosa sorprenent que aquest en particular, com BTC significa Bitcoin, va ser per només $ 1.000.000, el que fa que aquest important és que el va comprar.

Tot el que puc dir ara és que revolucionarà per complet la manera de pensar i interactuar amb cryptocurrencies. És part de la raó per la qual vaig començar a aquesta empresa. Estiguin atents!

Qui és Josh Garsa, el que és la VAG, i quin impacte té això en Bitcoin en el seu conjunt?

Mentre que els miners de la VAG pot semblar que és una nova, basada en companyworking Bitcoin en l'expansió més enllà de màquines de mineria, que és una cosa reforçades per forumssocial lloc obert de la VAG miners xarxes, Hashtalk, que encara és una mica enganyós. Els brandhas VAG estat involucrats amb múltiples indústries, i ha existit des de fa força temps.

El la VAG original (Gran Alca sense fils), que proporciona serveis d'Internet a les zones rurals de Nova Anglaterra, va ser creat el 2005 per Garsa i un equip de socis. Des d'aquest moment, la VAG ha donat lloc no només als miners de la VAG, sinó també de veu Prodigy, que és una empresa telephany que permet als usuaris determinar el seu propi enrutament de trucades i proporciona trucades de conferència de negocis, i VAG Labs, que sembla ser ara l'empresa matriu, i R & d braç de la VAG.

L'entrada de la VAG recent i ràpid creixement, en el Scrypt i Bitcoin Miningindustry no és tan sorprenent si es té en compte el treball previ. Els miners de la VAG no és només una empresa de nova creació, amb pocs fons. Té fundadors amb èxit abans, i la capacitat per finançar les despeses necessàries en una operació tan gran.

Llavors, què Adquisició d'BTC.com de VAG mitjana per al VAG Brand i el seu futur amb Bitcoin?

Aquesta és la veritable qüestió. Quin és Josh Garsa, i la resta de l'equip de la VAG, la planificació de BTC.com? És simplement una manera de convertir més vendes per a la companyia de màquines de mineria de dades existent? És part del Projecte Prime? O es tracta de part d'una nova direcció per a la marca VAG?

En realitat, és impossible saber fins que ell o un membre del seu equip, decideix revelar-ho. En el personal, espero que està relacionat al Projecte Prime, i espero que el Sr. Garsa va ser correcte en dir que "revolucionarà la manera de pensar i interactuar amb cryptocurrencies." No obstant això, només el temps dirà.

Notícies relacionades


Post Altcoin

El pla de miners de GAW és finalment revelat

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web

Post Altcoin

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Dogecoin acceptada per Twitch.tv!

Post Altcoin

Entrevista: Brandon Kurtz de Vertcoin Athlet

Post Altcoin

4 passos simples per acceptar Bitcoin en el vostre negoci

Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió