Bytecoin (BCN) ara està armat amb Multisig | Catalan.Lamareschale.org

Bytecoin (BCN) ara està armat amb Multisig

Bytecoin (BCN) ara està armat amb Multisig

Amb l'actualització més recent, una característica de múltiples signatura esperada s'ha convertit ara a disposició dels Bytecoinusers.

Què és i com es Multisig Bytecoin usar-lo?

Multisignatureis un tipus especial de direcció de destinació de sortida a una transacció. En general, cada sortida s'envia a una clau pública, que pertany a una sola persona, però múltiples signatures li permeten crear una "direcció virtual" de tal manera que moltes persones poden o han de cooperar, per alliberar els diners associat amb aquesta direcció.

Tècnicament, s'especifica ni una sola clau pública, com a beneficiari de la transacció, però diversos més (N). A més vostè assenyala quantes signatures (amb aquestes tecles) han d'unir, per tal de desencadenar l'alliberament d'aquests fons (M). Tals esquemes es poden anomenar "M d'adreces N". Per descomptat, una sola signatura pot ser produït en cada tecla, és a dir, totes les signatures hauran de produir en diferents claus.

La funció Multi-signatures en Bytecoin (BCN) pot ser útil en moltes formes. En funció de la distribució de claus inicial i els valors exactes de M i N, es poden obtenir molts escenaris. Per exemple, 2 de 3 direcció és una part essencial d'un servei de custòdia. Alice (A) va a comprar alguna cosa de Bob (B) i que estan acordar recórrer a Carol Àrbitre (C). Alice envia una transacció a 2 de 3 de direcció amb les tres tecles (A, B, C) com els destinataris. Quan li arriba la seva compra de Bob, tots dos signen següent transacció per transferir els diners directament a la clau personal d'Bob. Si Alice es nega a signar, Bob demana a Carol per fer-ho: i de nou dos d'ells pot alliberar els fons. Finalment, en cas d'error en el lliurament de Bob, Alice pot apel·lar a Carol i les seves dues firmes tornar els diners de tornada a Alice.

Com és l'ús de Multisig Útil de Bytecoin, Més enllà de fideïcomís simple?

Imagini que acaba d'invertir una certa quantitat de diners en una empresa dirigida per Alice i Bob. Si l'empresa utilitza una cartera senzilla d'emmagatzemar fons, qui hauria de controlar les claus? Què passa si Alice o Bob desapareixen? Com va a accedir a la seva inversió, llavors? direccions múltiples de la signatura, pel seu disseny, permeten un accés segur per separat. Mentre que les direccions tradicionals permeten la transferència de fons mitjançant la presentació d'una "prova" que consisteix en una clau pública i privada de signatura; comptes múltiples signatures requereixen una prova per a cada signatura requerida. Comptes múltiples signatures requereixen M de n signatures, el que significa que podria configurar un compte perquè requereixi febrer 2 firmes, 2 de 3 firmes, 3 de 3, i així successivament.

Multisig de Bytecoin pot ser utilitzat per més problemes complexos

Tot i la simplicitat de l'esquema, podem construir protocols més sofisticats, suposant que cada persona pot posseir moltes claus. Per exemple, hi ha un consell d'administració (10 membres) i el director en cap. Cada membre ordinari té la seva pròpia clau i el director en cap té 5 tecles. Un 11 de 15 direcció els permet gestionar els fons perquè puguin ser gastat només amb l'aprovació del cap. D'altra banda, no pot fer-ho per si mateix: es necessita una majoria dels membres (6 o més) per tal d'executar una nova transacció.

L'esquema es pot millorar mitjançant la introducció d'operadors binaris OR, AND, NOT. Combinant amb tecles de destinació, pot enviar diners amb un permís com "els fons poden ser alliberats per (Alice) O (Bob i (Carol o de Dave) junts)". De fet, qualsevol expressió lògica pot ser construït a partir d'aquesta base binària.

Futur de Bytecoin

Multi-signatures és el proper gran pas en la fabricació Bytecoin (BCN) un instrument financer perfecte. Des Bytecoin és de codi obert, que permet als desenvolupadors de serveis per a treballar a la part superior del protocol, el que fa que la comunitat de desenvolupament orientat. Els desenvolupadors principals han realitzat recentment millores en l'API, el que permet que qualsevol pugui fer modificacions a la seva pròpia discreció. Amb el seu llançament en 2012, la moneda ha fet un progrés significatiu, sense deixar de ser un dels més estables cryptocurrencies, està experimentant un creixement constant en la comunitat, i ha conservat un equip altament fiable dels desenvolupadors.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Les gemmes porten el cript a tothom

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

Post Altcoin

Com comprar Dogecoin amb PayPal o targeta de crèdit a linstant

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

Què són els Altcoins?

Post Altcoin

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar