Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim | Catalan.Lamareschale.org

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Mentre Bitcoin (BTC) és la introducció de persones a tot el món el potencial de moneda digital, no està lliure de problemes, com la possibilitat d'atacs gastar el doble i la transparència blockchain manifesta. Molts creuen erròniament que Bitcoin és anònima, quan en realitat; totes les transaccions BTC es poden remuntar al seu blockchain. Aquells que volen més d'un moneda digital ha de complir Bytecoin (BCN), un moneda digital resistents i veritablement anònima doble despesa.

Fosc web d'origen Bytecoin Història i especificacions

Bytecoin es va desenvolupar fa dos anys en l'abisme del web fosca, on està a l'aguait requereix la protecció de Tor, i va ser dissenyat per oferir transaccions financeres veritablement privades. Bytecoin desenvolupadors han fet canvis significatius recentment i un programa de màrqueting magnificència està a punt de començar. Els que volen prendre un "byte" fora de l'estat de vigilància a tot el món del germà gran ha de dotar-se de la BCN requerit per a això.

Mentre que un nombre de monedes, sobretot Darkcoin, Boolberry, Moneroand fins i tot DuckNotehave va capturar el centre d'atenció durant el moviment de la moneda en l'anonimat durant tot el mes de juny de 2014, i els tres últims utilitzen el mateix protocol d'CryptoNote com BCN. Darkcoin d'altra banda no ofereix la privacitat que la majoria assumeix, com Darksendis no s'aplica plenament encara. En altres paraules, l'espera BCN per guanyar encara més la tracció i l'apel·lació als que estan buscant un moneda digital que permet transaccions anònimes, ja que és l'autor dels mateixos. Val la pena esmentar que Bytecoin és la primera implementació de la tecnologia CN haver entrat mai en el món de la cryptocurrencies. Com altres monedes anònimes a caure pel costat, BCN té l'equip de desenvolupadors i de màrqueting per empènyer a la part superior.

Nucli de Bytecoin - CryptoNote

Per tal de tenir una idea del potencial de BCN, primer cal obtenir una entesa del protocol CryptoNote. El protocol CryptoNote va ser desenvolupat en conjunt amb Bytecoin al juliol de 2012. El protocol CryptoNote pretén descentralitzar encara més monedes i resistir la vigilància de masses. Com autoritats mundials segueixen ramat a les masses en una, tot l'estat sabent que tot ho veu, CryptoNote col·loca una torçada de gegant en els seus plans. Aquells que veuen la necessitat de llibertat pot utilitzar la tecnologia oferta per CryptoNote i participar en transaccions automàtiques, descentralitzats i anònimes financeres.

El protocol CryptoNote ofereix pagaments impossibles de rastrejar mitjançant la utilització de la tecnologia de signatura anell. Això li permet a un per signar un missatge en nom d'un grup. Mentre que els observadors podran veure que un grup va experimentar una transferència, no seran capaços d'identificar la transferència a un individu específic.

El protocol CryptoNote també ofereix transaccions unlinkable. Els pagaments es divideixen entre diverses direccions d'una sola vegada que només poden ser rebudes per la persona que té la clau pública correcta. En altres paraules, els observadors no seran capaços de determinar l'import d'una transferència en total.

Monedes CryptoNote, com BCN, són resistents a blockchain anàlisi. Els que tracten de donar sentit a les transferències BCN, estaríem davant d'una sèrie d'obstacles al llarg del seu camí, ja que no es repeteix, un cop amb adreces claus mixtes en les signatures anell portarien pel mal camí.

Bytecoin Mineria

Mineria Bytecoin

I altres monedes basant-CryptoNote, depenen de la mineria presoner de guerra, utilitzant l'algoritme CryptoNight. Per tant, aquesta moneda és just per als miners individuals, ja que és ASICresistant. Hi ha carpetes per als usuaris de Windows, Linux i Mac. Aquells que volen més informació sobre detalls i enllaços pot anar a l'oficial BCN websiteor la seva pàgina web comunitat.

L'equip de desenvolupament Bytecoin i Evolució del Sistema CyptoNote

Des Bytecoin és completament descentralitzat i de codi obert, que permet als desenvolupadors treballar a la part superior del protocol, permetent que el desenvolupament sigui orientat a la comunitat, en lloc de privatitzar-se. Els desenvolupadors principals han realitzat recentment millores en l'API, el que permet que qualsevol pugui fer modificacions si ho desitja. Per exemple, amb l'actualització més recent, un multi-signatura featurehas estiguin disponibles per als usuaris Bytecoin.

Mentre que un moneda digital veritablement anònim és necessari en aquest món, l'equip de desenvolupament i l'estratègia de màrqueting actualitzada per Bytecoin és el que va captar el meu interès de la majoria. BCN guanyarà acceptació entre les persones que estan a la recerca de característiques anònims, si són conscients del que ofereix BCN.

El nucli Bytecoin equip de desenvolupament és deu experts forts i tots els seus participants es troben en els seus respectius camps. Almenys 7 dels 10 tenen un mestratge o doctorat en camps que van des de Ciències de la Computació, Matemàtiques, Matemàtiques Aplicades, Administració, Ciències de la Computació i Enginyeria amb un doctorat. En Química, i la gestió de la informació. Fora dels 3 restants, un és un programador autodidacta, un altre té una llicenciatura en economia i educació del membre final és desconegut, ja que manté la seva informació personal privada. Aquests graus provenen de múltiples universitats, de gran prestigi a tot el món, incloent Harvard, MIT, i Oxford.

Més enllà d'això Bytecoin, es destaca dels altres cryptocurrencies al mercat es deu al fet que ha existit durant més de dos anys, que és milions d'anys en el camp moneda digital. BCN ha passat per les seves dolors de creixement i ara ja es podrà adoptat per aquells que estan buscant una opció de pagament automàtic, anònim.

Comunitat de Bytecoin

Bytecoin està buscant la participació comunitària. En altres paraules, l'èxit de BCN depèn directament de les persones que estan utilitzant i desenvolupant el protocol de BCN. Lluitadors per la llibertat i els que volen fer front als grans estats de vigilància germà de tot el món poden romandre un pas per davant d'ells mitjançant l'ús de BCN per dur a terme transaccions financeres.

La comunitat BCN també està donant l'esquena a les organitzacions que promouen la llibertat d'expressió, la privacitat i els grups educatius. BCN dóna suport a la Acadèmia Khan, el projecte Tor i l'Institut d'Investigació en Intel·ligència de la màquina.

En el moment d'escriure aquestes línies, BCN és el número 12 a CoinMarketCap, una gesta increïble per a una moneda amb molt poca promoció en els últims dos anys. La comunitat Bytecoin ha decidit que 2014 és l'any per a la promoció activa i el desenvolupament d'una interfície fàcil d'utilitzar. Esperar que l'exposició al mercat augmentarà en gran mesura el valor de BCN durant el proper parell d'anys.

Com la majoria dels usuaris valoren moneda digital transaccions anònimes en alta estima, la vinculació amb BCN seria un partit en el cel. Aquells que estan sent introduït a moneda digital per primera vegada, ha de ser capaç d'utilitzar BCN sense experiència prèvia en el camp després de millores fàcils d'usar estan fets a la interfície de cartera. La veritat és que la majoria de la gent no sap molt sobre BCN en el moment actual, però que està a punt de canviar.

On puc comprar Bytecoins?

Aquells que estiguin interessats en les característiques que Bytecoin ofertes pot iniciar la mineria amb la seva CPU o comprar-la en Poloniex o Hitbtc, dues populars lloc d'intercanvi moneda digital. Esperar Bytecoin s'expandeixi a altres intercanvis nom moneda digital grans, com ara Cryptsy, en un futur pròxim.

Bytecoin ha crescut en els últims dos anys, i ofereix una característica important que Bitcoin no pot igualar. Així de simple, Bytecoin ofereix transaccions financeres veritablement anònimes. L'esforç de màrqueting BCN acaba de començar, donant als inversors ia tots els usuaris una raó per saltar a bord. Els que estan buscant per mantenir els ulls mirant cap a fora dels governs dels seus negocis, naturalment, parella amb Bytecoin, el que permet efectivament la llibertat regni.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

Què són els Altcoins?

Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet Beta

Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

Kickstarter for Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

Post Altcoin

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques