Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima | Catalan.Lamareschale.org

Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima

Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima

Entre el gran nombre de cryptocurrencies, només uns pocs ofereixen disposen de transaccions anònimes, i només una petita fracció d'aquells pocs són realment capaços d'oferir. Bytecoin (BCN) és una nova generació de moneda digital basat en la CryptoNotetechnology prendre l'anonimat a un nivell completament nou.

Creació d'Bytecoin

Bytecoin és un projecte creat des de zero, i incorpora totes les millors Bitcoinhas per oferir, tenint en compte tots els errors anteriors.

Amb el seu llançament en 2012, la moneda ha passat per diverses etapes de creixement, i ha assolit un nivell de maduresa algunes altres cryptocurrencies han sobreviscut a veure. Ha restant un dels cryptocurrencies més estables, amb una comunitat en constant creixement, i l'equip d'alta fiabilitat dels desenvolupadors. L'algoritme utilitzat en pow igualitària Bytecoin pressuposa una distribució justa de la moneda. Val la pena assenyalar que Bytecoin és el primer d'aquest tipus amb una sèrie de forquilles de fresa en el transcurs de 2 anys, a saber: FantomCoin, QuazarCoin, Moneta Verd i altres. La tecnologia darrere de la columna vertebral és Bytecoin CryptoNote; la plataforma permet la creació d'cryptocurrencies absolutament anònims.

Com és Bytecoin Anònims? El que ho fa valuós?

El que fa únic és Bytecoin la tecnologia Firmes anell incrustat en el protocol CryptoNote.

El procés de verificació de signatura digital ordinari implica la clau pública del signant. La signatura realitat demostra que l'autor té la clau secreta corresponent. Aquesta és la forma en la tecnologia s'implementa en Bitcoin, així com la major part dels seus forquilles, i gairebé tots els altres moneda digital.

Signatura de cercle, per contra, són un esquema més sofisticat. Aquestes signatures es requereix un nombre de diferents claus públiques per a la verificació. Perquè sigui més senzill i clar, per les firmes anell entenem un grup d'individus, cadascun amb la seva pròpia clau secreta i pública. El signant d'una transacció donada és un membre indistingible del grup. La principal diferència amb els esquemes ordinaris de signatura digital és que un verificador no pot establir la identitat exacta del signant.

Amb l'actualització més recent de la funció multi-signatures s'ha convertit ara a disposició dels usuaris Bytecoin. Ús de Multi-sigs li permetrà organitzar els pagaments segurs en una varietat de formes creatives. Alguns dels tipus de transaccions permeses per aquesta solució enginyosa són un servei de custòdia, on una tercera part de confiança actua com a intermediari entre les dues parts implicades en una transacció. Introducció de múltiples signatures en el marc Bytecoin crea oportunitats il·limitades per a l'àmplia gamma de serveis a ser incorporats a la perfecció en l'ecosistema del Bytecoin.

Bytecoin no pot ser tan publicitat com alguns dels altres cryptocurrencies "anònims", però sens dubte té un gran potencial. Quan altres han estat treballant en la construcció de la seva moneda per ser més atractiu, o per satisfer una àmplia gamma d'usuaris, l'equip s'ha Bytecoin treballant sense descans per perfeccionar la tecnologia d'anonimat de Bytecoin. Al mateix temps s'ha permès a la comunitat a créixer de forma orgànica, amb aquelles persones que comprenguin la moneda, i saben per què és la millor opció per a les seves necessitats.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Jesse Powell renuncia a Ripple

Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

La investigació preliminar de la SEC a la minera de GAW confirmada i la informació filtrada

Post Altcoin

Califòrnia, un pas més proper a la legalització de Bitcoin

Post Altcoin

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) ara està armat amb Multisig

Post Altcoin

4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins

Post Altcoin

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

Post Altcoin

Es tracta del Blockchain, no del Bitcoin