Califòrnia, un pas més proper a la legalització de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Califòrnia, un pas més proper a la legalització de Bitcoin

Califòrnia, un pas més proper a la legalització de Bitcoin

Un comitè del Senat de Califòrnia va aprovar per aclaparadora majoria un projecte de llei que legalitzaria dimecres oficialment Bitcoin, cryptocurrencies i altres formes alternatives de diners en aquest estat.

El Comitè institucions bancàries i financeres va votar 7-1 a favor de la derogació d'una secció del codi de corporacions que actualment prohibeix monedes fets a si mateixos i qualsevol altra cosa que no és la "moneda de curs legal dels Estats Units."

El projecte de llei, conegut com AB-129 legal dels diners, prèviament aprovada per l'Assemblea de Califòrnia amb un 75-0 vot unànime. Ara que s'ha aprovat pel Comitè de Banca del Senat, AB-129 es mou cap endavant a una votació al Senat. Després d'això, haurà de ser signat pel governador Jerry Brown abans que es converteixi en llei.

Diner legal

La llei de Califòrnia, en el seu estat actual, és menys amistosa cap a formes alternatives de moneda. Secció 107 del Codi de Societats llegeix:

Cap corporació, corporació propòsit flexibles, associació o persona expediran o posar en circulació, com diners, res més que la moneda legal dels Estats Units.

La regla pinta amb un pinzell bastant ampli. Sota la Secció 107, pràcticament tots els cryptocurrencies són il·legals perquè són "diners" posat en circulació - de vegades per les associacions, però més sovint pels desenvolupadors individuals. Hi ha més de tres-cents cryptocurrencies en existència, i tècnicament tots estan prohibits a Califòrnia.

A través de la innovació original de Bitcoin i l'explosió moneda digital posterior, la tecnologia està canviant per complet el que significa ser Ara, els polítics de l'estat estan prenent nota "diners." - si la legislatura de Califòrnia aconsegueix passar AB-129, es negarà efectiva de la secció 107. Això obrirà les comportes de les monedes legals, alternatives a Califòrnia.

Sentiments amistosos

Mentre que alguns d'ells podrien argumentar que el projecte de llei és innecessària en termes pràctics - molta gent que fa servir cryptocurrencies probable és que no els importa si el seu govern ho aprova - la nova llei de Califòrnia farà la vida una mica més fàcil per a les grans empreses que volen treballar amb el Bitcoin.

Coinbase seu a San Francisco, per exemple, es beneficiarien d'AB-129 a causa de que la seva activitat principal és la gestió de Bitcoin. La llei aclareix que el seu negoci és legal a Califòrnia, posant ment dels inversors en la facilitat i millorar la imatge de l'empresa al públic.

Amb aquesta legalització efectiva de totes les formes alternes de la moneda, els legisladors estan tractant de pintar Califòrnia, agradable i acollidor per a les noves tendències de la tecnologia. Ells són, sens dubte conscient d'ascens de Bitcoin a la prominència, i volen fer empreses com Coinbase se sentin còmodes operant en l'estat.

Va tot el camí

Una versió anterior del projecte de llei només s'hauria legalitzat monedes amb "valor basat en" el dòlar - el que significa Bitcoin està bé, sempre que continua tenint una taxa oficial de canvi del dòlar. No obstant això, el projecte de llei va ser modificada en el muntatge de derogar completament la prohibició de monedes alternatives, independentment que el seu preu es troba vinculat al dòlar.

Això vol dir que si el desenvolupament de Bitcoin creix sempre suficient com perquè el seu valor monetari és irrellevant - el que els entusiastes es refereixen com arribar a "la lluna" - a continuació, el tipus de canvi USD es pot eliminar per complet, sense que els usuaris hagin de preocupar pel compliment de la llei estatal. Totes les monedes serien legals, independentment de si el seu valor està vinculat a una certa quantitat de dòlars.

Teòricament aquesta llei no només s'aplica a cryptocurrencies, sinó també altres formes de valor de canvi en la nova economia digital - punts de recompensa, cupons i targetes de regal, per exemple. Per primera vegada, es permetrà a les empreses a crear la seva pròpia moneda i ha de ser legal sota la llei de Califòrnia. És fins i tot possible que una empresa com Facebook podria crear el seu propi moneda digital legal per a la circulació en la seva xarxa.

Polítics com Bitcoin

El projecte de llei de Califòrnia és només l'últim exemple d'una tendència en el govern nord-americà en general - que els polítics són realment obert a la idea de Bitcoin, i pot fins i tot suport directe ell. La Reserva Federal ha emès múltiples avaluacions positives de futur de Bitcoin, i el Senat dels Estats Units va celebrar una audiència famós el 18 de novembre que va ser sorprenentment positiu per Bitcoin.

A més, la FEC va emetre una fallada al maig que permet oficialment les campanyes polítiques per acceptar donacions Bitcoin. Diversos candidats en el cicle de les eleccions d'aquest any han anunciat que van a acceptar Bitcoin com donacions de campanya. Els exemples inclouen candidat a l'alcaldia d'Oakland Bryan Parker, Colorado congressista Jared Polis, i el tinent governador de Califòrnia, Gavin Newsom.

Per Newsom, la seva obertura a la idea no va venir de manera natural:

Jo venia d'un lloc d'absoluta confusió i el cinisme de Bitcoin. Si algú va començar a parlar de moneda digital, m'agradaria començar posant els ulls i badallant i venir, 'Dóna'm un respir'. Ara em resulta fascinant.

És clar que molts polítics s'adonen de la moneda digital és el futur - o almenys part del futur - i que estan millor abraçant que tractar de lluitar contra ella.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comerciar amb Bitcoins i NO aconseguir arrestada

Post Altcoin

4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins

Post Altcoin

Inversió a llarg termini

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Com analitzar el preu de Bitcoin com un professional

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners

Post Altcoin

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim

Post Altcoin

16 increïbles i útils calculadores de Bitcoin

Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials