Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar | Catalan.Lamareschale.org

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar

Per a tots els nostres fidels usuaris, així com qualsevol nova,

Les mostres de suport que hem rebut en 99Bitcoins ha estat increïble, i gràcies a tots per ser-hi per a nosaltres a mesura que creixem. Com molts de vostès saben, 99Bitcoins és força jove, després d'haver estat llançat solament a mitjans d'abril, però hem experimentat un creixement exponencial des de llavors. No obstant això, com hem crescut, i va donar a conèixer noves característiques, eines i contingut que sovint es perd, ja que encara no s'han fet completament obvi. Hem tocat en aquest el 4 de juliol, i aquí està el promès, en l'article profunditat esbossar el nostre desenvolupament.

Característiques actuals i Bitcoin, o Altcoin, eines, gràfiques, vídeos i pàgines

  • Comptes Breu usuari de monedes estan integrats amb el Reddapisystem, i cada compte de nou es prefinançat amb 1000 RDD. A més d'això, oferim una recompensa de 500 RDD, un cop per dia, durant el primer comentari que l'usuari realitza en un dels nostres articles.

  • 99Bitcoins ara té una activitat social Leaderboardthat classifica monedes d'acord als seus seguidors socials totals, i mostra el canvi recent. En la nostra experiència, la mida d'una comunitat, i la taxa del seu creixement, tendeix a ser molt revelador pel que fa a preu i l'estabilitat futura.

  • 99Bitcoins ara també té Fulles monedes per a totes les monedes a la taula de classificacions, així moltes monedes que no figuren. Clic a una moneda sobre l'Activitat de la taula de posicions socials, i se li portarà a una pàgina amb una calculadora de la mineria, traçat de forma individual creixement dels mitjans socials, una carta de dificultat, un gràfic de preus, i, per a les monedes que hem escrit sobre, una llista de els articles més recents que s'han etiquetatge en, així com un enllaç "Quin és xxxCoin" si és available.In el futur, anem a facilitar l'accés a la llista completa de les pàgines que donem suport. No obstant això, de moment, si li agradaria tenir accés a una pàgina per a una moneda, i que no està en la taula de classificació, només cal afegir / c / * * coincode (ja no està actiu) fins al final del domini. Actualment tenim més de 100 d'aquestes pàgines actives, i estem afegint més cada dia.

  • Ara tenim un canal de YouTube, amb els podcasts setmanals, organitzada per dos dels nostres autors: Evan Faggartand Siguin ganyota de dolor. El vídeo més recent sempre apareix a la barra lateral, i tindrem una pàgina dedicada per a tots els vídeos i clips en un futur pròxim.

  • 99Bitcoins ara ofereix llistes de rendibilitat SHA-256and Scrypt mineres. Això és per permetre als nostres usuaris a determinar ràpidament on la seva potència minera generaria el major rendiment, i estem utilitzant un algoritme de mitjana per intentar evitar la necessitat de canviar constantment de monedes, o utilitzar MultiPools.

Aquestes addicions recents estan sent polit, i és possible veure un problema ocasional, o error, en el nostre sistema. Si troba un, o simplement vol que ens proporcioni retroalimentació general, si us plau enviar-lo a nosaltres.

Properament: facelift for99Bitcoins més el bloqueig Exploradors, Portafolis de monedes, i molts més Bitcoin i Altcoin Eines

Estem treballant diligentment per desenvolupar un sistema que és la més completa font de totes les notícies de divises, la informació i l'anàlisi de dades digitals. Amb aquesta fi, tenim uns sistemes nous i actualitzacions, que són gairebé a punt per al seu llançament, però encara no disponible.

Portafolis de monedes

Noves carteres de monedes 99Bitcoins 'estan gairebé llestos per a ser feta pública, i van néixer dels comentaris dels nostres usuaris, així com del nostre propi desig de tenir una forma de veure fàcilment els saldos de les diferents monedes que posseïm. La idea bàsica darrera de la cartera és la següent: Els usuaris seran capaços d'entrar a les adreces públiques per a totes les butxaques de la seva propietat, i la cartera de la moneda es mantindrà una llista actualitzada de totes les monedes que l'usuari posseeix. Això per si sol seria útil, però en realitat estem afegint algunes altres característiques de les carteres de la moneda que l'ajudaran a resoldre alguns problemes específics que ens hem adonat de nosaltres mateixos, així com han sentit els nostres amics, família, i els usuaris parlar. Aquestes característiques es donaran a conèixer quan es posen en marxa les carteres de la moneda.

Bloc Exploradors

Hi ha molts exploradors de blocs disponibles per Bitcoin, o tots els altcoins. Originalment, l'addició de blocs Exploradors va ser baixa a la nostra llista de característiques per afegir, fins que vam començar a investigar els sistemes d'Explorador de bloc de codi obert que estan disponibles. Després d'experimentar amb ells, vam decidir ràpidament que una forma més fàcil d'usar, fàcilment utilitzables Bloc Explorador és molt necessària per la comunitat. Per tant, anem a llançar els nostres propis exploradors, d'encàrrec de blocs per a un grapat de les nostres monedes, i un pla per expandir-se ràpidament per cobrir totes les monedes que tenim a la nostra base de dades. Depenent del nivell d'interès, podem proporcionar aquest programari per a la comunitat, de manera que els desenvolupadors de la moneda pot llançar fàcilment un explorador funcional en els seus propis llocs web.

Centres d'informació

Els nostres actuals Fulles monedes tenen una mica de la informació disponible, però seran evolucionant ràpidament en un futur pròxim. Quan hem acabat, cada moneda de pàgina ha de proporcionar tota la informació que un podria voler saber sobre una moneda específica, així com l'accés al codi font, carteres, els mitjans socials, i qualsevol altre lloc web relacionat, tots convenientment empaquetats per al consum fàcil.

La "nova" 99Bitcoins

99Bitcoins va rebre un canvi d'imatge en tot el lloc, que hauria de traduir-se en un lloc més fàcil de navegar, amb una gamma de colors més estructurat, i un nou logotip per reemplaçar el bàsic que estem utilitzant ara. Ens agrada el disseny actual una mica, així que no pensem en el canvi que massa, però probablement a afegir noves àrees de les nostres pàgines actuals.

 Concursos, recompenses, i altres recompenses

Com molts de vostès saben, hem utilitzat un contestto crowdsource la creació del nostre lema: "El teu codi obert per News Digital de divises." Això va ser molt divertit, i volem que la direcció i el contingut, de Coin Breu estar influenciada per la comunitat tant com sigui possible. Per tant, anem a llançar concursos per "Quina és la moneda ****" articles, així com un altre tipus d'escriptura, desenvolupament, disseny o recompenses, per permetre als nostres usuaris a unir-se a nosaltres en la construcció de la nostra pàgina web. Si bé no tenim detalls específics sobre això en el moment, posarem a terme noves actualitzacions quan aquests concursos se segueixin desenvolupant.

Un cop més, gràcies a tots pel seu continu suport, i si us plau no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol suggeriment, insecte, requestion funció, pregunta, o simplement comentaris generals.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Estàs buscant treballar i pagar a Bitcoin? Aquí teniu sis llocs web que us poden ajudar

Post Altcoin

Bitcoin i retorns a curt termini

Post Altcoin

Entrevista: Brandon Kurtz de Vertcoin Athlet

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: CheapAir acceptant Dogecoin i Litecoin, Digital Gold Tactual per Bitcoin Exchange i més

Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

6 tutorials de comerç de Bitcoin val la pena llegir

Post Altcoin

El pla de miners de GAW és finalment revelat

Post Altcoin

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar està llest per anar

Post Altcoin

Introducció al comerç de Bitcoin