Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques | Catalan.Lamareschale.org

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques

Com hem esmentat recentment, la moneda Breu està experimentant actualment canvis significatius en el disseny del nostre lloc, així com la introducció de moltes noves característiques. Des de la concepció, la moneda Breu ha estat destinat a ser desenvolupat no només com un centre d'informació de la moneda digital, sinó també un centre de continguts impulsat per la comunitat. Anem a ser cada vegada més dirigit per la comunitat, o per mitjà de multitud de proveïment, amb el pas del temps. Un experiment d'hora en això es pot observar amb el concurs d'eslògan, que va donar lloc al nostre lema convertir-se en "Breu Coin - La seva font oberta per News Digital de divises"

Una de les noves addicions que estem preparant serà una posició coneguda com "Representant Coin". Un representant de la moneda ha de ser un membre actiu d'una comunitat monedes digitals específica que li agradaria l'oportunitat d'escriure articles que contribueixen a la moneda Breu que, després de la seva aprovació, es mostrarà a la moneda d'aquesta moneda pàgina.  

La posició de la moneda Representant no és una posició d'escriptura pagat en la moneda breu, i només s'ofereix per a aquelles persones que desitgin donar suport a la moneda de la seva elecció. Dit això, sempre estem buscant per als autors de qualitat, i les persones que demostren una capacitat constant per escriure contingut d'alta qualitat poden tenir l'oportunitat de incorporar el teu equip en el futur. A més, ben escrits, articles convincents podrien ser potencialment empesos a la pàgina principal del nostre lloc.

Els criteris exactes que s'utilitzaran per determinar l'elegibilitat encara no està escrit en pedra, però en general, les següents declaracions han de ser veritables:

- Vostè és un membre actiu i de suport a aquesta comunitat monedes digitals, i estan disposats a proporcionar la prova que (o tenir un membre molt actiu que està disposat a respondre per vostè)

- Vostè té una sòlida comprensió dels objectius de la moneda digital que els representaria.

- Vostè té el desig d'escriure sobre aquesta moneda. La seva escriptura podria incloure, però no es limiten a, els esdeveniments recents, les innovacions i avenços, o explicacions sobre els fonaments de la mateixa moneda.

- Vostè entén i accepta, que la posició de la moneda representativa és una posició que es pot utilitzar per promoure la seva moneda de la seva elecció, i ajudar a altres a entendre el que la fa única, però no ha de ser utilitzat per atacar a altres currenciescommunities.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

Post Altcoin

Bitcoin com a inversió a llarg termini

Post Altcoin

Com Darkcoin Anonymous DarkSend ajuda a Bitcoin

Post Altcoin

Una guia pas a pas per disparar el vostre propi node de Bitcoin

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar està llest per anar

Post Altcoin

Tutorial: Com sutilitza The Darkcoin Wallet i Darksend

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin