99Bitcoins vol que triïs el guanyador del nostre concurs detiquetes! | Catalan.Lamareschale.org

99Bitcoins vol que triïs el guanyador del nostre concurs detiquetes!

99Bitcoins vol que triïs el guanyador del nostre concurs detiquetes!

Recentment, hem aquí a 99Bitcoins en marxa un contestón Twitterto ajudar a determinar el nostre lema. El guanyador rebrà 250.000 Reddcoin, i hem reduït les presentacions fins a 6 finalistes.

Ara necessitem la seva ajuda! A mesura que es desenvolupa la moneda Breu per a la comunitat, sembla apropiat que la comunitat ha de prendre aquesta decisió. Per tal de facilitar aquesta tasca, hem creat una enquesta als fòrums Bitcointalk tenim una enquesta en SurveyMonkey i agrairia molt la seva ajuda! Si us plau, respongui i votar si vostè té el temps.

Si això segueix així, és probable que crowdsource desenvolupaments futurs al nostre sistema, de manera que els nostres usuaris poden determinar quines eines o funcions serien més útils per a ells.

En un futur proper, oferirem la possibilitat de que els nostres usuaris a proporcionar fàcilment suggeriments o comentaris, però els usuaris que vulguin suggerir modificacions o canvis a la moneda Breu ara.

La llista de finalistes:

La seva centralitzada Notícies Font de monedes- descentralitzada per @GiftBaboon

Mantenint per davant de la sempre canviant món de Digital Activa Moneda per @GavinLeary

En informar a Vostè en les monedes en el seu Wallets- per @GiftBaboon

La informació digital hub de divises per @ Stan26S

Coinbrief: Per la seva dosi diària de notícies digital de divises - per @janvanleeuwtjes

El seu codi obert per a Digital News-moneda per @TheSciNerdQuè és Reddcoin?Reddcoinwas nascuts fora d'un ambiciós pla per crear una moneda específicament per al seu ús en les xarxes socials. És detalls tècnics eren res extraordinari, ja que s'utilitza l'algoritme de hash scrypt fet popular per una altra moneda digital, litecoin

Tenia un temps de bloc de 60 segons, que és similar a un bon nombre d'altres monedes; i és una moneda d'alta tapa, amb el total final sent 27500000000 RDD. No obstant això, des de llavors s'ha publicat una actualització de l'algoritme que és completament únic, POSV, i està donant passos cap a moltes altres característiques innovadores.

IPOC de Reddcoin, un dels únics legítims OPI a Moneda Digital

Els desenvolupadors de Reddcoin van intentar un enfocament nou per a la posada en marxa: 1 IPOC. Un IPOC és similar a una oferta pública inicial, però amb les monedes prenent el lloc de l'acció. Això és el que ha permès Reddcoin per construir una comunitat tan forta, i ha donat als desenvolupadors dels fons per centrar-se en el projecte a temps complet. El IPOC presentada a 164.44 bitcoins, que està sent utilitzat per al desenvolupament, i en canvi, els inversors rebre una porció de 5450000000 Reddcoin, amb 1,11% de ser alliberat cada dia durant 90 dies. Això va ser per evitar la inundació del mercat, i, en combinació amb una gran quantitat d'interès dels miners, causada Reddcoin a ser molt líquid i distribuït.

El desenvolupament continu de Reddcoin

Des d'aquest moment, els desenvolupadors han mantingut fidels a la seva paraula. Juntament amb els membres de la comunitat, que han creat robots de punta, un lloc web de qualitat professional, una plataforma de difusió de mitjans de comunicació social, una API per permetre una fàcil integració amb altres sistemes, un pla de màrqueting, i orientació per a involucrar la comunitat en la difusió de RDD a través de la món. Passa una mica de temps amb els "Reddheads", com els agrada ser cridat, i veurà ràpidament per què alguns creuen que és la moneda Reddcoin Social


Què és DarkCoin? Com comprar DarkCoinRecentment un nou Altcoinhas sorgit anomenats Darkcoin. La idea darrere de la moneda és fosca aquesta -És com Bitcoin única totalment anònima. Però espera, no Bitocin anònima, així?

Bé... En realitat no. Bitcoin és el que es diu pseudònim, és a dir, la seva direcció pública no està vinculada a la seva informació personal, però una vegada que el comerç en un intercanvi o un banc l'enllaç es pot fer fàcilment. I ja que el Blockchain és pública perquè tothom pugui veure això es converteix en un problema per a algunes persones.

Llavors, què és Darkcoin?

Darkcoin és com una versió digital de diners en efectiu - permet triar si les seves transaccions són privades o públiques. Igual que bitcoins, Darkcoins s'emmagatzemen dins d'una cartera digital. Però carteres Darkcoin li permeten romandre privada, fins i tot quan la negociació a les borses o d'altres parts 3er.

"Darksend", que és el sistema de pagament utilitza Darkcoin permet que qualsevol pugui fer transaccions de forma anònima. Això s'aconsegueix mitjançant la barreja de diferents transaccions, conjuntament, perquè ningú serà capaç de realitzar un seguiment de qui va enviar les monedes originals.

En l'aspecte tècnic només hi ha 22 milions d'Darkcoins que poden ser extrets (igual que Bitcoin) i generar una blocktakes 2,5 minuets (25% del que es necessita per generar un bloc Bitcoin).

On es pot comprar Darkcoins?

Darkcoins pot ser trobar en diferents intercanvis que tenen a veure amb Altcoins. Els intercanvis Altcoin majors avui en dia són Cryptsy i MintPal. Dins Cryptsy podràs trobar un intercanvi DRK / BTC que li permetrà intercanviar bitcoins per Darkcoins. MintPal també subministra un intercanvi similar. Si vostè no ha comprat cap bitcoins però, es pot fer per mitjà de les nostres guies de compra. No hi ha cap USD directa a canvi de DRK en el moment.

Per tal d'emmagatzemar Darkcoins que necessitarà Darkcoin cartera que es pot descarregar aquí. Darkcoin va ser creat de març de 2014 i des de llavors ha aconseguit guanyar una quantitat considerable de tracció de la comunitat cripto-moneda.

Notícies relacionades


Post Altcoin

BTC-e: Lintercanvi Bitcoin amb FOREX i Altcoins mixtos

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Post Altcoin

8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

Darkcoin sha afegit als mercats de drogues de Darknet

Post Altcoin

Què és Dogecoin?

Post Altcoin

Entrevista amb Josh Garza, fundador i director general de GAW Miners

Post Altcoin

Dogecons Dogecar a Talladega Superspeedway

Post Altcoin

Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin

Post Altcoin

Una Guia de mineria simple de Cryptocurrency per Algorismes X