Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015 | Catalan.Lamareschale.org

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015

Breu Coin ha estat tranquil últimament, com els dies de festa, horari de treball, i altres coses han mantingut a molts de nosaltres ocupat. No obstant això, a mesura que avancem en l'any 2015, s'espera un retorn a un major volum de contingut. De moment, tenim uns quants articles de fons que s'està treballant que han tingut força temps per completar, incloent una anàlisi de Paycoin, els recents esdeveniments al voltant dels miners de la VAG, i una explicació dels anuncis de la VAG (hi ha una raó per la qual encara hi són). A més, hi ha alguns articles més petits en un segon pla que es completarà després que els articles més detallats estan complets.

No obstant això, aquest no és el punt d'aquesta actualització. Ens agradaria fer alguns anuncis, i tenen unes quantes peticions dels nostres usuaris, si algú està disposat a ajudar.

Autor Posicions disponibles

La majoria dels nostres autors estan escrivint durant breus de monedes al costat, al mateix temps mantenir una feina a temps complet o assistir a l'escola. Per desgràcia, a causa d'això, alguns dels nostres autors anteriors ja no tenen el temps per escriure, o només pot fer que el temps per escriure en rares ocasions. Mentre que la moneda Breu sempre està oberta a les sol·licituds de les posicions d'autor, aquesta recent desacceleració vol dir que estem en la necessitat d'algunes persones per omplir uns papers específics.

  • En primer lloc, necessitem un autor amb una àmplia experiència minera Bitcoinand altcoins, que també té una sòlida comprensió dels aspectes tècnics de la tecnologia basada en blockchain. L'experiència amb el comerç seriós dies moneda digital, o córrer / gestió d'una piscina de la mineria, és també un avantatge, però no és necessari en absolut.
  • En segon lloc, necessitem un autor intel·ligent que es pot escriure sobre els propers empreses, divises, sistemes, etc., que no són molt coneguts en l'actualitat. Si vostè és el tipus de persona que cerca constantment per obtenir informació sobre les més recents, els projectes més ambiciosos, a continuació, ens agradaria comptar amb vostè.
  • Finalment, ens cal un autor amb la capacitat d'escriure amb rapidesa articles curts, informatius sobre les últimes notícies, com succeeix. Si l'escriptura és fàcil per a vostè, vostè ja té sistemes de configuració per enviar a l'instant totes les notícies relacionades moneda digital a vostè, i tenir un horari flexible, contacteu amb nosaltres.

Preferim autors que parlen anglès com el seu idioma principal, però considerarem individus excepcionals que van aprendre anglès com a segon idioma (o posterior). En qualsevol cas, cal que un autor té una sòlida comprensió de la gramàtica i tensa, així com la capacitat de triar les paraules adequades. Si s'ajusten a aquest criteri, i desitja sol·licitar un dels tres punts necessaris, o simplement creu que seria una gran incorporació a l'equip de la moneda breu, si us plau envieu un email a [email protected].

La nova moneda Breu lloc web està arribant

Dit això, estem perdent un dissenyador d'interfície d'usuari / UX. El nostre principal desenvolupador web pot gestionar per si mateix si cal, i ho ha estat fent fins ara. Tot i així, estalviaria molt de temps i ser molt útil tenir una mica d'ajuda amb l'aspecte del disseny. Gran part del treball s'ha completat, i el nou lloc ja es veu prou bé, però volem que sigui el més proper a la perfecció com sigui possible.

Si vostè és un dissenyador experimentat, i està interessat en ajudar a crear una gran experiència per als usuaris de la moneda breus, si us plau envieu una còpia del seu full de vida i / o mostres de treballs anteriors a [email protected].

Ajuda'ns a millorar el web actual i futur

Mentre que el nou lloc web està en construcció, encara m'agradaria millorar el lloc web existent. Si vostè està disposat a ajudar amb això, visita la Formand Google ens diu el que pensa. Es requereix cap de les preguntes, de manera que respondre tan pocs o tants com li agradaria.

El nostre programa de Representant de la moneda canviarà i expandir

Fa algun temps, hem llançat ourCoin Representant Programes un experiment. Aquest programa permet als individus que estan involucrats en cap de les comunitats moneda digital que s'apliquen a un representant de la seva comunitat. Com que és un representant va permetre a l'individu a escriure articles sobre la moneda breu, i sotmetre'ls per a la seva publicació. Algunes comunitats van enviar diversos representants, alguns van enviar una, moltes cap enviat, però el programa va ser un èxit total. Tot i que eren publicitat activa, vam tenir una mica de participació de les persones que van sol·licitar.

Estem en el procés de renovació d'aquest programa, el que simplifica el procés de registre, i l'ampliació de la mateixa. Aviat, estarem llançant nostre nou programa que permetrà que qualsevol pugui aplicar a escriure en la moneda breu, però en diferents posicions. Actualment, el pla és la creació de representants de la indústria, representants de l'empresa, representants de la moneda, i posicions individuals "no afiliat" (títols subjectes a canvi). Totes aquestes posicions tindrà diferents criteris / normes d'aplicació i l'escriptura per a cada grup.

També anem corregint una supervisió del programa representativa original, que era una falta d'etiquetes clares. Articles dels representants en el nou programa seran clarament identificats com a tals, que no indueixi / enganyosa els nostres altres usuaris.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima

Post Altcoin

Bitxets Bitcoin: prefereix programari basat en web o prefereix anar mòbil?

Post Altcoin

El 6 millor programari de mineria Bitcoin

Post Altcoin

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar està llest per anar

Post Altcoin

Tutorial: Com sutilitza The Darkcoin Wallet i Darksend

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin i retorns a curt termini

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin

Post Altcoin

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar