Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes | Catalan.Lamareschale.org

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Una setmana enrere, ens announcedmultiple característiques que vindran a la moneda breu en un futur proper, o que han estat implementades recentment. Molts dels que encara estan en desenvolupament, a mesura que treballem per deixar-se anar una mica abans d'una versió pública, però molts de vostès probablement han notat nostre logotip actualitzat i alguns canvis de color en la moneda breu. Seguirem per jugar amb els colors fins arribar exactament l'aspecte que volem, i altres àrees del lloc de seguir evolucionant, però esperem que els nostres usuaris gaudeixin de la nostra nova imatge.

Més enllà d'això, tenim dues noves seccions al nostre menú.

La primera és "Entrevistes", que contindran les entrevistes anteriors, així com les futures entrevistes que alliberem. En els propers dies, esperem veure una entrevista força interessant, al nostre parer, amb el director general d'un dels principals actors de la indústria minera.

El segon és "Pàgines de la moneda", que el portarà a una llista bàsica de totes les nostres disponibles actualment Fulles monedes. Els nostres Fulles monedes proporcionen, quan estigui disponible, una llista de tots els articles relacionats amb una moneda digital específic, gràfics de mitjans socials, un gràfic de preus, un gràfic dificultat per a la mineria, un "Què és la" pàgina, i una calculadora de mineria de aquesta moneda específica. Anteriorment, no era immediatament obvi com accedir a cadascuna d'aquestes pàgines, ni que les monedes que estàvem monitoritzant actualment.

Dues notes ràpides, no és un problema conegut amb 42coin i Octocoin. Aquests dos monedes tenen un codi de moneda que és només numèric (42 i 888, respectivament), i que sembla ser la causa d'un problema. Es va corregir molt aviat. En segon lloc, si es desplaça a una moneda de pàgina i l'únic article que es mostra és aquest article, no dubti en escriure un article a sotmetre a la moneda breu. Si ens agrada l'article, anem a usar-lo, i sempre estem buscant noves, escriptors de qualitat per incorporar el teu equip. Si vostè té un article que presenti, o simplement voleu enviar-nos els seus comentaris, preguntes, o assenyalar un error, si us plau no dubti en enviar-nos un correu electrònic a [email protected]

Els nostres altres canvis es donarà a conèixer tan aviat com estiguin disponibles, i esperem a proporcionar una llista en constant creixement de funcions i eines analítiques per als nostres usuaris. Agraïm el suport se'ns ha mostrat fins al moment, i espero que puguem seguir satisfer, o superar, les seves expectatives.

Gràcies a tots!

-La Moneda Breu equip

Notícies relacionades


Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Es tracta del Blockchain, no del Bitcoin

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar està llest per anar

Post Altcoin

La implosió del riure

Post Altcoin

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin

Post Altcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de Fueling Plataformes futures Part 2: Contrapartida, Open Bazaar i molt més

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima

Post Altcoin

16 Llocs per comprovar les dades del mercat de Bitcoin part II

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Bitcoin i retorns a curt termini