La Batalla de la Criptocurrency dels Verds | Catalan.Lamareschale.org

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds

Per alguna raó inexplicable, el cànnabis continua sent considerat per ser un tema controvertit, malgrat el fet que Cheech i Chong són més o menys universalment reconeguts com sent alhora hilarant i inofensiu. No obstant això, a causa de les regulacions federals sobre els bancs subjectes es neguen a fer negocis amb punts de venda de marihuana, independentment de si estan o no estan en perfecta conformitat amb les lleis estatals MMJ. Pitjor encara, fins i tot en l'estat de Washington i Colorado, on la marihuana s'ha legalitzat per a ús recreatiu per a adults, els amos de dispensaris encara no poden utilitzar els bancs fent que es manegen grans quantitats de diners en efectiu. A més, atès que els dispensaris no se'ls permet tenir armes de foc en el terreny, que són blancs perfectes per als delinqüents.

Ara, algunes persones veuen això com un problema, altres persones veuen això com una oportunitat. Això és per això que tenim tres cryptocurrencies que competeixen a la recerca de donar servei a la brotació (sense doble sentit) mercat de cànnabis legal. Per descomptat, quan dic "competir" el que realment vull dir és que tenim tres d'ells en existència; Potcoin, Dopecoin i Cannacoin. Avui vaig a donar-li la veritat sobre cadascun i la meva avaluació sobre les seves possibilitats de supervivència en el mercat altament competitiu de xifrat.

Cannacoin

Anunciat al febrer d'aquest any Cannacoin s'anuncia com el futur de la indústria del cànnabis. Operant en el principi de l'escassetat, els desenvolupadors han decidit limitar el nombre de 13,1 milions de monedes, fins i tot menys que Bitcoin tità de xifrat. Des del seu debut a l'abril de 2014, la capitalització de mercat de cannacoin ha augmentat de manera constant des d'al voltant de $ 9.000 a $ 20.000. Per desgràcia només es pot comprar d'un intercanvi, Swisscex, i no es pot gastar en qualsevol lloc, el que fa que el seu of.017480 valor de mercat (a partir de 12:02 2014.05.27) una mica sospitós a aquest escriptor.

Quant a la seva presència en els mitjans socials, la seva subreddit té 112 membres total i el seu compte de Twitter té 321 seguidors, tot just una presència dominant. Si tenen la intenció de complir les seves ambicions, però, està clar que van a haver de trinquet fins a la seva joc per ser realment un competidor.

Dopecoin

Comercialització com el moneda digital primer per drogues en general, Dopecoin es va posar en marxa al gener de 2014. L'ús de Scrypt / presoner de guerra i de la gravetat Kimoto Bé, (presumiblement la versió apedaçada, encara que el seu lloc no ho diu) i una distribució total de 500 milions de monedes, que és la més gran de les tres monedes, però també té la capitalització de mercat més petit, de només $ 17.000 per sota del seu punt més alt (de debò, no estic fent aquests jocs de paraules deliberadament) de $ 149.000 el 19 d'abril.

Una cosa sobre el seu lloc que em va semblar molt interessant va ser el seu "saló de la fama", que compta amb una llista de 10 noms. En el moment d'escriure aquestes línies, només 5 de les ranures estan ocupades, i 2 d'ells semblen estar en mans de persones que han contribuït... Dopecoins? Puc entendre el tipus que contribuir un bitcoin i la persona que va donar alguna cosa dogo, però els contribuents dopecoin és un headscratcher a mi.

Tenen un lloc web en lloc relliscós, professional però el seu subreddit només té 164 membres, inclòs jo mateix. No tinc cap interès a utilitzar Dopecoin per comprar articles il·lícits, només volia comprar una mica com una inversió, mentre que el preu era baix. Amb aquesta fi he publicat una oferta en el seu subreddit, però fins ara no he rebut una sola resposta després de 29 dies. En comparació amb els altres dos monedes, però, aquest és un gegant dels mitjans de comunicació social amb la sorprenent xifra de 7.805 seguidors a Twitter.

Amb el col·lapse en el preu i la falta de resposta de la comunitat, no crec que Dopecoin va ser al voltant de molt temps llevat que puguin gestionar de convèncer a un dels basars de drogues Darknet adoptar-los com la moneda oficial, una mesura que no sembla probablement a causa d'una varietat de factors, especialment el desmesuradament gran nombre de monedes que seran produïts.

Potcoin

(La revelació completa: Jo actualment tenen un petit nombre de potcoins i s'han fet algunes publicacions en el seu subreddit)

La primera cripto-temàtica de cànnabis, Potcoin, és actualment el campió mundial de pes pesat. Treballar amb un tema numèric Stoner-amigable hi haurà un sorprenent 420 milions de dòlars creat, amb 420 per bloc, i les recompenses de blocs reduir a la meitat tots, ho has endevinat, 4,2 anys. Publicat el gener de 2014 que ha tingut les oscil·lacions dels preus tumultuosos que són característics de cryptocurrencies. En el moment de la capitalització de mercat d'aquest escrit Potcoin és el més gran amb gairebé 400.000 $ invertit en ella.

Segons el seu lloc web, en l'actualitat hi ha set comerciants que accepten aquesta cripto com a moneda de curs legal, donant clarament Potcoin un avantatge sobre la competència. I la notícia del seu subreddit compte que, a diferència de les altres cànnabis-cryptos, aquest ha caixers automàtics que actualment es troben en el riu de la roca centre de benestar, una sortida de cànnabis basada en Denver, Colorado, amb dos llocs de treball.

El subreddit Potcoin també té gairebé 1.700 abonats, posant-molt per davant dels altres. Ara, en comparació amb dogecoin (87.000) o Reddcoin (21.000) 1.700 sembla com un nombre petit, però de nou, hem de comparar pomes amb pomes aquí. Bastant actiu a Twitter, Potcoin també té 2.395 seguidors.

En l'anàlisi final, sembla bastant clar que, si no hi ha canvis bruscos en el paisatge de xifrat, Potcoin seguirà sent la força dominant en la cursa per representar cànnabis en la comunitat criptogràfica.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Tutorial: actualització de la cartera de Reddcoin POSV en una Mac

Post Altcoin

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

6 tutorials de comerç de Bitcoin val la pena llegir

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Gavin Andresen us mostra com implementar una protecció de dos factors de fitxers de cartera

Post Altcoin

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar

Post Altcoin

Com comprar NEM (XEM) - Guia per a principiants

Post Altcoin

Entrevista: Brandon Kurtz de Vertcoin Athlet

Post Altcoin

Estratègies dinversió