Cartera fosca Alpha 7 Release | Catalan.Lamareschale.org

Cartera fosca Alpha 7 Release

Cartera fosca Alpha 7 Release

Amb la creixent penetració de les agències governamentals, i el perill dels pirates informàtics de tercers, l'anonimat ha estat portat a l'avantguarda de l'era digital. Fosc Walletallows l'anonimat gairebé total de les transaccions Bitcoin, aplanant el camí per a tots dos problemes legals, com ara el mercat negre en línia, o usos legals, com la protecció de la privacitat a transferir fons. A través de l'eliminació d'associació de qualsevol individu als seus bitcoins, els pagaments d'usuari es combinen en un feix impossible de trobar. Aquesta actualització, i la versió anterior, Alpha 6, porta traduccions d'interfície, una estructura nova BIP44 clauer compatible, 1 BitcoinJS millorades, correccions d'errors, millores mesclador, un exportador clau privada, i una calculadora mida de la transacció.

Les millores en les funcions de moneder fosc

La interfície d'usuari ha millorat enormement, arribant a ser amable tant més fàcil i més atractiva visualment. Molts errors han estat esmenades. El comportament de la cartera ha estat polida, juntament amb l'enfortiment del mesclador utilitzat per a la CoinJoinoperation.

El mesclador li falta al xecs, de manera que els errors de pressupostos, i, ocasionalment, si no, mentre que la tramesa de fons. Aquests problemes s'hagin solucionat. L'estructura de la cartera Fosc ha estat alterat per ajustar-se als diferents idiomes, juntament amb els canvis més petits al vestíbul. L'actualització a la setena alfa canvia les adreces extrets de la llavor de còpia de seguretat, mentre que sol·licita la contrasenya de cartera. Les adreces de sigil grans no seran escanejats i adreces mestres no són compatibles, però cap de les adreces antigues encara són compatibles, tot i que descoratjat.

Alfa fosc Moneder 6 i 7 Correcció d'errors

Calen solucions a errors, com l'Alpha 5 va ser desarticulada a causa de la significativa re-factoring interna. El mesclador, carteres multisignature, i de només lectura butxaques van ser parcheados. En la cinquena alpha, es va produir un error on els usuaris que han enviat els fons a una adreça vegades havien trobat que els fons serien vists en el total de butxaca, però no ha estat enviat. Els fons eren simultàniament no rescatable.

Ara, els usuaris afectats per aquest error pot anar a la llavor d'exploració i posar remei a aquest problema. El mesclador es va endurir considerablement, de manera que l'enviament serà molt més suau. Es va afegir pressupostos de manera que el mesclador de convidats se suma fons destinats a les primeres en un pressupost. Entrades de parells estan Fons revisats. La funció d'anunciar ara espera diverses respostes, i no és per defecte després d'una fallada de barreja de monedes. La barra lateral de la cartera va ser redissenyat per a la capacitat de resposta i l'estètica.

Nova Bitcoin anonimat característiques introduïdes

Estructura de Moneder fosc va canviar a Bip44

L'estructura de la cartera es va canviar a Bip44, que és un estàndard que assegura entrada llavors en diferents carteres tornen el mateix conjunt d'adreces. A més, adreces generades per les butxaques seran col·locats en diferents ordres perquè siguin compatibles amb altres carteres. Això es va fer de manera s'aconsegueix el canvi de direcció, sense gaire molèstia per als usuaris, però deixa les adreces d'edat encara es recomana usable.It migrar fons per a noves direccions, de manera que les noves claus poden ser creats, i les inseguretats de les versions més antigues eliminat, però això queda a discreció dels usuaris individuals en aquest moment.

Un escàner més robusta Moneder fosc

Per permetre això, l'escàner ha estat millorada per buscar adreces vells o nous, però s'espera que sigui eliminat en versions posteriors de Moneder fosc, de manera que la migració dels fons en una prioritat. La cartera eliminarà automàticament les adreces d'edat sense història o els fons.

Els canvis clau Bítið

Les claus utilitzades per Bítið han canviat. Vells claus es guarden a la cartera, però que no són utilitzables, com l'ús Bítið és mínima. Inici de sessió en llocs web amb claus velles és insegur en aquest moment. Les adreces de sigil per a butxaques s'ha canviat, per tant, les adreces antigues de sigil no seran recollits per l'escàner. Els contactes han de ser actualitzats, i els fons enviats a adreces de sigil vells només podran ser recuperats amb versions de DarkWallet més enllà 5. Alfa adreces mestres ja no estan suportats en absolut.

Moneder fosc En canviar a la nova versió de BitcoinJS

Moneder fosc s'ha actualitzat per utilitzar la nova versió d'BitcoinJS, una biblioteca Javascript pur utilitzat en més de 1,5 milions de carteres. La cartera va haver de ser adaptada als nombrosos canvis, però va donar lloc a un sistema més estable. No obstant això, els errors inadvertits poden estar en l'actualització més recent, a causa d'una posada a punt tal, per la qual cosa s'aconsella als usuaris a veure per a qualsevol problema.

Calculadora de Transacció Moneder fosc

Una calculadora s'ha afegit per a la grandària de la transacció i els honoraris recomanats. Serveix com un indicador pel que fa a quant a taxes ha pagat per cada transacció embolicada, però no s'ha afegit com una part integral de la interfície d'usuari en general, i no fins que se sotmet a la prova addicional.

Bitcoin exportador clau privada

Es va afegir una nova eina, l'exportador clau privada. És compatible amb qualsevol exportació de clau privada. S'exporten en format a.wif perquè puguin ser utilitzats en altres carteres Bitcoin, el que permetrà als usuaris canviar fàcilment fons de Moneder fosc amb una cartera estàndard sense la necessitat de enviar-lo a través del sistema Moneder fosc.

Moneder fosc ja està disponible en espanyol, amb més idiomes

Moneder fosc va ser traduït amb èxit en espanyol, amb altres llenguatges oberts per a la traducció de l'usuari o sol·licitud. A mesura que avança el desenvolupament, el projecte s'ampliarà per donar cobertura a un grup cada vegada més gran d'idiomes, sempre que hi ha una gran demanda suficient per a les traduccions.

Moneder fosc encara té algunes qüestions pendents

Uns problemes persisteixen, com ara l'actualització de la interfície no sense una actualització després de completar certes transaccions, complicacions Testnet pel que fa a l'actualització de carteres de forma ràpida, no devolució dels fons després d'una emissió sense èxit, i problemes amb crom. No obstant això, s'estan abordant aquests problemes, i és probable que es corregeixen en un futur pròxim.

L'alliberament es pot descarregar aquí: https://github.com/darkwallet/darkwallet/releases/tag/0.7.0

Amb una guia de vídeo, per Kristov Atlas, aquí:

Part 2 d'aquesta guia encara no està disponible, però es donarà a conèixer després d'alguns errors específics són corregits.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web

Post Altcoin

És Dogecoin Dead? O Will Doge tornarà a pujar?

Post Altcoin

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Post Altcoin

Tutorial: actualització de la cartera de Reddcoin POSV en una Mac

Post Altcoin

BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners

Post Altcoin

16 Llocs per comprovar les dades del mercat de Bitcoin part II

Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Converteix-te en un expert en seguretat Bitcoin