Darkcoin sha afegit als mercats de drogues de Darknet | Catalan.Lamareschale.org

Darkcoin sha afegit als mercats de drogues de Darknet

Darkcoin sha afegit als mercats de drogues de Darknet

Dues dos mercats en línia, el nucli Marketplaceand el mercat Diabolus, s'han integrat Darkcoin, la moneda digital anònim. Diabolus nucli i són els primers mercats de drogues per començar a acceptar Darkcoin, que s'ha esforçat a ser aprovada per la web profunda des de fa molt de temps, però amb poc èxit.

El tràfic de drogues en línia és una industryand multimilionària podria afectar dràsticament el preu i volum de transaccions de Darkcoin, si és que és adoptat àmpliament entre els mercats. Això és encara lluny en el camí, ja que tots dos d'aquests mercats són petits, els nous jugadors en el tràfic de drogues en línia. Nucli deixarà Beta d'aquest dimecres, i Diabolus que tot just ha de superar, ja que ha estat en funcionament durant unes setmanes.

Nucli serà la integració de Litecoinas bé, però no ha dit res sobre el proveïment de plica, un servei molt important, per als dos Bitcoinalternatives. Diabolus ha implementat sig-complet per a múltiples Bitcoin i actualment està treballant en una versió Darkcoin.

Darksend de Darkcoin va de codi obert

Si bé aquests són els primers mercats de la droga en línia per acceptar Darkcoin, no són primers negocis de profunditat a la Web.

L'Arsenal, un mercat d'armes web profunda, va començar a acceptar la moneda fa 7 mesos. Si bé el mercat va realitzar un aconseguir un munt d'elogis per això, no està clar si es va utilitzar alguna vegada en realitat. La majoria dels distribuïdors d'armes web profundes són una estafa, i és probable que l'Arsenal no és diferent. Molts clients s'han queixat que mai han rebut les armes que van comprar fora de la pàgina.

Una empresa anomenada gra de cafè, torradores xarxa fosca, que es va associar amb CosmicBites, un venedor de queviures medicat, va començar a vendre els seus béns per a Darkcoin. També hi ha hagut algunes drogues ven que van ser pagats amb Darkcoin, però aquests ocorregut fora de les places, perquè no hi ha mercats tenien Darkcoin integrat en els seus sistemes abans. Com a resultat, la regularitat d'aquestes operacions són difícils de mesurar, però el més probable és que es rareses.

L'anonimat de Darkcoin és el que el Darknet ha estat esperant

Darkcoin, així com altres anonimat centrat cripto-monedes, han estat en la ment de la comunitat del mercat xarxa fosca des de fa algun temps. Hi ha hagut molts llocs pels usuaris a / r / darknetmarketplaces, un important centre de la comunitat, de declarar-mercats per integrar Darkcoin. Algunes persones fins i tot han ofert recompenses pels mercats que seria posar-la en pràctica.

Molts usuaris estan cansats del procés de volteig bitcoins, també anomenades rentat, per tal d'utilitzar-los en els diferents mercats de la droga en línia. Blockchain de Bitcoin, que funciona com un llibre de comptabilitat pública, fa que l'anonimat transacció molt difícil. Bitcoin tenia gran part del seu èxit d'hora a través de la ruta de la seda, però a mesura que s'acosta l'adopció legitimitat i el corrent principal, la CTB està fugint d'anonimat. És per això que la gent està buscant a Darkcoinsfor la innovació en l'espai d'anonimat. Darkcoin ofereix una barreja automàtica a través Darksend. A diferència de la xarxa de pagament de Bitcoin, Darkcoin de barreja automàticament les monedes a través de nodes de barreja dedicats, anomenats masternodes.

Darkcoin no és acceptada sense resistència

Darkcoin no és una obvietat per als mercats darknet, i ha experimentat una certa controvèrsia. Una gran part de la comunitat de xarxa fosca no hauria estat tan disposats a utilitzar, i integrar, Darkcoin. Hi ha diverses raons per les que volen seguir amb Bitcoin. Anonimat transacció Bitcoin prové de mescladors centralitzats. Si bé aquests no són ideals, que han funcionat molt bé fins ara. No hi ha casos coneguts d'algú sent detinguts a causa de les seves transaccions Bitcoin. Darkcoin, així com altres cripto-monedes, són molt més joves que Bitcoin i han tingut menys temps per madurar. Això vol dir que tot i que priceis de Bitcoin bastant volàtil, el preu de Darkcoin, i el preu de la majoria d'altres altcoins, té una major volatilitat.

Fins i tot amb el codi de Darkcoin finalment va fer pública, encara s'ha revisat i provat molt menys que Bitcoin de. També hi ha una enorme tasca de la programació dels sistemes per tal d'acceptar, rebre i utilitzar el fideïcomís per Darkcoin. Darknet mercats requereixen un esforç constant per mantenir segur i estable, fent que el temps d'afegir característiques, com ara una nova moneda, molt costós. També hi ha la prova d'errors, i el manteniment després. Fideïcomís, un sistema que afegeix un tercer per a intervenir en les transaccions i prevenir el frau, són particularment fràgils, però essencial, a la droga en línia marketplaces.In el passat, molts han estat utilitzats pels mercats per robar monedes dels usuaris a causa de falles en el codi de la plica. Perquè Darkcoin a ser utilitzat en el compte bloquejat, la seva ha de tenir el seu propi programa. La novetat de la plica podria conduir a problemes similars que pliques Bitcoin han experimentat en el passat. Això podria implicar milers, si no milions, de dòlars en Darkcoin sent robat.

Bitcoin, mentre que en general es considera sota pseudònim, en realitat ofereix una gran quantitat d'anonimat als seus usuaris. Mescladors centralitzats, com BitcoinFog, tenen monedes adequadament barrejats des de fa força temps, i han aconseguit això sense més problemes. Això es deu a la blockchain Bitcoin és molt poca utilitat per a qualsevol investigador si no tenen una identitat real unit a direccions. A més d'això, molts usuaris de profunditat de web té els seus clients Bitcoin a través de la xarxa Tor oculta. Això permet que ocultin les adreces IP dels seus clients Bitcoin, i així ocultar la seva ubicació real. A més, Bitcoin té anonimat cap altre moneda digital té i no pot ser programat a l'existència - l'adopció massiva.

  

Acceptant Darkcoin Mercats: estafa o innovació?

Aquests mercats són noves i molt petita. Igual que els seus contraparts legals, noves empreses il·legals són el lloc on les coses noves són jutjats i la innovació passa. Ja que són més petits, que estan disposats a empènyer el sobre amb la finalitat d'aconseguir que els clients vénen al seu lloc. Alhora, el web profunda és un lloc de moltes sospites. Estafes i robatoris semblen massa comuns. L'anonimat del web profunda requereix que deixa en la foscor pel que fa a si aquest nou mercat està dirigit per la següent temible pirata Roberts, estafadors, lladres o aplicació de la llei.

Acceptant Darkcoin podria ser una manera d'obtenir una gran quantitat de diners, i després de setmanes o mesos més tard fugir amb els diners als usuaris. D'altra banda, també podria oferir un nou nivell d'anonimat financer per a la web profunda mai ha experimentat. Depenent del grau d'èxit d'aquests mercats són, podríem veure Darkcoin, així com altres cryptocurrencies anonimat centrat, sent adoptat pels mercats més grans, com l'evolució o Àgora. Només el temps dirà si aquests mercats són una estafa, o líders en l'anonimat mercat negre en línia.

* Tingueu en compte que cap d'aquests enllaços són al web profunda. Tots ells són de llocs web legals a l'Clearnet, també coneguda com la web normal. *

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

Reddcoin publica oficialment POSV: començarà el 2 dagost (ara en viu)

Post Altcoin

Inversió a llarg termini

Post Altcoin

Digital Money Weekly Rundown - Primera edició

Post Altcoin

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

Aposti a la Copa del Món amb les apostes de BlackCoin

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitFury Capital Inverteix en BitGo, KnCMiner tanca la ronda dinversions de $ 14M Series A i molt més

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part II - Criptótote i Darkcoin

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?