Digital Money Weekly Rundown - Primera edició | Catalan.Lamareschale.org

Digital Money Weekly Rundown - Primera edició

Digital Money Weekly Rundown - Primera edició

Aquesta és la primera entrega de la moneda del Breu "Digital moneda setmanal Rundown". Això hauria d'esdevenir una característica normal de la moneda breu, i cobrirà els aspectes més destacats de la moneda breu, així com altres notícies, si es va perdre alguna cosa important.

El personal de la moneda Breu

Els redactors de la moneda breus són sempre molt bé, i estem molt agraïts pel que fan. Heus aquí una breu descripció d'alguns dels articles que han publicat durant l'última setmana o així.

1. Etereum recapta $ 6,4 milions en el primer trimestre del Gènesi Venda $ 15m + a la primera meitat del Gènesi Venda

El 3 d'agost, de la moneda Breu Siguin WinCE va escriure sobre el Ethereumpresale que, en aquest punt, té poc més de 22 dies que queden. Quan Siguin va informar per primera vegada sobre la venda, 21,6 milions ETH havia estat venut per un total de ~ 11.000 bitcoins. Ara aquest total s'ha elevat a 51.730.369 ETH venut per 25.995,0657248 BTC, o ~ $ 15,08 milions sobre la base de la taxa de Bitstamp actual.

Etereum ha estat rebent molta atenció últimament, i és pre-venda ha trencat tots els anteriors s "OPI" per a les monedes digitals. De fet, és molt probable que aquesta prevenda ja ha rebut més bitcoins que tots els altres prevenda basada en moneda digital combinats. Això és comprensible, amb la considerable quantitat de publicitat que s'ha construït al voltant d'aquesta moneda en els últims 6 mesos o així, però si l'equip Etereum pot desenvolupar un sistema per assolir els seus nobles objectius encara no s'ha vist.

Bitcoin decebedor targeta de dèbit Implantació de 2. Xapo

Evan Faggart va explicar les deficiències de la targeta de dèbit Bitcoin Xapo, que va ser llançat recentment. Originalment, la targeta era per estar disponible a tot el món, i hauria honoraris retirats que són típics de la targeta de dèbit tradicionals.

Per desgràcia, Xapo no lliurar a cada promesa. Les taxes de Bitcoincard de Xapo són tan dolentes com les targetes bancàries de dèbit tradicionals de moltes maneres, i en alguns casos són fins i tot pitjors que una targeta típica. Més enllà d'això, la targeta de dèbit Xapo no està disponible als Estats Units, que no va ser anunciat per endavant. Els usuaris no s'assabenten que no complien els requisits per rebre una targeta fins després que ja s'havien inscrit. Decebedor és un eufemisme.

3. Única borsa de Bitcoin d'Argentina va perdre la seva comptes bancaris

Evan va informar sobre els recents problemes de Unisend, el que va resultar en tots dos dels seus bancs tanquen els seus comptes. No obstant això, els "problemes" no eren causa de qualsevol tipus de mala administració o falles per part de Unisend. En canvi, els tancaments van ser més probablement relacionat amb les noves normes aprovades pel govern argentí que van crear una gran quantitat de treball addicional per a qualsevol MSB relacionats amb Bitcoin, i potencialment amenaces del govern Argentenian ha fet respecte Bitcoin en el passat.

Evan s'especula que els tancaments podrien ser simplement el resultat dels bancs ja no tenen incentiu financer per donar suport Unisend, ja que les noves regulacions podrien molt bé costarà més que els bancs estaven rebent des de l'acord de negocis. Si aquest és el cas, Unisend pot ser capaç de resoldre el seu problema, però probablement a un gran cost que probablement es transmet als seus usuaris, per tal de donar suport al cost de complir amb les noves regulacions.

4. Jim Harper de la Fundació Bitcoin respon a la proposta BitLicense

Jim Harper va sol·licitar recentment una extensió del període de comentaris públics de les regulacions propostes BitLicense. Si bé semblaria que una sol·licitud legítima en la superfície, Evan sosté que l'acte de sol·licitar això és "tàcitament acceptant Bitcoin regulació". Evan elogia Sr. Harper per a l'ús de la influència de TBF per comunicar-se amb els reguladors, però era bastant infeliç que el Sr. Harper no va expressar un desig de llibertat econòmica a Bitcoin, ni condemnar l'extralimitació actual a les regulacions proposades.

No obstant això, és possible que la carta del Sr. Harper no era més que una declaració pública buit d'algú que entén que realment no importa quin argument es fa, els reguladors governamentals faran el que vulguin. Dic això, perquè retweeted comentari articlewithout d'Evan. No sé si això vol dir que està d'acord amb Evan, o pot veure-ho des del seu punt de vista, així, però va ser un bon gest de qualsevol manera.

Fer una declaració pública per estendre el temps per període de comentaris podria ser res més que un mètode d'estancament, mentre que la indústria està construït al voltant de Bitcoin segueix creixent més potent. Erik Voorhees, va dir a la perfecció en el seu recent entrevista:

Al final, només seguir edifici. Vull dir que si vostè té un projecte Bitcoin, només seguir la construcció d'aquesta. No poden deixar un món de constructors. Així que això és tot el que realment necessita fer - si vostè vol tractar de lluitar contra ells en els marges polítics, anar a per això. Però construir el seu negoci... Escriure el seu programari, canviar el món, i els polítics es quedaran en la pols de totes maneres.

5. Les implicacions de BTC.com de ser venuda a Josh Garsa dels miners de la VAG

Josh Garsa, el director general dels miners de la VAG, ha adquirit recentment BTC.com per ~ $ 1.000.000. Mentre que la majoria de la gent semblava centrar-se en l'etiqueta de preu, que en realitat era bastant baix al meu entendre, molt pocs semblaven prestar molta atenció a qui és el comprador.

Top secret :)
Tot el que puc dir ara és que revolucionarà per complet la manera de pensar i interactuar amb cryptocurrencies. És part de la raó per la qual vaig començar a aquesta empresa. Estiguin atents!

Mentre que no ens diu res, un no pot deixar de preguntar-se si BTC.com és part d'aquest intent de "revolucionar la forma de pensar sobre i interactuar amb cryptocurrencies." Si més no, després de passar $ 1.000.000 el domini, estic segur que té alguna cosa especial planejat per a ell.

6. Equador converteix en el primer país a aprovar un funcionari, autoritzat pel govern moneda digital

Un dels autors de la moneda breus, Vesper Aeon (sí, el seu nom real), descriu la història de "Nacional" Cryptocurrencies, començant per Auroracoin, i acabant amb la més recent legislació aprovada per l'equador de "Assemblea Nacional".

Està encara no s'ha explicat del tot, o denominació, però Equador tindrà un funcionari, govern recolzat moneda digital. No obstant això, en la mateixa legislació que va aprovar la creació d'aquesta nova moneda, el govern equatorià també va prohibir efectivament Bitcoin, i altres monedes digitals. Aquesta és una història que encara està en les primeres etapes, però sens dubte serà interessant veure com es desenvolupa.

7. La refutació de l'anàlisi efectuada per Bitcoin ETH Zürich investigadors

Prometem que Evan no sempre és un tipus de confrontació! No obstant això, tendeix a escriure amb més passió sobre els problemes que ell no està d'acord amb. Aquest va ser certament el cas aquí, ja que això era només una part 1 i va acabar en més de 4500 paraules.

No puc fer justícia al seu article en un breu resum, però jo suggeriria que llegir-lo. És absolutament correcte que la "investigació" en realitat no va proporcionar una visió molt més que no ha estat evident a, i discutit en la comunitat Bitcoin durant anys. Més enllà d'això, s'explica la forma en què falten uns pocs realment gran peça del trencaclosques quan es tracta de "valor" de Bitcoin, en particular que el "cost" de la mineria no és una valoració base molt útil, ja que el "cost" de la mineria varia directament amb el preu de Bitcoin.

L'augment del cost de la mineria 1 Bitcoin no necessàriament augmentar el cost d'1 Bitcoin, però una reducció en el preu de Bitcoin és gairebé segur que reduir el cost de la mineria 1 Bitcoin, com miners amb alts costos d'electricitat, o fora de les màquines de la data, es probablement apagar-los, el que provoca una disminució de la dificultat. Cost de la mineria està determinat pel preu de Bitcoin en lloc del valor de Bitcoin, o el preu, que es deriva dels costos de la mineria. A més, els investigadors no van tenir en compte l'impacte de les notícies negatives, com ara la muntanya insolvència del gox, o governs en gran mesura la regulació, o de pla "prohibició" Bitcoin.

8. Siguin WinCE Esquemes 4 raons per la cartera Rusc Bitcoin és revolucionari

Siguin va revisar la cartera Rusc Bitcoin un cop abans, i estava molt impressionat amb ell llavors. Ara, s'ha millorat, i que realment l'estima. Ell descriu l'augment de la seguretat, suport per a múltiples monedes, la botiga d'aplicacions, i una proposta de "Crowdfunding Característica-base."

En el personal, he enganxat amb les carteres, Bitcoin simplement avorrit fins al moment. No obstant això, ell està fent una bona feina de convèncer per donar rusc, o una de l'altra característica rica walletsthat s'estan desenvolupant, un tret.

Representants nostra Coin Nova

Com molts de vostès saben, hem posat en marxa un programa de monedes Representant que permet als membres de les diferents comunitats moneda digital a escriure sobre la moneda de la seva elecció. Fins ara han estat fent un gran treball, i alguns d'ells han aconseguit guanyar el meu suport a través de la compra de la moneda que estan donant suport. Aquí hi ha alguns de l'última setmana:

1. Solució de Myriadcoin a Merge-Mineria

Neuromode ara ha escrit un bon nombre d'articles (i escrivint aquesta frase em recorda que he d'aconseguir que faci servir el seu nom!), I tots ells han estat molt ben escrit i atractiu. No obstant això, aquesta és la meva preferida. Myriadcoinhas sempre em va interessar, ja que la idea de múltiples algoritmes de mineria que s'executen simultàniament és realment gran. No obstant això, aquest article explica un benefici d'aquest tipus de sistema que jo no considerava abans.

L'ús d'algoritmes de mineria de concurrents, una moneda es podria fusionar s'extreu amb només un, o uns pocs, dels algoritmes. Depenent de com es va establir la recompensa bloc per a cada algoritme, entre altres paràmetres, això podria permetre una relació més simbiòtica entre pare i fill monedes que estan participant en la mineria fusionada. La majoria de mineria fusionada en el passat s'ha traduït en la moneda dels pares que domina la moneda de l'infant, d'una manera gairebé parasitària.

2. Potcoin És on està en!

Ben King va fer un gran treball, detallant tots els projectes que estan duent a terme al Potcoincommunity. L'expert explica que Potcoin és més del que sembla en la superfície, i té una comunitat molt activa la construcció d'una gran quantitat de projectes i programes al voltant de que interessants.

El Programa d'Ambaixadors Potcoin, PotLabs, Potfunder basada en la caritat, i diversos projectes més petits de membres de la comunitat estan creixent a tota la comunitat, i l'equip de desenvolupament està treballant molt dur per fer un impacte que molt més enllà moneda digital. Una lectura molt interessant, i sempre és emocionant escoltar de la gent per trobar noves maneres d'utilitzar moneda digital per millorar el món d'una manera o altra.

3. Una anàlisi de Bitcoin VS litecoin i Or VS Plata

Un dels nostres nous representants, Mike, rehashes el vell tema de la plata a l'or Litecoinbeing de Bitcoin. No obstant això, ho fa d'una manera que realment s'analitzen les tendències, i intenta determinar si la comparació és exacta. Sembla per sostenir, com la relació d'Or: Plata i Bitcoin: litecoin ha seguit un patró similar, tot i que no és exacte.

Ell va a especular sobre el futur de tots dos litecoin i Bitcoin, així com esmentar algunes novetats de litecoin que han estat àmpliament publicitats no, incloent un nou "Què és litecoin" de vídeo. En total, es tracta d'una bona lectura, especialment si t'agrada les matemàtiques i els números pel bé de les matemàtiques i els números (i ho fa).

4. L'Estat de dogecoin - Part 1

Aquest és en realitat una mica fora de la setmana passada, però valgui la pena esmentar totes maneres, com les següents parts haurien estat ja publicada, excepte l'autor ha experimentat algunes dificultats tècniques. Una vegada que aquests es redrecen cap a fora, s'espera veure aquests comencen a ser comunicats de forma seqüencial.

L'autor, August Clyde, té un estil que és diferent a qualsevol altra persona que ha escrit sobre la moneda breu. L'article és curt, i es tracta de la seva experiència amb Bitcoin, a partir dels primers dies de bitcoins locals, i pujant a través de la seva visió de la dogecoin, i les raons vagues sobre per què ho suporta. Com crec que això va ser escrit per ser un tipus curt, de sèrie de l'article, que acaba abruptament, però estic emocionat de veure la següent part. Tinc la sensació que August va ser un autor interessant seguir.

Breus de la moneda Altres llançaments moneda digital

El podcast, vídeos curts, de Coin Coin Breu cartera, i la racionalització de l'aplicació representativa de la moneda

Fora dels articles, no hi ha hagut molt a fer en la moneda breu.

1. Moneda Breu Podcast # 10: Jim Harper vs BitLicense, Bitcoin a Argentina, OpenBazaar Alfa i Xapo Falla

Si voleu veure un resum de vídeo de molts dels articles que van ser discutits aquí, així com altres temes de la Bitcoin, o el món en general moneda digital, a continuació, fes un cop d'ull als podcast. Evan i Sean han estat fent això durant força temps ara. Sempre és divertit veure els nois de xat, i sempre que aprendre una mica de escoltar-los.

No obstant això, si prefereix un segment més curt, el podcast també es divideix en temes específics per a una fàcil visualització:

Targeta de dèbit Xapo

El potencial d'basar obert 

Avançant Bitcoin a la població no bancaritzada

Unisend i Bitcoin a Argentina

Prohibició total de Bitcoin seria pràcticament impossible 

El govern no pot i la no protegirà a vostè de Bitcoin robatori

De Bitcoin Fundació Jim Harper demana BitLicense Extensió Període de Comentaris

2. Breu de la moneda (Beta) de la moneda de la cartera és ara disponible i suporta totes les modernitats de Digital Hem enumerat

La nostra Portfoliois la moneda finalment llest per a proves beta! L'ús de la cartera, es pot introduir la direcció pública per a totes les seves cryptcurrencies (juntament amb la quantitat de monedes que té en ella), i farem un seguiment d'ells per a vostè. No només això, sinó que per a les monedes en què tenim informació sobre els preus, serà comptabilitzar el valor de totes les seves monedes en termes de BTC i l'USD, per la qual cosa es pot comprovar fàcilment la quantitat de tota la seva cartera val la pena.

Si us plau, prova aquest sistema a terme, i fes-nos saber el que li agradaria veure afegit, o qualsevol error que trobi. No està actualitzant automàticament, i sabem que la informació de preus no està disponible per a totes les divises, a més que no tenen totes les monedes digital de la llista (crec que hem ~ 140 o ~ 150 en total), però que serà remei en el curt futur.

La moneda de la cartera requereix d'estar connectat, i es pot accedir fàcilment al menú desplegable sota el seu nom a la part superior dreta de la pàgina.

3. Simplificació d'aplicacions representatives de la moneda

Sempre estem buscant més representants de la moneda, tant per a les monedes que ja tenen representants, i per a les monedes que no ho fan. Fins i tot nou, petites monedes són lliures d'aplicar, sempre que el sol·licitant és un membre actiu d'aquesta comunitat.

Les instruccions sobre com aplicar ara es troben fàcilment al nostre menú superior. Només ratolí sobre "Representants de la moneda" i feu clic a "Fes-te Representant de la moneda avui!". A més, assegureu-vos de veure els nostres recursos Rulesand.

De totes maneres, això és tot per ara suposo. Espero que tots gaudeixin dels nostres articles i noves característiques. Estem sempre disposats a escoltar als nostres usuaris, així que si us plau no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per qualsevol motiu!

Notícies relacionades


Post Altcoin

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima

Post Altcoin

Reddcoin publica oficialment POSV: començarà el 2 dagost (ara en viu)

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

Com comprar NEM (XEM) - Guia per a principiants

Post Altcoin

Segwit2x, UASF i la forquilla possible - Aquí és el que necessites saber

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Accedint a Darknet en menys de 2 minuts: guia per a principiants

Post Altcoin

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part II - Criptótote i Darkcoin