Dogecoin acceptada per Twitch.tv! | Catalan.Lamareschale.org

Dogecoin acceptada per Twitch.tv!

Dogecoin acceptada per Twitch.tv!

El dia d'avui, Twitch.tv va anunciar, a través d'un post a Twitter, que estaran acceptant dogecoin, el famós cripto-moneda sobre la base d'un meme, per al seu pla de "subscripció Turbo". La subscripció Turbo elimina afegeix, afegeix noves funcions de xat, i incrementa l'emmagatzematge de vídeo per les seves transmissions. El pla de subscripció, als preus actuals, costa al voltant de 20.000 Dogecoins.

Twitch.tv és el més popular servei de streaming de vídeo en directe a Internet. Ha estat seu d'importants esdeveniments de jocs que sovint tenen més de 500.000 persones de visió alhora. A més d'això, el lloc permet que qualsevol pugui transmetre vídeo en directe al món. Els usuaris els encanta el lloc, ja que poden interactuar amb el registrador de flux en temps real, a diferència de YouTube o la televisió.

Twitch.tv és la llar de nombroses serpentines de vídeo en línia professional, que com els seus homòlegs de YouTube, es guanyen la vida fora de la pàgina. Que actualment no es poden pagar en dogecoin, i Twitch ha anunciat plans encara que ho facin, però és sempre una possibilitat que això serà una opció en el futur. Això és, de llarg, la major empresa d'acceptar mai la moneda en línia broma, dogecoin. Broma de dogecoin i la comunitat alegre podrien tenir una gran raó per a això, ja que encaixa amb el grup demogràfic de videojocs solen ser joves i amants de la diversió.

Twitch és propietat de la detallista en línia gegantina, Amazon, com Amazon va comprar la companyia per 970 milions de dòlars fa dos mesos. Amazon s'ha instat a acceptar Bitcoin. Però ha mostrat cap interès a fer-ho. Aquesta podria ser la companyia finalment escalfant a la idea de cripto-moneda.

Dogecoin Comunitat es prepara per Shibe.tv

Els "shibes", com a membres de la comunitat dogecoin sovint es diuen els uns als altres, s'han succeït les femelles sobre aquesta sobre en / r / dogecoin. Redditor, reensport, va escriure "Ho vam fer companys shibes! Estar orgullosos: ') "Una altra redditor, paxton125, va dir:" Això és per a nosaltres. Finalment hem aconseguit una gran cosa per a nosaltres acceptar ".

Tot el subreddit va ser energizada per la notícia i, fins a cert punt, commocionat. Se'ls encantava poder passar dogecoin en un servei que molts d'ells ja semblava familiaritzat. Redditor, MidnightTide, va escriure, "efectivament pagat per 3 subscripcions de contracció utilitzant dogecoin. Que li costarà al voltant de 20k per subscripció (He pagat més o menys, tot depèn del valor de Dux del dia es subscriu) Em vaig assegurar que vaig dir al xat Solia dogecoin quan l'alerta d'un nou subscriptor es va acostar. No obstant això, pren un temps per Xsolla per confirmar la seva compra així que sigui pacient. "Un fil va seguir el comentari, amb moltes Shibes donant-li les gràcies per la conversió, i per descomptat, el que inclina a Dux.

No era només un interès monetari, i el seu potencial impacte a llarg termini en priceis de dogecoin desconeguts. Molts Shibes estaven interessats a formar part de Twitch.tv i la publicació rierols si mateixos. En un altre fil, la gent parlava de posar un manual sobre Twitch streaming, especialment per Shibes. Shibes podrien portar el gust de l'humor cripto-moneda i energia per Twitch.TV.

Dogecoin té un alt volum de transaccions per a la grandària de la moneda perquè la comunitat que s'ha construït al voltant de la moneda estima a la punta. Fins ara, que majoritàriament s'ha mantingut a Twitter, Reddit, i fòrums de discussió, però que podria començar a canviar. Dogetipbot, un servei que li permet inclinar dogecoin a altres persones que també estan inscrits, treballa per Twitch. Molts Shibes ja estaven parlant d'això i assegurar-se que començar inclinar les serpentines. Durant molt de temps, un dels casos d'ús de cripto-moneda estava inclinant per al contingut digital a Internet i proporcionar els proveïdors de contingut d'una nova font d'ingressos. Encara que aquesta idea sembla molt plausible, no hi ha hagut cap grans casos que això passi, però l'afluència de la comunitat dogecoin a Twitch.tv podria ser el catalitzador per tal cosa.

Jocs dogecoin

Aquesta no és la primera vegada que una companyia de videojocs que va acceptar dogecoin. Notch, fundador dels estudis de Mojang, i creador de Minecraft, va donar a conèixer un joc de broma, anomenat Cliffhorse, per dogecoin. El joc és només un cavall que persegueix un joc en una textura que sembla que és directament de la dècada de 2000. El joc va ser llançat de forma gratuïta, però va permetre que la gent aconsegueixi de manera primerenca si es paguen en dogecoin. El truc tenia poc a veure amb l'opinió de Notch en dogecoin i és més probable era un cop a altres desenvolupadors, que han estat acceptant cada vegada més pre-comandes, per tal de pagar pel desenvolupament dels costos.

Voidspace

Es tracta d'un joc en línia multijugador massiu de rol, que permetrà als usuaris obtenir dogecoin sense cap maquinari mineria. Els usuaris explorar el vast món i la meva natural recursos. El desenvolupador del joc, Nikolas Gauvreau, diu que no està segur de si, o no, dogecoins seran un recurs als jugadors de moneda utilitzen per intercanviar recursos entre si, però el joc està encara en desenvolupament. El joc ha rebut la llum verda per a la botiga de videojocs en línia, vapor.

Dogecoin a la lluna!

El preu de dogecoin ha augmentat a causa d'aquesta notícia. Ahir, el preu era a 0,0000006 BTC però s'ha mogut fins 0,0000007 en el moment de la data de publicació. Aquesta bona notícia és a la part superior de l'anunci que SnapCard, un processador de pagaments cripto-divisa, serà l'addició de 500 terminals de punt de venda per a l'àrea de San Francisco. Aquests terminals per facilitar les transaccions Bitcoin, litecoin, ondulació, i dogecoin.

Sembla que res pot aturar dogecoin arribi a la lluna!

Notícies relacionades


Post Altcoin

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds

Post Altcoin

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques

Post Altcoin

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

La implosió del riure

Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

Post Altcoin

Cartera fosca Alpha 7 Release

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Com comprar Stellar Lumens en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

BTC-e: Lintercanvi Bitcoin amb FOREX i Altcoins mixtos

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin