Què és Dogecoin, The Charity Coin? | Catalan.Lamareschale.org

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Dogecoinis una de les monedes digitals més singulars en molts aspectes, sense deixar de ser tècnicament molt similar a altres. És meteòrica va ser completament inesperat, i és, potser, un dels exemples més clars de la potència d'un meme a Internet. Amb la seva tapa original de 100 mil milions de monedes, que des de llavors ha estat canviat a ser il·limitades, en comparació amb Bitcoin's21 milions, que semblava desafiar les normes acceptades de la moneda digital. Monedes digitals van ser pensats per obtenir el seu valor a partir de la seva escassetat, i per tant han de ser deflacionista. Gràcies a dogecoin, sembla que no és cert.

Com va començar dogecoin?

La moneda va ser llançada el 8 de desembre, 2013 com una broma, basat en el popular meme Doge, però dins d'una setmana del seu llançament, era obvi que la nova moneda tenia tracció. La moneda incipient va explotar cap amunt, i el 12 de febrer de 2014, que és capwas mercat més de $ 90.000.000. Des d'aquest moment, dogecoin, juntament amb gairebé tots els altres moneda digital, ha experimentat una tendència a la baixa significativa. No obstant això, recentment, el preu es va estabilitzar, i recentment ha començat la seva tendència a l'alça, un cop again.At aquest moment, la capitalització de mercat és d'al voltant de 43.000.000 $, però la comunitat dogecoin ha crescut fins a la mida colossal. (Actualització: dogecoin ha caigut significantlysince aquest temps, i està ara al voltant de 15 milions $)

No obstant això, molts s'han preguntat: Què va causar aquest fenomen? Segurament no era el meme sol...

Per què dogecoin créixer tant?

Mentre que el meme era influent en la incorporació d'usuaris que tenien anterior no ha estat una part de la comunitat de la moneda digital, i es va lliurar a la comunitat dogecoin un tema comú per unir voltant, el veritable motor de dogecoin era la generositat de les persones involucrades. Dogecoin usuaris han agafat les regnes de la caritat, i el patrocini, en el món de la moneda digital. Des $ 30.000 a Dux donats per ajudar a enviar l'equip de trineu de Jamaica als Jocs Olímpics, a $ 55.000 a patrocinar el cotxe de NASCAR # 98 conduït per Josh Wise, a una campanya de caritat recent, Doge4Water, que va aconseguir recaptar més de $ 30,000 per donar suport a projectes d'aigua potable a Kenya. La campanya Doge4Water també va trencar un rècord en rebre el més gran de punta única enviada a través de Twitter, quan @savethemhood va donar 14.000.000 dogecoins, o $ 11.000, a la iniciativa.

Molts han qüestionat la viabilitat a llarg termini de dogecoin, a causa de la naturalesa de la seva creació, però ningú pot qüestionar la sinceritat i la generositat, de la seva comunitat. Mentre es manté fidel a les seves arrels, i segueix dominant l'àrbitre pita nínxol com la moneda de caritat, espero que serà de prop durant algun temps per venir.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

És Dogecoin Dead? O Will Doge tornarà a pujar?

Post Altcoin

Darkcoin sha afegit als mercats de drogues de Darknet

Post Altcoin

Quatre dades sobre les carteres de Bitcoin que has de saber

Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Com Darkcoin Anonymous DarkSend ajuda a Bitcoin

Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

Post Altcoin

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials