És Dogecoin Dead? O Will Doge tornarà a pujar? | Catalan.Lamareschale.org

És Dogecoin Dead? O Will Doge tornarà a pujar?

És Dogecoin Dead? O Will Doge tornarà a pujar?

Quan Dogecoindebuted el desembre de l'any passat que va ser rebut amb gran entusiasme per part dels fans de la meme Dux, i igualment un gran escepticisme sobre la viabilitat que és més o menys tothom. Malgrat aquesta incertesa, el valor de la nova moneda digital va augmentar ràpidament que condueix a la comunitat a adoptar el lema "A la lluna!" com un crit de guerra. Dux aviat es va trobar en el 3er lloc en els llistats moneda digital marketcap, i en només 90 dies que havia arribat a una capitalització de mercat de $ 90 milions. I després, el coet es va quedar sense gasolina.

Després d'aconseguir un màxim el 12 de febrer el valor d'Doge va començar una caiguda llarga, sostinguda tant en el casquet de mercat total, i el preu unitari individual. Hi va haver una expectativa al març que la tendència a la baixa acabaria després de la comunitat va aconseguir recaptar $ 55.000 a patrocinar pilot de NASCAR Josh Wise. Per desgràcia, això no va succeir i no hi va haver augment en el valor real Dux fins que un període de tres dies entre el 14 d'abril i el 17 d'abril de on $ 22 milions de dòlars, es va bombar en el mercat abans de la diapositiva es va reprendre.

Malgrat això, la comunitat Dux va continuar per animar la seva moneda, resistint desafiant la realitat de la lenta, inexorable declivi. La seva 87.000 forta comunitat continua mostrant fotos alegres, memes positius, i en general es comporten de la manera despreocupada, altament positiu que ha estat la seva marca registrada des del principi. Llavors, la setmana passada vam veure el costat fosc, lleig del Dux que ningú sospita hi era.

Es va iniciar amb una marca

Per raons que encara no estan clares a aquest autor, Ultra Pro, una empresa de subministrament de cartes col·leccionables, va decidir marca el meme Dux. No és la paraula "dog", com en el governant medieval de la ciutat de Venècia, però el real meme Shiba Inu. Processador cripto-pagament, i fa molt de temps els entusiastes del Doge, Moolah van respondre immediatament a Twitter dient "Marques. L'escrit d'oposició. Imminent presentació. #dogecoin", que, en un moviment que és completament desconegut per al Twitterverse, confon a molta gent.

Aquesta confusió va causar una mica d'agitació en la comunitat Dux, i el co-creador de la cripto Jackson Palmer, es va acostar a Ultra Pro per esbrinar què és exactament el que estava passant. Ultra Pro deia que no tenia intenció de subvertir la comunitat dogecoin de cap manera, forma o manera. Aparentment satisfet amb els seus garanties que no es interfereixen en les empreses relacionades amb el dogecoin, Palmer va ser l'subreddit Ducal i va transmetre la bona notícia. Així com la seva creença que Moolah estava fent un robatori a la marca dogecoin per si mateixos.

Això va portar a una baralla de gates entre Internet fundador Moolah Alex Green i Jackson Palmer amb el subreddit Dux vacil·lar entre els dos titans. En última instància (i sorprenent, donada la quantitat d'alarmisme sobre Green a la comunitat Dux en el passat) la comunitat va acabar prenent el costat de Moolah en tot l'assumpte. I, a la manera típica d'Internet, la multitud va tornar a Palmer amb un salvatgisme poques vegades es veu fora dels disturbis de victòria utilitzades per celebrar campionats esportius. L'odi dirigit cap Palmer era tan significatiu que s'allunyava de tota la comunitat (però curiosament no dogecoin si mateix) cridant a la subreddit Dux "tristament com un culte", que és difícil discutir amb, la veritat. (Encara que, per ser justos, són un culte en general, de bon caràcter.) El conjunt, trist calvari wasneatly va resumir upby Reddit col·laborador Smarty Shibe que diu que, als ulls de la comunitat Dux Jackson Palmer està ara "literalment Hitler", mentre que Moolah és literalment "Jesús".
El 28 de juny verd publicar un bloc a la pàgina oficial de Moolah d'intentar netejar una mica les coses. En un marcat contrast amb la seva anterior declaració (ara suprimit) a Reddit va adoptar un to clar, tranquil i una crida a una millor la naturalesa de la comunitat Dux mentre tractava d'explicar la seva versió dels fets. Cal destacar que es va dirigir a les al·legacions que els inversors Moolah no tenien la protecció del consumidor i que ell (verd) anava a escapolir-se amb els $ 330.000 que havia plantejat Moolah.

De les cendres 

Ahir es va anunciar que una nova Fundació dogecoin s'estava formant amb la nova llista de partida consisteix en Felix von Drigalski, Jens Wiechers, Steven Hirschmann, Josh Mohland i Debbie Ballard. L'ex membre de la Fundació Ducal Eric Nakagawa (que havia sortit de la comunitat Dux més o menys al mateix temps que Palmer) expressa un renovat interès en la comunitat i el desig de treballar amb aquesta nova Fundació. Queda per veure si això va a succeir, i el que la Fundació té previst fer al respecte dogecoin la qual, no importa com es miri, està en seriosos problemes.

Un futur en dubte

Com ja he dit anteriorment, el valor de Dux s'ha reduït dràsticament des de la seva pic al febrer que no és una bona notícia per a les desenes de comerciants que accepten dux com a moneda de curs legal per a les transaccions. Per exemple, recordo quan Alex Green accidentalment va donar 20 milions de dogo de la campanya Josh WiseNASCAR? En el moment que era $ 15.000, aproximadament un terç del total de $ 55k. Si algú anés a donar 20 milions d'avui que només seria un valor de $ 5,264 una diferència substancial.

Mentre navega per la subreddit dogecoin veus nombrosos economistes butaca i corredors de borsa assessorar l'incert per "amagar la seva dogo en les carteres de paper i s'aferren a ells", ja que sincerament creuen que Dux, una moneda inclinar, guanyarà valor d'alguna manera. La idea que les lleis de l'oferta i la demanda podrien afectar d'alguna manera el cost de Doge és fortament refutada pels arguments completament il·lògiques i contra-intuïtives que van des del absurd a la babalà. Algunes persones argumenten que dogo s'ha reduït a causa de Bitcoinis baix (sense tenir en compte la realitat dels seus respectius preus), o com recompenses bloc de reducció a la meitat només farà que els preus més alts a causa de menors recompenses de blocs no van a parar els miners surtin de dux (pel que té ara), o altres arguments igualment sense sentit.

La primera ordre del dia de la Fundació dogecoin és esbrinar el que actuallyis dogo i el que serà. Bitcoin va ser una moneda inclinar tot el camí cap amunt fins que va començar a guanyar valor. Una vegada que va passar el llindar de $ 2, el nombre de consells que va rebre al Bitcoin va anar disminuint dràsticament, i per quan el preu va arribar als US $ 50 bitcoin aixetes eren part de la llegenda. Dogecoin és tan popular perquè és molt fàcil d'adquirir; una inversió de $ 263 podria fer que un milionari Dux. Repartint consells en increments de 5 dux podria permetre que vostè pugui gaudir de les seves fantasies pare Warbucks durant setmanes.

Però Dux ja no és l'única moneda que inclina a Reddit, ni és el més popular. Reddcoinis guanyant terreny ràpidament mentre perfeccionen el seu algoritme contra l'acaparament "Prova de Velocitat Estaca" que busca premiar adoptar Reddcoin que no només tenen ells, però els utilitzen de forma activa. També, Karmahas convertir-se en la primera moneda digital per incorporar, i està canviant a l'algorisme hashing X11.

Aquest és un moment crucial en la història de dogecoin, i la moneda Breu seguirà aquesta història mentre es desenvolupa.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Darkcoin sha afegit als mercats de drogues de Darknet

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) ara està armat amb Multisig

Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

Com comprar NEM (XEM) - Guia per a principiants

Post Altcoin

10 Eines útils per estar connectats al mercat de Bitcoin

Post Altcoin

BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin

Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Gavin Andresen us mostra com implementar una protecció de dos factors de fitxers de cartera

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social