Dogecon SF: una festa sorprenentment greu | Catalan.Lamareschale.org

Dogecon SF: una festa sorprenentment greu

Dogecon SF: una festa sorprenentment greu

Ahir a la nit a San Francisco al voltant de 300 persones es van reunir a la seu del WordPress, "Automattica", per celebrar el dia 138 de Dogecoin'sexistence. Cervesa, pizza, refrescos de diversos tipus, i aperitius estaven disponibles per a tots els assistents proporcionats pels patrocinadors entre els quals es Blackcoin, Multipool i Expresscoin.

Programat per començar a les 4 pm, l'espectacle no va començar realment fins al voltant de les 04:30 com a convidats seguien arribant a poc a poc en, (que era un divendres després de tot) així que no hi havia temps per a barrejar-se amb algunes de les lluminàries Crypto que van assistir. Entre ells es trobaven Charlie Lee (creador ofLitecoin), Jackson Palmer (el creador d'dogecoin), sensació de YouTube Mad bitcoins, Andreas Antonopoulos, i Tina Hui co-creador d'actualització diària cripto Seguiu la moneda.

Futur de dogecoin

Òbviament, el propòsit de Dogecon va ser per celebrar l'ascens d'aquest nouvingut poc probable, però no hi havia cap dubte preocupació legítima sobre el futur de la mateixa. Estava dirigit provisionalment per Charlie Lee durant una taula rodona amb Jackson Palmer amb Lee dubtar obertament possibilitats de survivalwithout d'dogecoin un augment en el valor del dogo.

A mesura que es redueix a la meitat Scrypt ASIC minersenter el camp i la recompensa per bloc, dogo arribarà a ser menys rendible que condueix a una caiguda en el hash d'energia a causa de la insistència de Jackson Palmer a mantenir el valor de baixa dogo de manera que serveixi com a moneda de bolcada. Són aquests dubtes que impedeixen Coinbasefrom afegint dogecoin a la seva plataforma, de fet. Si bé entenc la posició de Palmer, només que no estic d'acord amb ella. Si dogo minera deixa de ser rendible, una gran quantitat de miners l'abandonarà, i això va a fer-se lloc seriós en els molts actes de caritat que dogecoin ha sabut per.

Probablement el més important de discussió, a part que un, vi d'Andreas Antonopoulos. Quan va pujar a l'escenari va anunciar que volia parlar de compliment de la normativa, la Llei Sarbanes-Oxley, i altres temes de centelleig. En el seu lloc, va pronunciar un molt eloqüent, i de cor, parla sobre el poder de moneda digital per canviar la vida en l'Hemisferi Sud, els que estan més necessitats de reforma financera. Amb l'encant característic i serietat va parlar sobre com les transaccions financeres són una forma de llibertat d'expressió, i enfilat els efectes persistents del colonialisme en assenyalar com algunes excolònies britàniques encara tenen la reina Isabel en els seus diners. Crypto, argumenta, que la llibertat de triar un mitjà estable de la realització de negocis, mentre que els allibera del seu passat permet. És un argument especialment convincent com Wikipedia confirma que en molts llocs d'Àfrica (i probablement d'Amèrica Llatina, així) la barata segueix sent la principal forma de comerç. Operacions criptogràfiques són només la propera evolució lògica d'això.

Antonopoulos va tancar la indústria financera per la seva flagrant corrupció i el fet que el govern es nega a responsabilitzar a ningú i va lloar la comunitat dog de les contribucions de caritat abans esmentats. No era només dogecoin, però, com Antonopoulos va relatar com es van plantejar 30 bitcoins (més de 20.000 dòlars) en 6 hores per ajudar a Dorian Nakamoto, l'home Newsweek va afirmar era llegenda moneda digital Satoshi Nakamoto.

Una altra qüestió que va plantejar el problema de les remeses. Per aquells que no són conscients, és comú que els homes i les dones (generalment homes) de les Filipines, Mèxic i l'Índia per anar a buscar feina a l'estranger i enviar la major part d'ella a les seves famílies. Un sorprenent US $ 514 mil milions de dolars són enviats a casa pels treballadors migrants, i la indústria financera (Wells Fargo, en particular) realitza un tros important, per una suma $ 75 mil milions, de la mateixa en els càrrecs per servei. Cryptocurrencies, especialment Bitcoin, són una amenaça important perquè el negoci altament lucratiu lloc de xifrat es pot canviar en qüestió de minuts amb taxes minúscules.

El concurs de disfresses dogecoin

El discurs va ser ben rebut per l'audiència que va ser en gran mesura atenta a les discussions, encara que va haver un brunzit diferent de la conversa que ve del fons de la sala, on la cuina es va crear.

El que em va semblar curiós sobre tot l'assumpte era del poc d'un ambient de festa no hi havia realment. Mentre que un concurs de disfresses s'havia anunciat, només hi havia tres concursants: un tio amb un Speedo, un astronauta de Dux, i un oncle amb un coet de paper maixé. I els jocs de carnaval es componien de dos dispositius de fabricació casolana que es prestava un sentit de diversió, però no és tan gran com es podria haver esperat. Quan les discussions estaven embolicats i les cadires es van aclarir per fer una pista de ball, molt poques persones van optar per ballar amb la música Cambra que va omplir el petit espai. En el seu lloc, tot semblava a agrupar-se en grups petits, tot i que ja que estava treballant em vaig assegurar de barrejar-se.

I mentre que els gossos de totes les races eren benvinguts, només uns pocs es van presentar. Encara més sorprenent va ser que només un tímid davant la càmera de Shiba Inu va estar present.

Havia d'agafar un tren, així que vaig decidir simplement tallar. Potser és millor que mai després, però d'alguna manera ho dubto. Si bé hi va haver una clara presència femenina a la convenció (probablement encoratjat per l'estricta política de tolerància zero sobre l'assetjament), molt poques persones semblaven prou còmode per realment deixar solt i festa. Potser la propera vegada que ha de tenir-ho en un dissabte.

Notícies relacionades


Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

Post Altcoin

Fluttercoin: una nova idea en alternatives a Bitcoin

Post Altcoin

Una guia pas a pas per disparar el vostre propi node de Bitcoin

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitFury Capital Inverteix en BitGo, KnCMiner tanca la ronda dinversions de $ 14M Series A i molt més

Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Cartera fosca Alpha 7 Release

Post Altcoin

Bitcoin com a inversió a llarg termini

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

6 Passos per avaluar si val la pena la inversió duna criptocurrency alternativa

Post Altcoin

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques

Post Altcoin

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

Post Altcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two