Dogecons Dogecar a Talladega Superspeedway | Catalan.Lamareschale.org

Dogecons Dogecar a Talladega Superspeedway

Dogecons Dogecar a Talladega Superspeedway

Així, el rendiment de Josh Wise en 499 Carrera Sprint Cup Sèries de Aaron al Talladega Superspeedway a Alabama va ser avui dia, i el Sr. Wise va donar la seva millor actuació de l'any. Mentre que va acabar en el lloc 20, que havia treballat el seu camí fins al quart en un punt, i evitar múltiples accidents potencials amb impressionant habilitat. Com hem cobert la forma en què es va connectar amb dogecoin, i la preparació per a aquesta carrera, en el passat, es brindarà una llista de mencions, pels pèls, i altres esdeveniments durant la carrera que va posar en relleu la Dogecar.

Entrevista amb conductor Dogecar de dogecoin, Josh Wise, un parell de dies abans de la cursa.

Vídeo de Kevin Dela Rosa del dogecoin Dogecar Entrant camí del buit abans de la cursa

Conductor de dogecoin Pits sol, i crida l'atenció dels anunciadors

4 minuts de Racing prop del final. Josh Wise i la seva Dogecar colar-se fins al 4, però no és capaç de aferrar-se a ell.

En qualsevol cas, gran treball pel Sr. Wise i una victòria per a la Comunitat dogecoin.

Josh Wise Es perdria per poc un xoc gran. El dogecoin Dogecar viurà per veure un altre dia!

Dóna-li Earnhardt Jr. La menció de la seva trobada amb el Dogecar A prop del final de la cursa.

Bona feina el Sr. Wise. Esperem comptar amb la seva presència, i el dogecoin Dogecar, en les carreres futures. Bona sort!Feliç 4t! Noves eines Bitcoin i Altcoin després de les vacancesUna actualització ràpida, a partir de la moneda breu, per als nostres usuaris, abans de tornar a les nostres festes Dia de la Independència.

Demà es donarà a conèixer una llista de noves característiques i eines que s'estan desenvolupant, recentment s'han desplegat o estan a punt per ser alliberats. Alguns d'aquests s'hauran adonat, com ara el nostre SHA-256 diagrama de la rendibilitat de mineria Bitcoin per als miners que vulguin fer una ullada a alguns dels altres SHA-256 monedes que poden ser extrets amb un ASIC. A més, la nostra taula de la rendibilitat minera Scrypt, que està prenent un enfocament diferent al de molts altres llocs web. La nostra carta està enumerant les monedes en base a un algoritme de mitjana que hauria de permetre als miners per recollir una moneda rendible, com ara taques, Kittehcoin, Reddcoin, dogecoin, etc., sense la necessitat de canviar diverses vegades al dia a causa de petites fluctuacions en la dificultat.

A més, molts han comentat a les nostres pàgines de monedes, als quals s'accedeix per anar a https://99bitcoins.com/c/*coincode* (ja no està actiu). Aquestes pàgines proporcionen una gran quantitat d'informació, que van des d'articles recents, als gràfics de dificultat, gràfics de l'activitat social, i els gràfics de preus. Aquestes pàgines no són immediatament perceptibles, ja que no hem proporcionat una llista completa dels enllaços, ni ha fet cap tipus d'anunci en relació amb aquestes pàgines. Això va ser pel disseny i l'actualització de demà va a explicar aquestes pàgines, i el seu propòsit, en més detall.

Així que, fins aquell moment, espero que tothom té un gran 4 de juliol, ja sigui perquè s'està celebrant Dia de la Independència, o simplement perquè és divendres!


Com guanyar Bitcoins: les tres maneresBitcoins són, en veritat, una revolució. Per a l'economia, per als bancs, fins i tot per Internet. Per ara, podem fins i tot dir que Bitcoin és viral. Aquesta moneda digital és tan diferent de tot el que existia fins ara, sense l'Controll d'un govern o d'un sistema bancari, de manera que és una moneda descentralitzada.

Però que ja coneix i avui hem decidit vam acordar i tres formes que li permeten guanyar bitcoins.

1. Mineria Bitcoin

La forma més interessant d'aconseguir bitcoins, la generació de la seva pròpia moneda digital. Per descomptat, per a això, es necessita un equip d'upa, com els que es mostren aquí.

2. Canvi de Bitcoin

Podeu canviar dòlars, iens, euros o altres monedes d'bitcoins en un intercanvi en línia com Mt, gox. Per a això, necessitarà una cartera Bitcoin, que es pot descarregar des bitcoin.org. Tu pots


Com obtenir Bitcoins sense haver de comprar-los: venem coses en línia per a la criptocurrencyFins ara, hem parlat un parell de vegades sobre les possibles maneres d'aconseguir bitcoins. Per exemple, en aquest postwe li ha parlat de les tres formes més famoses d'aconseguir moneda digital. No obstant això, hi ha una altra opció i que és tan fàcil... Vendre les seves coses en línia per bitcoins!

Hi ha alguns mètodes disponibles per al comerciant aficionat que necessita desesperadament bitcoins, però primer cal configurar una cartera, una cosa que es pot aprendre a fer-ho aquí. I, ara, anem a passar al que importa.

1. Craigslist

Si vostè està venent alguna cosa en Craigslist, només ha d'afegir el text "Bitcoin acceptada". Tot i que la plataforma és molt concorregut amb una gran quantitat de venedors, mai se sap si algú voldrà fer negocis amb vostè a causa de l'opció de Bitcoin.

2. Coingig

Ja hi ha un mercat basat en Bitcoin (similar a eBay, però dedicat a la moneda digital): és Coingig. Si tens curiositat, visiteu el lloc web i crear el seu compte. Incloure un bon nom i una descripció per al seu article, així com una foto. A continuació, seleccioneu el pagament en bitcoins. Només recorda que, en aquest lloc web, ser professional i seriós és el més important.

3. Ruta de la Seda

Si els productes que vostè està tractant de vendre són... Bé, anirem amb poc ortodox, pot utilitzar la pàgina web de Ruta de la Seda, una plataforma altament regulat. Ruta de la Seda és com un mercat negre en línia que només funciona amb Bitcoin. Per accedir-hi es pot fer servir Tor i utilitzar l'adreça de ruta de la seda (silkroadvb5piz3r.onion) o utilitzar un servidor intermediari Tor. A continuació, pot registrar-se com a proveïdor i crear un compte.

Via coinbit.tumblr.com

Notícies relacionades


Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Lascens de Potcoin

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Una Guia de mineria simple de Cryptocurrency per Algorismes X

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Tutorial: Com sutilitza The Darkcoin Wallet i Darksend

Post Altcoin

Com comprar Dogecoin amb PayPal o targeta de crèdit a linstant

Post Altcoin

Una guia pas a pas per disparar el vostre propi node de Bitcoin

Post Altcoin

Venda Litecoins amb PayPal per a efectiu USD o EUR

Post Altcoin

6 tutorials de comerç de Bitcoin val la pena llegir

Post Altcoin

Què són els Altcoins?

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin