Ethereum augmenta 6,4 milions de dòlars en el primer trimestre de la venda de gènesi | Catalan.Lamareschale.org

Ethereum augmenta 6,4 milions de dòlars en el primer trimestre de la venda de gènesi

Ethereum augmenta 6,4 milions de dòlars en el primer trimestre de la venda de gènesi

El Ethereumproject ha recaptat més de 11.000 Bitcoins- o $ 6,4 milions de dòlars en el moment d'escriure - per ajudar a finançar el seu ambiciós projecte de construir una plataforma descentralitzada per a pràcticament qualsevol tipus de contracte.

A canvi d'una Bitcoin, finançadors de Etereum obtenen 2.000 èter (ETH), el moneda digital propietari que alimenta la xarxa Etereum. Quan la xarxa posa en marxa aquest hivern, èter pagarà per càlculs criptogràfics en la blockchain Etereum per tal de verificar els contractes.

El Etereum Gènesi Saleis ajustat a una durada de 30 dies, amb la quantitat d'èter rebut per una Bitcoin decreixent durant aquest període de temps. Una vegada que la xarxa real posa en marxa d'aquí a uns mesos, tot l'èter que havia estat adquirit durant el Gènesi venda serà codificat en el primer bloc de Etereum i es distribueix als partidaris d'un client descarregable.

Després d'això, se li donarà als primers membres de l'equip contributorsand un 9,9% addicional d'aquesta quantitat inicial ETH; una altra subvenció del 9,9% es destinarà a una fundació Etereum; i finalment, una quantitat igual al 26% del bloc ETH inicial serà distribuït als miners cada any.

Potencial a llarg termini de Etereum

El llançament de Etereum ha estat molt publicitat a la comunitat moneda digital durant el 2014, i per una bona raó - aquest sistema els intents de fer de manera que els contractes de Bitcoin va fer per moneda. Tenir una xarxa descentralitzada, sense esperances que pugui verificar criptogràficament contractes podrien oferir versions més barates i més eficients d'advocats i corredors. No obstant això, és "contractes" permeten molt, molt més que això.

Per descomptat, aquest tipus d'aplicacions són molts anys la línia i només representen una mostra del potencial inherent a Etereum. Però creador del projecte Vitalik Buterin explica al channelthat Etereum YouTube una vegada que la seva xarxa madura, es pot tallar als intermediaris per a pràcticament qualsevol tipus de contracte o de la transacció:

  • Finançament descentralitzada i gestió de la propietat
  • Peer-to-peer de missatgeria i xarxes socials
  • Distribuït d'allotjament i emmagatzematge de dades
  • La votació en línia i la gestió transparent

Aquests són només algunes de les principals possibilitats, però la naturalesa de Etereum és que és totalment obert a qualsevol tipus de contracte. No té per categories incorporades per al que es suporten els tipus de contractes, com és el cas de NXTor Contrapart.

A causa de agnosticisme de Etereum cap al que la xarxa s'utilitza per a, en realitat és molt difícil predir els tipus d'aplicacions que podrien aconseguir construït. "Les aplicacions més interessants de Etereum són probablement els que ni tan sols hem pensat", segons Vitalik.

Un futur Autònom Descentralitzat

De fet, tenint la idea d'aplicacions descentralitzades i estenent-la cap al futur dóna algunes possibilitats fascinants.

Quan va començar la venda Gènesi, l'equip del projecte Etereum va portar a la subreddit Iama a respondre a les preguntes d'aficionats. Un d'ells va preguntar: "Quina és la més ciència ficció limítrof boja aplicació inimaginable que Etereum podria utilitzar-se en el futur?"

Vitalik respondedwith una visió d'una societat futurista que s'executa per complet en contractes i acords distribuïts descentralitzats entre les parts. Per exemple, imagina un escenari en el lloguer d'un terreny implica el pagament al propietari a través de la blockchain - si l'inquilí deixa de pagar, el blockchain li dirà automàticament el registre de la propietat per canviar la propietat de nou al propietari, i els panys ja no funcionarà amb clau smartphone que l'arrendatari. D'acord amb Vitalik, aquest tipus de gestió de contractes basats en blockchain no només s'aplica a l'inquilí:

Per descomptat, el propietari està obligat per les mateixes restriccions - si s'apaga seu compte el pagament dels impostos locals de govern de $ 6,60 valor de la terra per dia, llavors perd la propietat i el contracte es commuta automàticament de manera que està llogant per part del govern al seu lloc. El mateix govern no és més que una gran organització descentralitzada, i es pot veure en temps real el $ 6,60 en moviment a la blockchain i, finalment, entrar a un compte a pagar per un programa d'investigació mèdica tractant d'estendre l'esperança de vida humana des de 170 a 230 anys.

Etereum finalment podria servir de base per a la governabilitat descentralitzada, el que permet la tecnologia blockchain fer al govern més eficient i més transparent. No hi ha necessitat de confiar en uns pocs éssers humans imperfectes per intervenir en els contractes de manera justa i precisa perquè la xarxa Etereum va a fer les coses millor i més ràpid.

Esculls en el camí a Gènesi

Malgrat tot el potencial de Etereum, no ha estat exempt de la seva quota de problemes en el camí per al llançament. A causa de que la venda Gènesi equival en realitat a una oferta pública inicial, que va causar la preocupació que els reguladors federals de valors podrien interferir - com a resultat, la venda d'èter es retarda fins que el projecte va ser suficient confiança en la seva capacitat legal.

Durant la seva entrevista amb la moneda breu, empresari Erik Voorhees va comentar sobre la ironia de Etereum estar obert a la regulació abans del llançament:

Això és totalment comprensible que els agradaria fer això, però per a mi això és una espècie en cas contrari de com aquestes coses moneda digital hauria de funcionar. No hauria de ser un punt de fallada amb els fundadors. No hauria de ser que si ho alliberen, un regulador pot acabar amb elles i després Etereum s'ha anat.

Tal dinàmica sembla il·lustrar com malgrat una xarxa Etereum madura té un enorme potencial per canviar la societat molts anys en la línia, el projecte és, però, encara en la seva infància en aquest punt. Potser va ser bo que l'equip es va posar les seves ànecs legals en ordre abans de llançar una oferta pública inicial, bàsicament, diversos milions de dòlars - que seria una vergonya per als reguladors per matar un projecte tan prometedor fins i tot abans que es fora de la terra.

Per ara, Etereum sens dubte mereix una ullada de prop per qualsevol persona que estigui interessat en l'aplicació de la naturalesa descentralitzada de Bitcoin al complex món dels contractes i les lleis. Si el projecte es pot llançar amb èxit la xarxa d'aquest hivern i posteriorment conrear una comunitat de desenvolupadors, que només podria convertir la visió futurista de Vitalik Buterin en una realitat.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Entrevista: Brandon Kurtz de Vertcoin Athlet

Post Altcoin

El 6 millor programari de mineria Bitcoin

Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

Guia: 4 programes desagradables que seguiran els teus arxius per als Bitcoins

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) ara està armat amb Multisig

Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin