FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency | Catalan.Lamareschale.org

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Svante Lehtinen ha revolucionat en silenci i amb cautela l'economia a Finlàndia. Amb el seu projecte sense ànim de lucre FIMKrypto, que ha estat treballant amb un equip de programadors i estrategs de provar un nou mètode per establir la riquesa comuna dins d'una nació. Els ambiciosos objectius inclouen proporcionar ingressos bàsics a tots els ciutadans de Finlàndia qualificar, recompensar els incentius per a la participació, i en última instància la millora general de la qualitat de vida dels finlandesos. Lehtinen esperances aprendre dels errors de altcoins anteriors, juntament amb una acurada execució de l'estratègia a llarg termini, ajudarà a FIMK establir una base sòlida a la frontera digital. Ell ha declarat:

A partir de la comercialització i del punt de vista operatiu certament hem après que exagerar la moneda i va per la ploma ràpida no és sostenible. A més de la distribució Auroracoin es va fer evident que una sobtada "de llançament" és una manera bastant terribles per distribuir la renda bàsica nacional. FIMKrypto dilueix l'efecte del subministrament de moneda addicional en augmentar la quantitat de la renda bàsica lentament només per als usuaris que s'assabenten sobre FIMK si mateixos i opten en forma voluntària. D'aquesta manera l'expansió va orgànicament a través del boca a boca.

Mentre que els objectius han estat de gran envergadura, Lehtinen s'ha reunit un gran èxit durant el trajecte cap a l'adopció més àmplia d'una moneda digital finlandesa. Després d'haver recaptat més de 533 bitcoinsto posar en marxa el projecte, l'equip FIMK té plans per a l'organització per augmentar la seva presència en els pròxims quatre anys. Un dels seus fites més recents ha estat el llançament de la seva nova cartera.

El Moneder mofar, i evolució futura

El mofar Walletis un desenvolupament FIMK que té com a objectiu aconseguir la millor combinació de seguretat i accessibilitat. La cartera està basada en HTML5, i accessible des de qualsevol dispositiu. El que diferencia aquest producte d'altres carteres en línia és que més enllà d'una contrasenya, el dispositiu d'accés al compte necessitarà un arxiu emmagatzemat en el sistema. Això permet que l'usuari tingui la seguretat d'un ple a la cartera d'escriptori, però també tenen la compatibilitat de dispositius creu associada amb carteres en línia.

Lehtinen va comentar que:

Vull que la gent repensar què són els diners, és a dir. Transferència i emmagatzematge de valor, visió que el Fiat tradicional està perdent tipus d'aquests dies. Aquestes coses tenen el seu origen en la voluntat de contribuir a la millora del món. Tot ésser viu té valor. El problema està canalitzant adequadament per tan sols mantenir el benestar de la pròpia criatura. Així que aquests són els motius; i l'intent d'aportar valor a les persones no tan acomodats que els agrada passar els seus dies en escriure missatges en el fòrum va ser el primer pas. Tenia transgredir ràpidament als llocs més eficaços, com ara l'establiment d'un moneda digital quasi-nacional.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Post Altcoin

4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins

Post Altcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de Fueling Plataformes futures Part 2: Contrapartida, Open Bazaar i molt més

Post Altcoin

Tutorial: actualització de la cartera de Reddcoin POSV en una Mac

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

Com Darkcoin Anonymous DarkSend ajuda a Bitcoin

Post Altcoin

Metro de Bratislava acceptant Worldcoin Mentre WDC Alliance surt de la versió revolucionària de Cartes de tortuga borratxa

Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Segwit2x, UASF i la forquilla possible - Aquí és el que necessites saber

Post Altcoin

13 Llocs per consultar les dades del mercat de Litecoin

Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0