Fluttercoin: una nova idea en alternatives a Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Fluttercoin: una nova idea en alternatives a Bitcoin

Fluttercoin: una nova idea en alternatives a Bitcoin

Fluttercoinmay ser una moneda amb l'algoritme provat i veritable de scrypt

Però definitivament és qualsevol cosa menys ordinària. Aquesta és una moneda amb una gran ambició, que és l'objectiu de crear un entorn amb més transaccions que Bitcoin, donant als usuaris una raó per gastar. A més d'utilitzar un híbrid de prova de treball (POW) i la prova de participació (POS), també hi ha una altra forma d'explotació minera denominada prova de la transacció. Prova de Transacció (POT) premia els usuaris per l'ús de les monedes per a una compra. Cada vegada que s'envien monedes, hi ha la possibilitat de trobar un bloc POT. Fluttercoins websitesays que això és part del "efecte papallona", que bàsicament recompensa a les persones que es mouen al voltant de la moneda, ja que els combustibles una economia.

Què fa que un Fluttercoin Digital moneda única?

Per exemple, si algú envia 100 FLT comprar alguna cosa, podrien ser recompensats per FLT addicional POT, que els permet comprar fins i tot més articles, i augmentant encara més l'efecte papallona. Això també augmenta la seguretat de xarxa, ja que només augmenta una altra capa que intrús ha de trencar per tan sols intentar un atac de 51%.

Un atacant hauria de posseir el 51% (o més) dels següents:

  • Hashrate general de la xarxa
  • Quantitat total de monedes
  • L'amfitrió de 51% o més de les transaccions globals.

Com l'obtenció de només un d'aquests 3 requisits és bastant difícil, sobretot quan entren en joc els ASIC, els atacants ho pensaran dues vegades abans de tractar a un 51% aquesta moneda. Bitcoin ha aconseguit evitar amb presoners de guerra sol, però POS i POT donar dos nivells de protecció addicionals.

Com es va regular la font de Fluttercoin?

Amb un nombre màxim de monedes, gràcies a un subministrament cada vegada més gran de FLT, comprovant de transacció han de permetre una economia ple on els diners sempre està circulant. Això resol un problema que molts competidors moneda fiduciària estan lluitant amb, i que molts no s'han preocupat de Bitcoin podria afectar en el futur.

No obstant això, hi ha una recompensa de blocs a l'atzar cada vegada menor, de manera que la inflació no hauria de ser un problema, ja que la velocitat a la qual augmenta el subministrament d'FLT s'alentirà quan la moneda es torna més establert.

En aquest moment, Fluttercoin està generant lentament vapor com el nombre 25 en termes de capitalització de mercat. Amb recompenses bloc segueix sent alta, i els preus segueix sent barata, ara és un bon moment per saltar a un punt de suport dels inversors i la mineria.

Amb la teoria de so, i incentius per spendmoney, es tracta d'una moneda autoportant que sens dubte pot jugar amb els grans noms de la moneda digital.

Fluttercoin demostra que l'algoritme i les recompenses de bloc no és tot el que entra en una moneda. Fer noves proves, com l'operació de prova de abans esmentada, i un èmfasi en una economia autosuficient que recompensa a usar-lo, pot proporcionar la base per a una nova forma de veure les monedes digitals.

Veig Fluttercoin com una moneda que s'utilitzarà per a les zones d'alt trànsit, com ara un mercat ocupat o persones que van en un malbaratament de diners. Amb tantes transaccions passant en situacions com les esmentades anteriorment, POT passarà amb més freqüència, i augmentar encara més la despesa, enfortint així l'economia.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Introducció al comerç de Bitcoin

Post Altcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de Fueling Plataformes futures Part 2: Contrapartida, Open Bazaar i molt més

Post Altcoin

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Post Altcoin

Venda Litecoins amb PayPal per a efectiu USD o EUR

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) ara està armat amb Multisig

Post Altcoin

Què és Dogecoin?

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten abraçar la part I

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin