El pla de miners de GAW és finalment revelat | Catalan.Lamareschale.org

El pla de miners de GAW és finalment revelat

El pla de miners de GAW és finalment revelat

Els miners de la VAG, VAG Labs, empreses relacionades, i Josh Garsa són un tema recurrent aquí. La companyia, miners de la VAG, va començar com un distribuïdor de maquinari, es va centrar en la mineria Scrypt, però amb el temps l'ampliació de SHA256 i Bitcoin. Després d'això, la companyia semblava anar fora de les pistes quan va llançar el seu núvol-minera "Hashlet". Des de llavors, hem estat veient un xoc de trens a càmera lenta que ha destruït la riquesa d'una gran part dels seus inversors. Fa unes setmanes vaig escriure un article sobre la investigació de la SEC a GAWand Josh Garza, que es va posar en marxa per investigar les empreses, així com una gran quantitat d'altra informació que havia estat descobert per la comunitat o filtrada pels interns.

Després d'això, vaig posar a terme una invitació oberta a la comunitat que m'enviï preguntes per al Sr. Garsa, i la VAG. Josh m'havia assegurat que les preguntes serien contestades, i així que vaig pensar que seria millor permetre a la comunitat per decidir el que ha de ser contestada. Vaig permetre que això continuï durant unes setmanes, compilat una llista de les preguntes més legítims i directes que vaig poder, i vaig enviar aquells a Josh el 22 de febrer de 2015. Va ser en aquest moment que vaig començar a treballar en això, ja que alguns les revelacions d'aquest article van ser començant a ser revelada. Al dia d'avui, no he rebut una resposta. Per descomptat, a causa del que es coneix, és poc probable que la matèria.

Quan els miners de la VAG primera van llançar els seus Hashlets, es van trobar amb crítiques mixtes. Els pagaments del núvol miners virtuals van ser bastant bons, superant a gairebé totes les altres inversions en mineria Bitcoin miningor Scrypt, però la companyia no serien realment proporcionar una prova que tenia el poder de la mineria que havia venut. Sent realistes, Hashlets semblava ser més d'un derivat de la mineria de potència minera real. No obstant això, quan vaig entrevistar a Josh Garzaa fa uns mesos, li vaig preguntar a ell, directament, "Com es pot garantir que Hashlets serà rendible?" La seva resposta va ser de llarg alè, però va esmentar:

Amb el pas del temps, hem construït plans de seguir per disminuir el preu de les nostres despeses de manteniment.

Així com

Hem conegut, a través d'un nombre de coses, com ara la reducció de manteniment, que cobreix el manteniment, ells recompensar alguna cosa dins del sistema, a més de ser capaç d'utilitzar el mercat per a l'intercanvi d'ells, es pot dir que vostè serà capaç d'estar generant una benefici, i guanyar diners. Ara, de nou, que és on hi ha una noció de claredat... Fora d'aquest sector, de manera que els diners no vol dir en 2 mesos. Si el ROI d'una inversió normal, es va a portar, amb una inversió molt bona, 5 - 10 anys. Quan es parla d'un miner que és un nombre indignant a ells.

Quan li vaig preguntar per a major claredat sobre la rendibilitat a llarg termini de Hashlets, va fer aquest comentari sobre el valor a llarg termini dels seus clients:

Ells no valen un nombre negatiu, fins i tot si ha d'intervenir i òfset, que valen molt. Si ho fa just al costat d'ells, que compti amb ells durant molt de temps. Això és valuós.

Les seves declaracions semblaven indicar un pla per continuar la rendibilitat per Hashlets, encara que la VAG va haver de pagar de la seva butxaca per donar-los suport. De fet, des del moment en Hashlets es van donar a conèixer, va ser bastant clar que l'única manera que els miners de la VAG per mantenir realment la seva promesa de "rendibilitat" seria exactament això. Amb el temps, si la font de la mineria va ser recolzat per maquinari real, els costos de manteniment serien més que la de pagament (quan es pren en els costos inicials i els costos d'actualitzar el maquinari), i VAG haurien de cobrir la diferència.

Això sembla haver estat llançat per la finestra amb el "Hashlet Anunci de la fi de la vida". En el seu lloc, els clients se'ls ofereix algunes opcions:

1. Hi haurà un període de temps en què hi haurà una oportunitat de conversió. Això permetrà Hashlets a ser convertits en HashStakers amb l'objectiu de rendibilitat contínua. Com és ben sabut, són HashStakers temps basada, de manera que la notificació es proporcionarà en el temps que el programa de HashStaker durarà abans que caduqui, abans de la conversió.

2. Un HashStaker mercat es crearà on HashStakers poden ser comprats o venuts.

3. Miners VAG està formant una associació amb una nova, generació següent i d'avantguarda plataforma de núvol-mineria. S'ha de prendre una decisió per deixar un Hashlet en la seva forma actual, es converteix automàticament en un val, igual al preu de compra original dels clients que serà canviable en la nova plataforma.

Amb l'excepció de # 3, el que suggereix una certa plataforma minera desconeguda, actualment inexistent, les altres 2 opcions estan a l'altura de la promesa d'un miner sempre rendible. HashStakers són de durada limitada, de manera que encara que no es venen, van a expirar. La tercera opció si és ridícula, com "ZenPool" i "ZenCloud" de la VAG ia proporcionar una plataforma en el núvol-mineria. No té sentit que una nova plataforma d'alguna manera fer Hashlets rendible de nou, ni tindria sentit perquè sigui d'alguna manera factible donar crèdit als clients pel cost original de les seves Hashlets per destinar a un altre miner, però que no sigui possible mantenir només els Hashlets s'executi ara.

Prova de Frau: Els correus electrònics-DKIM de la VAG Josh Garsa

En primer lloc, permetin-me dir que aquests correus electrònics van ser publicades en Pastebin per un usuari anònim Bitcointalk anomenat gawneedstobestopped. Normalment jo ignorar una acusació anònima com això... Però l'evidència parla per si mateix. La font no vol dir res en aquest cas, ja que aquests són missatges de correu electrònic signats-DKIM.

En segon lloc, jo no faig servir el terme "Frau" en termes generals. En articles anteriors relacionats amb la VAG, he tractat d'evitar el judici, ja que no hi ha hagut cap evidència concreta de mala conducta. Això ja no és així. Els correus electrònics que s'han publicat mostren una indiferència evident per als inversors, així com el foment de la moneda equivalent digital de "informació privilegiada". La definició legal de "frau" sovint és difícil de definir, però les instruccions Jurat federal moderns, Instrucció 57 a 15, que explica com els jutges han de donar instruccions a un jurat en un cas de frau de valors, frau descriu com "un terme general que abasta tot enginyosos esforços i vol dir que les persones ideen per aprofitar-se dels altres ". Aquesta és la definició que estic utilitzant per a aquest article, i és l'únic terme que descriu adequadament el que ha succeït aquí.

El significat de DKIM-signatura en relació amb la VAG i Josh Garsa

Em va sorprendre veure a aquests missatges de correu electrònic signats-DKIM apareixen en Bitcointalk. DKIM vol dir que el correu electrònic va ser "signat" d'una manera que demostra criptogràficament que va ser enviat des d'un domini específic. No només això, pot ser usat per verificar que el missatge no ha estat alterat de cap manera, ja que es necessitarien la clau privada per fer-ho.

Així, quan la capçalera d'un correu electrònic inclou alguna cosa com això:

DKIM-Signature: v = 1; a = RSA-sha256; c = relaxat / relaxat;
utTasyVLHL6cYOvESeKSuXVII8VbGogHp2l4s =

Això mostra que l'algoritme de signatura RSA-sha256 es va utilitzar per signar aquest missatge, es pot utilitzar per demostrar que no ha estat manipulat, i ve de geniusesatwork.com (o no). Això es pot comprovar mitjançant la descàrrega del contingut del correu electrònic en forma de text, o copiar el text sense format i enviar-lo a través d'una eina de validació de DKIM. A més, en realitat he rebut un correu electrònic des en el passat, que també utilitza el mateix domini (d = geniusesatwork.com) i el selector (s = Gaw). Aquesta combinació es refereix a un parell de claus pública / privada específica, amb la clau pública que es mostra a través d'un registre TXT de DNS: gaw._domainkey.geniusesatwork.com

Quan un correu electrònic que contingui una signatura DKIM es copia en l'eina de validació DKIM referència anteriorment, que seria alguna cosa similar a la següent imatge.

El germà de Josh Garsa, Carlos, que participen amb la venda de Paycoin i VAG Paquets

Per desgràcia, els dos correus electrònics a partir de novembre no inclouen una signatura DKIM, encara que tots els altres correus electrònics fan. He comprovat amb els meus propis correus electrònics de la VAG, i no vaig començar incloent signatures DKIM fins al desembre, de manera que aquest queda. Tot i així, vaig a assenyalar els dos missatges de correu electrònic que falten DKIM, com els que no es pot verificar de manera concloent com procedents de Geniusesatwork.com, BTC.com, o qualsevol altre domini.

El primer dels missatges de correu electrònic impliquen Josh Garsa, el seu germà, i els inversors. Ja al novembre del 2014, hi ha correus electrònics que demostren que Carlos Garsa va participar en la creació de les vendes, i recollir el pagament, per la VAG.

Els missatges de correu electrònic a continuació il·lustren això:

(El primer e-mail és de novembre, i fa notinclude una signatura DKIM)

(El segon de correu electrònic és de desembre, i doesinclude una signatura DKIM)

Els inversors enumerats aquí estaven comprant en el pla de VAG amb entre desenes de milers, a milions, de dòlars. Rishab Jain només sembla haver caigut sobre $ 2 milions en la compra de Zen Hashlets, per convertir a Hashstakers, amb la promesa de fer una inversió total de $ 7 milions. Això el converteix en el més gran d'aquests inversors, amb molt,... Que també és part de la raó per la qual alguns dels missatges de correu electrònic posteriors són tan horrible.

En particular, unes poques línies al segon correu electrònic realment sobresurten. En primer lloc, afirma Josh Rishab que la VAG ha tancat un acord amb PayPal:

L'acord paypal es fa (s'ha fet durant gairebé dues setmanes), el nostre equip de màrqueting volia esperar perquè poguéssim obtenir més pr fora d'ell.

Ara, vostè pot preguntar-se: "Què tracta de paypal?" Doncs bé, sembla que això és el que Josh li va dir a aquest inversor:

L'associació s'iniciarà amb tots els comerciants que accepten paypal paycoin. No hem decidit si anem a utilitzar el seu usuari a usuari transfereix. Com això és el que és per paybase. Però integrarem amb tots els seus comerciants. Així que qualsevol que tingui paypal pot prendre paycoin.

Aquest és un reclam increïble... I puc veure com un inversor obtindria emocionat per això. La integració de PayPal sens dubte hauria fet tota aquesta història sigui molt diferent... Però, òbviament, no Paycoinis acceptat per tots els comerciants que accepten PayPal. Més enllà d'això, Josh afirma que Cantor Fitzgerald, un banc d'inversió multimilionària, valora Paycoin a $ 60 per moneda:

Cantor està projectant PC que plana al voltant de $ 60 al juny. Totes les coses normals s'aplicaria, NDA, el dret de preferència sobre noves ofertes, millors nacions, etc. Vull saber si hi ha interès. No he esmentat, estic tallant de la meva assignació, de manera que no es preocupi :)

Ara, això no pot ser refutada 100%, com Cantor no ha esmentat públicament Paycoin de cap manera. Cantor "s vicepresident certament ho és, o era, un inversor en la VAG Labs i Gran Alca sense fils, però no hi ha hagut confirmació que ell és conscient del que Josh i VAG, estan fent en aquest moment.

Dit això, és molt poc probable que Cantor Fitzgerald tan sols es molesten a projectar el valor d'una nova moneda digital. Quina base usarien per trobar una valoració de $ 60 anys? Com anaven a justificar això? L'única manera que tindria sentit en absolut seria si PayPal i VAG veritablement s'han associat junts... Però no hi ha evidència que suggereixi que és cert, o s'està considerant sempre fins i tot per Paypal de cap manera.

Comunitat de Josh Descaradament Mislead VAG a "moure el mercat"

Aconseguir més profundament en la deliberada enganyosa dels inversors, es troba aquest brillant exemple:


És bastant evident el que es vol dir quan Josh esmenta:

Vaig a arribar a tots a creure que ens estem movent el preu, de manera que moure-ho per nosaltres muhaaaaaaaaaa

Després Paycoin va ser posat en llibertat, hi havia múltiples ocasions que Josh va esmentar que estava "movent el mercat" o "moure el preu", però, en molts casos, semblava com si això no era cert. En general, els anuncis sobre moure el mercat serien seguits per un lleuger augment en el preu, seguit d'una disminució aguda com persones van aprofitar el moviment. Amb aquest missatge, la sospita que ell no estava tractant de moure el mercat, però en lloc de confiar en la comunitat que ho faci per ell, es confirma. Aquest tipus de manipulació del mercat és totalment inadequat, i, sovint com a resultat un gran pèrdues per a les persones que negocien en els anuncis.

Encendre major inversor conegut de la VAG

Rishab, com es va dir abans, és el major inversor coneguda de la VAG. La seva implicació inicial sembla tenir l'origen en un fora dels llibres, "No hi ha res per escrit" oferta per $ 750.000:

(Correu electrònic de novembre. No hi ha cap signatura DKIM)

Després d'això, hi va haver els $ 2 milions esmentat en una secció anterior, però això no va ser el final de la inversió de Rishab en VAG. Després dels $ 2 milions des de principis de desembre, sembla que va ser retirat encara més profund cap al final de l'any:

Lectura a través d'aquest correu electrònic, sembla que Rishab va acabar prometent altres $ 2 milions per "Primes". Per què faria això? Bé, això va seguir una conversa en la qual Joshed va declarar que estava "movent el mercat" en el mateix dia en què es va enviar el correu electrònic a altres membres de la VAG, rient d'afirmacions falses que fa a moure el preu, perquè altres ho farien per ell. No només això, un cop més, Josh invocar Cantor Fitzgerald per la legitimitat, indicant:

Cantor està ajudant a llançar el primer intercanvi públic de cripto! I van a utilitzar tant * * BTC i Xpy per a les monedes base per fer el comerç !!!!!! I sobre desmaiar quan vaig sentir, ja que sabia que l'estaven fent, però no sabia que usarien Xpy com la moneda base. Només vaig pensar que seria una llista.

No em puc imaginar el que farà a xpy.

Si us plau, un cop més, mantenir això entre nosaltres. Fins i tot el meu germà no pot saber. He de fer-li saber que no crec que es va a Cantor ens permetrà vendre més monedes, controladors, o fins i tot carteres. La meva parella Stuart diu que Howard (President) està sent explicada pels seus nois que Xpy pujarà de valor perquè coincideixi amb la CTB.

Per descomptat, això no es va materialitzar exchangehas, o fins i tot ha estat esmentat per Cantor. D'altra banda, no puc veure una institució financera llançament d'un intercanvi i l'ús d'una moneda com Paycoin. Encara que jo crec que Paycoin colpejat en algunes idees que atreuen al sector bancari, que està lluny de realitat que proporciona una plataforma sòlida per a ells. Una moneda digital més establerts, com ara Bitcoin, o de la seva pròpia, nova moneda digital, en lloc d'un amb una reputació entelada, tindria molt més sentit.

Per desgràcia, el Sr Jain sembla haver pres l'esquer.

No obstant això, fins i tot si ell estava sent enganyat, un podria pensar que Josh tindria la decència de tenir cura, d'alguna manera, sobre l'individu. Fins i tot la lectura a través de tot això, es podia ni tan sols caminar amb la impressió que alguna cosa pot haver caigut just endavant amb l'acord de Paypal, i Josh malinterpretat alguna cosa relacionada amb Cantor. Això no explicaria la manipulació del mercat, però almenys hi hauria menys horrible. Lamentablement, un correu electrònic enviat al voltant d'una setmana després de la comunicació prèvia entre Josh i Rishab mostra exactament com Josh veu Rishab:

A més, no portar això a Rishab. Si ho tens a les cordes, l'últim que vols fer és canviar les coses

Llegir aquesta línia amb cura. Després de prendre els diners de Rishab, Josh es va passar al seu germà per portar en els seus "nois" d'una oferta especial de paycoins de compra, per intentar contrarestar la pressió a la baixa de les persones que els venen al mercat. Rishab, per contra, està exclòs d'aquesta per alguna raó. No se sap si hi ha una peça del trencaclosques que falta aquí, per donar context a aquest canvi sobtat, però òbviament Rishab va sentir. Només dos dies més tard, ell es va acostar a Josh amb les seves preocupacions:


Ara, aquí sembla com ifRishab està tractant de jugar que es refredi, i tot i així reforçar que dóna suport a Josh, alhora que va esmentar que els socis estaven començant a preocupar-se. La resposta de Josh és agressiu i condescendent, i esmenta un "fet" sorprenent:

Tinc dotzenes de nois que han invertit moltes vegades més del que vostès tenen, i ni un de sol ha enviat un correu electrònic com aquest. La majoria d'ells estan tractant de comprar més.

No tinc ni idea de si hi ha inversors en la SAM / Paycoin que no s'esmenten en aquests correus electrònics, però sembla molt poc probable que hi ha dotzenes de persones amb més de $ 4 milions + invertit. Si això fos cert, hauria estat aconseguit el pis $ 20, que va prometre la VAG. Hauria estat simplement una manera d'establir una quantitat extremadament gran de la paret de compra a $ 20, i permetent que tots els que volia liquidar a bolcar les seves monedes a la paret. Amb el nombre de Paycoins que estan "en estat salvatge", en lloc d'en una cartera primer controlador o ja propietat de la VAG, en ser tan baix, el + $ 52 milions de dòlars que hauria resultat d'fins i tot una sola dotzena d'inversors més gran que Rishab, juntament amb Rishab a si mateix, seria suficient per comprar tots els Paycoin restant només $ 20. Amb "dotzenes", el que suggereix 24+ inversors amb més invertit que el Sr. Jain, això hauria estat trivial.

Honestament, és difícil no sentir pena pel Sr. Jain en aquest punt. Preu actual de Paycoin és $ 0,88, el que significa que ha perdut milions probable, llevat que se les ha arreglat per comprar i vendre molt bé. En qualsevol cas, sembla que no es va donar per vençut, i fins tenia idees sobre com podria ajudar a aconseguir Paycoin anar:

(Text sense format d'aquest correu electrònic té un format incorrecte, i per tant la signatura DKIM no pot ser verificada. He estat tractant de treure els espais addicionals, per aconseguir que el seu estat original, però sembla que no pot obtenir exactament la dreta. De qualsevol manera, hi ha no és altra cosa que sembla incriminació o malament en aquest cas. No obstant això, si algú pot fixar el format i aconseguir aquest per verificar correctament, si us plau en contacte amb nosaltres)


Almenys el treball que està suggerint sons com la promoció legítima, i és difícil culpar per voler fer que la moneda sigui un èxit. L'única manera de sortir d'aquest forat és augmentar el valor de Paycoin, però tenint en compte que el correu electrònic va ser des de principis de gener, sembla que pot ser una causa perduda.

De qualsevol manera, és d'esperar que hi hagi llegit aquests missatges de correu electrònic ja, o els llegeix aquí. Es pot ajudar a explicar el que va passar amb Josh, VAG i Paycoin una mica.

Associació de VAG amb Mastercard

Dimecres passat, 25 de de febrer de de 2015, la moneda Foc va registrar una resposta articlein al recent anunci de la VAG reclamant una associació entre Mastercard i Paycoin. D'acord amb la moneda de foc, dos membres del seu equip en contacte Mastercard, per preguntar sobre l'associació, i va rebre aquesta resposta de Seth Eisen del departament Corporatiu i Relacions públiques de comunicacions de MasterCard:

Vull aclarir que Mastercard no té una relació amb PayBase / PayCoin.

Això no és sorprenent, tenint en compte els números anteriors "associacions" que no s'han materialitzat. No obstant això, com això és el desenvolupament més recent, que mereix ser esmentat.

No estic realment segur de què més afegir a això, així que vaig a deixar les coses així. Siéntase lliure de treure les seves pròpies conclusions, i comparteixi les seves idees sobre el que ha succeït. Sé que moltes altres coses han passat des que el meu vell article, més completa sobre la VAG, i probablement vaig a actualitzar en el futur pròxim. No obstant això, estic més preocupat pels correus electrònics que una altra cosa. Els que cal destacar, per a tots els involucrats amb la VAG per llegir, com el pitjor d'ells es pot provar que procedeixen de btc.com o geniusesatwork.com... I tots dos dominis són propietat de Josh Garsa.

Tots els correus electrònics que s'utilitzen en aquest article es pot accedir a Pastebin els enllaços a continuació.

Http://pastebin.com/XfFy1dfU

Http://pastebin.com/2RHUSj8C

Http://pastebin.com/utQzx8jP

Http://pastebin.com/2hPQfx2Z

Http://pastebin.com/RuK4AVhc

Http://pastebin.com/PgdWNhae

Http://pastebin.com/QsNnQwmp

Http://pastebin.com/HnQfMMp1

A més, la resta de missatges poden trobar mirant a través de la història lloc de gawneedstobestoppedon Bitcointalk.

La gent ha estat tractant d'arribar a mi des de l'últim article que he publicat sobre la VAG, demanant canvis, enviant-me informació, o simplement comentar la situació. Em disculpo si m'he contactat i no va respondre. He passat força temps repassant la informació disponible, tractant de veure si faltava alguna cosa, o mala interpretació del que estava llegint. Per desgràcia, més enllà del que s'ha assenyalat anteriorment, no puc trobar cap altra conclusió lògica.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

Metro de Bratislava acceptant Worldcoin Mentre WDC Alliance surt de la versió revolucionària de Cartes de tortuga borratxa

Post Altcoin

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin

Post Altcoin

4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins

Post Altcoin

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Post Altcoin

8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin

Post Altcoin

Com comprar Stellar Lumens en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Bitxets Bitcoin: prefereix programari basat en web o prefereix anar mòbil?

Post Altcoin

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim

Post Altcoin

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants