GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House | Catalan.Lamareschale.org

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

Coin Breu entrevistat recentment Josh Garsa, el director general dels miners de la VAG. Des de llavors, hem estat monitoritzant l'empresa, i és la competència, per a nous desenvolupaments o notícies. Ahir, Josh Garsa "llançar el guant" en resposta a les recents declaracions dels miners KNC. No obstant això, abans d'arribar a això, es necessita una mica d'història per posar això en context.

Les guerres de mineria Bitcoin, i la transició a Scrypt

Les guerres de mineria Bitcoin han estat lliurant des de fa anys, a partir de les primeres FPGAs, i es va intensificar quan Avalon enviat el primer Bitcoin SHA-256 minera ASIC a Jeff Garzik el 2013. Des de llavors, les empreses han pujat i baixat, en un intent de convertir-se en el Bitcoin empresa minera. En el passat recent, ha KNC, sens dubte, que es va celebrar aquesta corona.

No obstant això, ara ASIC mineres Scrypt, que permeten als usuaris a la meva una multitud de monedes, incloent litecoin, dogecoin, Reddcoin, i molts, molts més, han arribat. KNC, i algunes de les altres grans empreses de mineria Bitcoin, han estat treballant cap a la transició a Scrypt, però fins al moment s'han quedant enrere.

D'aquesta caos, els miners de la VAG ha crescut fins a esdevenir una potència minera Scrypt. Mentre que la VAG ofereix Bitcoin mineres SHA-256 ASIC, així, el seu enfocament és Scrypt. Ells s'han reunit de manera eficient la demanda del mercat, mentre que s'adhereix als horaris d'enviament exactes, el que ha estat el malson de moltes altres empreses mineres a causa dels retards i la subestimació del temps de desenvolupament.

Scrypt Mineria "Tità" de KNC

Al març, KNC va anunciar el "Titan", que és la màquina d'explotació minera Scrypt que estan desenvolupant. És especificacions originals s'enumeren com 100 MH / s, la qual cosa era una increïble quantitat de hash d'energia en el moment, però ara està disponible a les màquines actuals de mineria de gamma alta. No obstant això, des del primer anunci, KNC va llançar una actualització, "hem estat capaços d'actualitzar el lot dos 'mini' Titan a 200 MH / s, i el 'Titan estàndard' a 400 MH / s, mentre es manté el consum d'energia i la pertorbació tèrmica el més baix possible. També hem fet grans progressos en la reducció del soroll i l'envasat, l'objectiu d'un producte més resistent completament ".

La millorat sola mini-Titan, a 200 MH / s, és molt més enllà del que actualment disponible. Els 400 MH / s esperats de la Titan és un increïble salt cap endavant de les màquines actuals Scrypt. A més, a finals de juny de KNC va anunciar, "la nostra Titan Scrypt Miner està progressant com s'esperava i tenim previst que estigui disponible a la Q3. Hem aconseguit la cinta de sortida de la Titan 2284 nuclis a principis de juny i no veiem retards en la producció procés fins al moment ". L'expectativa actual és que les màquines és probable que estigui llest en algun lloc entre mitjans d'agost i principis de setembre.

VAG Miners 'Titan Trituració "VaultBreaker"

Des de l'anunci de la Titan, els miners de la VAG ha seguit creixent, i ha posat els seus ulls en KNC. El director general dels miners de la VAG, Josh Garsa, ha fet molt clar que en el passat dient "Guanyarem en tota la indústria scryptmining per al final de l'any. Ja hem vam guanyar a tots en Amèrica del Nord. KNC és l'única altra rival, i que estan al costat ". Anant més enllà d'això, abans que el VaultBreaker va ser nomenat oficialment, el va anomenar "El Tità Crusher" i va esmentar que, "Construïm la Vaultbreaker per superar la Titan en tots els sentits. Preu, rendiment, estil. I la data de llançament. Els nostres clients reconeixen que ".

El VaultBreaker es va anunciar originalment amb especificacions que va indicar que anava a proporcionar 500 MH / s, juntament amb una versió mini que oferiria 250 MH / s. No obstant això, des d'aquest moment, que l'han millorat a 750 MH / s i 375 MH / s, respectivament. Això posa a la mini-Vaultbreaker gairebé a la hashrate de la Titan de mida completa, i la VaultBreaker normal, gairebé duplica el hashrate del Tità, el compliment de la promesa d'imposar-se sobre el Tità en termes de preu i rendiment, si es compleixen les especificacions actualitzades.

La data d'enviament actuals previstos per al Vaultbreaker és oficialment el final de la Q3 o Q4 d'hora. Sembla, però, que el Sr. Garsa pot haver rebut una bona notícia, ja que les seves últimes declaracions va donar a entendre que el seu desenvolupament pot ser més llarg del que han deixat en. Ahir, en un post en els fòrums socials de la VAG Miner, Hashtrader, el CEO Miner VAG va declarar:

Vull deixar una cosa clara sobre els nostres VaultBreakers.

NO hi ha escenari en què permetré KNC ens va vèncer al mercat. Si, per algun miracle, que es trobin preparats per ser enviats abans que nosaltres. Vaig a utilitzar el meu centre de dades a girar totes les seves VaultBreakers fins que estiguin llestos per ser enviats (suposant que són d'unitats venudes)

Un cop més, no hi ha cap manera permetré que proporcionen una potència de hash abans de lliurar als nostres clients. Aquest és el meu compromís amb tots els clients de VB. Passa la veu.

Scrypt mineria és casa meva, i no es pot sobrepassar a casa meva

CEO Josh-

Qui guanyarà les guerres Scrypt mineres?

Tot i que KNC té l'avantatge òbvia, amb la seva experiència i èxit en el món de la mineria Bitcoin, els miners de la VAG ha estat ràpidament barrar el pas a la competència en la mineria Scrypt. Independentment de si els miners de la VAG bat KNC al mercat o no, si és que alliberin el VaultBreaker al mateix temps que allibera la KNC Tità, i les especificacions de les dues màquines són encara menys precisa, a continuació, la SAM sortirà a la part superior. Només hi ha dues maneres concebibles per KNC per guanyar aquesta:

  1. Els miners de la VAG experimenta un important revés. No obstant això, amb la promesa del Sr. Garza per a albergar les màquines dels clients si l'enviament es retarda d'alguna manera, i de la seva història o enviament recents màquines en el temps, que no sembla probable.
  2. Qualsevol de les màquines de la VAG significativament exercici inferior, o KNC més del doble el hashrate del seu Titan. En aquest cas, vindria a baix a qui vaixells en primer lloc. Aquest escenari és també una cosa poc probable, ja que les màquines KNC es diu que són de fabricació en aquest moment, i les màquines de la VAG miners sempre s'han complert, o superat, la seva hashrate declarat en el passat.

No puc dir amb certesa com va a desenvolupar-se, però sens dubte serà entretingut de veure.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

Fluttercoin: una nova idea en alternatives a Bitcoin

Post Altcoin

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet Beta

Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

Què és Dogecoin?

Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Post Altcoin

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió