La investigació preliminar de la SEC a la minera de GAW confirmada i la informació filtrada | Catalan.Lamareschale.org

La investigació preliminar de la SEC a la minera de GAW confirmada i la informació filtrada

La investigació preliminar de la SEC a la minera de GAW confirmada i la informació filtrada

Si bé es desconeix gran part del que passa internament en la VAG, se m'ha proporcionat amb els documents que detallen els problemes actuals en gran detall, així com mostrar els números anteriors que han estat oblidats o passats per alt, per la comunitat gràcies a les distraccions més recents. No vaig a treure conclusions aquí, ni vaig a publicar algunes coses que m'han dit, ja que encara no he rebut la prova que són exactes. Les úniques dades publicades en aquest article es basen en la informació proporcionada a mi juntament amb proves substancials.

Aquest serà un document viu, que s'actualitzarà a mesura que més informació es proporciona a mi, o exposada. Si vostè té informació comprovable sobre l'estat de l'o les mesures adoptades per / contra, la VAG Labs, els miners de la VAG, o una de les seves empreses vinculades, enviar-lo a [email protected].

Aquí hi ha una taula de continguts, amb dates, per mantenir aquesta organitzat, i realitzar les actualitzacions fàcils de trobar:

Exempció de responsabilitat: Com sembla que hi ha certa confusió, volíem aclarir això. Qualsevol menció de "Recerca" en aquest article es refereix als actes generals de la "investigació", "estudiar", "preguntar" o les primeres etapes d'una investigació de la SEC: 

Totes les investigacions de la SEC es duen a terme de forma privada. Els fets es van desenvolupar en la major mesura possible a través d'investigació informal, entrevistant a testimonis, examinar els registres de corretatge, la revisió de les dades de comerç, i altres mètodes.

Això no s'ha de confondre amb una "ordre formal d'investigació", que no ha estat demostrat ser en curs en el moment, i es mouria permeten mesures més extremes:

Amb una ordre formal d'investigació, el personal de la Divisió pot obligar els testimonis per la citació a declarar i produir llibres, registres i altres documents pertinents.

La SEC ha posat en marxa una investigació sobre la VAG i Josh Garsa

Això certament no és trencar les notícies. Coinfire va fer primeres acusacions que la VAG va ser l'alliberament de declaracions enganyoses sobre Paycoin / Paybase, i seguit per l'alliberament d'informationabout que una investigació de la SEC a la VAG. L'única raó per la que esmento això de nou, és que ara estem aquí a la moneda Breu podem verificar que la VAG està sent examinat per la SEC.

Una de les nostres fonts ens ha proporcionat documents que mostren les discussions internes en el qual David McLain, la comunicació amb Josh Garsa, afirma el següent:

La SEC ha iniciat recentment una investigació oberta de la VAG, vostè, etc.

David McLain sembla ser un consultor legal de l'VAG, com "David H. McLain" de "DHM serveis legals, LLC" es mostra com un corresponsal de sol·licituds de marques presentades per Josh Garza per al terme de "Miners" VAG.

Una investigació de la SEC no, de cap manera, demostren mala conducta pels miners de la VAG, Josh Garsa, o qualsevol altra persona, com que no es determinarà fins que la seva investigació s'ha completat. Dit això, no posen en dubte l'empresa, si no per altra raó que el fet que han rebutjat prèviament la idea d'una investigació de la SEC. Per descomptat, és possible que la VAG no estava al corrent que la investigació de la SEC estava en marxa quan es va anunciar que Coinfire. No obstant això, si aquest és el cas, llavors no puc entendre per què el curs de l'acció presa va ser denunciar Coinfire, i descartar la idea de qualsevol potencial investigació, en lloc de preparar-se per proporcionar la informació necessària, i l'esperança que la investigació no va de una mesura preliminar per a una investigació formal de ple dret.

En honor a la veritat, l'atenció per part de la SEC no és sorprenent, ja que Hashlets són suposadament "derivats de mineria" en lloc de maquinari real, física que és propietat d'un usuari. Atès que l'usuari està comprant una representació de hash d'energia, no el poder de hash real, que fa que sigui una de seguretat (com derivats cauen sota el paraigua de "valors"). De fet, seria més sorprenent si no estaven investigant això en absolut, ja que és clarament en la seva jurisdicció. En el moment en què es va anunciar que Hashlets no representaven maquinari físic, i només hi hauria "simular" la mineria en diverses piscines, la línia va ser creuada. El que s'ha de determinar és si la VAG tenia l'autoritat per emetre aquests derivats, ja sigui directament o en combinació amb altres grups, i si es van encarregar l'emissió, bescanvi, etc. Legalment...

Xarxa Tape legal és, suposadament, Lligar Programa d'Honors de Paycoin Fins a la VAG

. En un document separat abans, un altre advocat, Carol Van Cleef de Manatt, Phelps i Phillips, LLP, va fer una declaració al Sr. McLain que incloïa:

El llenguatge de recompra no ha d'aparèixer en aquest comunicat o es convidarà a l'atenció de la SEC més ràpidament del que ens agradaria.

Sembla que la senyora Van Cleef estava transmetent aquest missatge perquè altres membres de l'equip jurídic que volia tenir temps per revisar i reformular o rebutjar el llenguatge de recompra.

Aquestes restriccions semblen estar tenint un efecte frustrant al Sr. Garsa, ja que inclou en la seva refutació:

Em van aconsellar pel nostre equip legal per executar aquest programa. Se m'ha quedat fora de moltes altres reunions legals, i ara que ens van dir que ni tan sols pot fer el programa.

Sr. Garsa va arribar a afirmar que no estava content amb ser retinguts, ja que aquest pla de recompra era una promesa que va fer als seus clients, i la seva reputació patiria, i els clients perdria encara més, si no es movia cap endavant. Mentre que inicialment va semblar refrescant veure que Josh sembla interessat a ser obert amb la comunitat, i tractar d'alleujar les pèrdues que molts han experimentat, s'ha arribat ja a la llum que aquests correus electrònics van ser filtrats directament a les persones que es consideraven un tant " lleial "a la VAG. Això fa que el text dels missatges de correu electrònic, i el seu contingut, qüestionable, ja que poden haver estat dissenyats simplement per tranquil·litzar aquests individus.

Sr. Garsa va continuar, indicant:

Sabem que hem de fer el programa, només hem d'obtenir els termes adequats, puc córrer amb això.

Si és que no estem segurs que fins i tot anem a complir-lo, jo crec que hagi de renunciar. Si no puc comptar amb l'assessorament del nostre equip legal fins al punt que em semblar un idiota i posant coses i prenent de nou, jo sóc el tipus equivocat per això.

Aquesta conversa va tenir lloc fa només uns dies, però és evident que el Sr. Garsa no ha renunciat encara. No obstant això, la investigació de la SEC, juntament amb l'assessorament legal que sembla s'està proporcionant a la VAG en el moment, crea més preguntes que respostes.

Renunciar, d'alta empleats del nivell de la VAG

Aquest és un tema que encara necessita algun aclariment, ja que tinc informes de diverses renúncies més de les últimes setmanes, però només puc trobar alguna evidència d'un parell dels empleats. Encara que m'agradaria que cavar més lluny en això, tampoc em vull allunyar l'atenció des del punt principal de la discussió, que involucra a aquells que han romàs.

Eric Capuano Resignat a principis de gener

Al voltant de gener 24, 2015, Eric Capuano, que ha publicat en Hashtalk com zen_Eric i Bitcointalk com zenMiner_Eric, va anunciar que havia renunciat a la VAG fa unes setmanes. Eric va ser el president original de Zenminer, a continuació, es va convertir en el director general de la divisió de la VAG ZenMiner quan ZenMiner va ser adquirida per la VAG.

Mentre que les seves raons per deixar clar immediatament es van fer en Hashtalk, una sèrie de missatges en Bitcointalk va donar una mica de coneixement del seu raonament. Després d'anunciar que es retiraria del zenMiner_Eric nom aquí:

El 29 de gener, un altre usuari, "WaffleMaster" va aconseguir el seu theoryabout el que estava passant darrere de les escenes en la VAG.

Recon_eric, va respondre a aquesta:

Tot això cal, excepte al voltant del 95% de la mateixa... La vergonya però, perquè vostè era realment alguna cosa.

Vaig a dir el següent, per fer front al seu estat de compte al final. Una cosa que estic còmodament dient públicament, és que ningú a l'empresa tenia totes les peces del trencaclosques, sinó el que contempla tot. És com si aquesta era la intenció des del principi, només comparteixen el mínim amb qui i del que es necessitava per construir-lo. Fins i tot aquells de nosaltres en el "graó superior" eren totalment en la foscor en molts dels "petits detalls". Estic preparat per mostrar qualsevol autoritat que demana, que era immediatament després de conèixer els detalls més fins que s'ha endut el meu mà sobre la seva renúncia. L'únic tot que porto és el temps que em va portar a veure el quadre gran.

La meva sortida no tenia res a veure amb els rumors de processos d'investigació com ja havia renunciat abans que això era un tema. No sóc un ximple, si hi ha una investigació en curs, la meva sortida no renuncia a la meva participació anterior. També sé que puc respondre amb seguretat a qualsevol que pregunti que sempre em vaig quedar al costat del que sentia era correcta.

Espero que els estan tenint una setmana increïble.

Si bé això no assenyala cap dit directament, en gran mesura implica que alguna cosa greu està succeint a l'interior de la VAG, i que fos d'una sola persona, ningú estava al corrent del pla general. No obstant això, no hi ha manera de saber el que Eric es referia exactament, i és molt probable que ell no pot entrar en més detall sense violar un acord de confidencialitat.

Joe Mordica sembla haver desaparegut de la VAG

Joe Mordica ha estat absent últimament, però hi ha hagut poca confirmació que realment va renunciar a la seva posició a la VAG. Tot i que no podem provar amb 100% de certesa que el Sr. Mordica ja no està associada amb la VAG / laboratoris miners, o qualsevol de les empreses relacionades, hi ha uns pocs bits d'informació que semblen suggerir que aquest és el cas.

En primer lloc, la gent ha notat que el seu perfil de LinkedIn és molt restringit ara, i no esmenta la VAG en qualsevol lloc de la pàgina pública. Per descomptat, això no prova molt, ja que sembla que molts membres del personal de l'VAG han restringit severament l'accés a les seves pàgines de LinkedIn, i / o esborrat totes les mencions de la VAG.

No obstant això, la "bandera vermella" per a mi va ser quan em va intentar establir contacte amb Joe directament. He parlat amb el Sr. Mordica través de correu electrònic en el passat, així que va intentar establir contacte amb ell en tant i 

He rebut una resposta ràpida, però no era de Joe:

Per tant, sembla que ja no existeixen adreces de correu electrònic de Joe. Com ja he dit, això no és una prova concloent que s'ha anat, però em sembla molt estrany que un empleat d'alt nivell de qualsevol companyia tindria el seu compte de correu electrònic de negocis eliminat.

On està l'equip de desenvolupament Paycoin?

Avui en dia, Josh Garsa va emetre un comunicat sobre el desenvolupament d'una interfície d'usuari primer controlador. Si bé això no és sorprenent per si mateix, la declaració va ser seguida per una sol·licitud de membres de la comunitat que estaven interessats en el desenvolupament del sistema:

Això sembla estrany per a mi, mentre jo parlava amb el Sr. Garsa abans Paycoin va posar en marxa, i ho vaig comentar, "Crec que això podria funcionar bastant bé, ja que està ben pensat. Si l'equip té treballant en realitat això pot fer que aquest. Funcioni de la manera que es descriu en el llibre blanc, que va a fer phenomenoly s'està fent tot només funciona en realitat... "la seva resposta va ser:

M'alegro que es veu que, perquè vaig veure persones que desitgen publicar que era un "gran problema" i ens comprat molts, molts desenvolupadors diferents, i que tenia la gent a la indústria amb un gran respecte al màxim dir que ni tan sols és possible construir. Igual, ni tan sols és possible... No hi ha manera que vostè podria construir. Per tant, me n'alegro que vegi això.

El que Josh m'havia explicat, en part, en l'entrevista, així com en altres converses, va ser que la VAG havia emprat una signatura de desenvolupament de programari d'alt nivell per construir completament el sistema Paycoin. On és aquest equip de desenvolupament ara? Per què els desenvolupadors de la comunitat necessaris per completar les característiques que haurien d'haver estat part del sistema Paycoin des del principi?

Sembla que la moneda Firewas també donen els correus electrònics que confirmen la investigació de la SEC, i ha publicat les seves pròpies anàlisis. Els propers dies hauria de ser interessant, per dir el menys.  

Seguirem per afegir a aquest article, i construir-lo en una més completa "exposició" a la VAG, la major quantitat d'informació que podem trobar. De nou, si vostè té alguna informació demostrable relacionada amb els miners de la VAG, VAG Labs, portar de tornada retorn de la inversió, o qualsevol altra empresa relacionada amb la VAG, si us plau enviar-lo a [email protected]

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

BTC-e: Lintercanvi Bitcoin amb FOREX i Altcoins mixtos

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

99Bitcoins vol que triïs el guanyador del nostre concurs detiquetes!

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Post Altcoin

SpaceBIT per proporcionar una nova forma de finançar lexploració espacial

Post Altcoin

Dogecon SF: una festa sorprenentment greu

Post Altcoin

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Post Altcoin

Què és Dogecoin?