Les gemmes porten el cript a tothom | Catalan.Lamareschale.org

Les gemmes porten el cript a tothom

Les gemmes porten el cript a tothom

En el món de la moneda cripto el 2014 hem vist increïbles projectes a prova els límits, com Etereum, Storj, Supernet, Cercle, eixam, i dotzenes més. Amb tanta innovació succeint al nostre voltant hem vist la caiguda del preu major part de l'any i no hi ha gent nova que entra al mercat. Per la meva banda, s'han confós com jo esperava la població de masses per captar cripto com jo. La majoria de la gent en cripto només semblen preocupar-se pel preu i no en la tecnologia canviant món darrere d'ell.

Quan vam parlar amb la gent sobre Bitcoinwe tots aconsegueixen els mateixos problemes. Si es parla de claus públiques i privades a perdre l'atenció del públic. Quan la gent sent parlar de molts altres Goxand scamsthey tendeixen a desaparèixer. Sentim "utilitzat per la seva distribuïdor de drogues de" "el preu no és prou estable" i moltes altres frases típiques que tots sentim cada dia en parlar amb els nostres amics sobre Bitcoin.

 Com Gems està treballant per canviar moneda digital

GemsCEO Daniel Peled mirava als mateixos problemes, i va pensar per a si: "Com podem portar a la gent a la criptografia." La solució es va posar a treballar en una tecnologia estava integrant walletinto Bitcoin que tots fem servir cada dia. Una aplicació de missatgeria social era la solució.

Tots tenim un smartphone ara i tots tenim múltiples aplicacions de missatgeria social. WhatsApp, Telegrama, Line, Viber, snapchat, Facebook Messenger i molt més. L'única cosa que totes aquestes aplicacions és fer benefici fora dels usuaris. Utilitzen les nostres dades personals contra nosaltres i es beneficien de la nostra informació personal. Actualment els mitjans socials és una altra cosa que els nostres de. Hi ha una dita "si un producte està lliure són el producte" i això ara és el cas amb els mitjans socials.

Hi ha empreses per aquí que estan portant el poder i la rendibilitat de les xarxes socials als usuaris. Un exemple és Tsu, un nou lloc de xarxes socials que es paga als usuaris els beneficis de la xarxa. Un altre exemple és Bitsiesthat està sortint en el pròxim parell de mesos. La seva una aplicació on els usuaris poden rebre el pagament pel seu contingut, ja que altres usuaris han de pagar per desbloquejar contingut dins de l'aplicació.

Gemmes també ha estat treballant dur per resoldre aquest problema. Han creat un missatger social, igual que les aplicacions actuals. La diferència és Gems ha xifrat d'arxius Missatgeria per mirar el que els usuaris poden estar segurs del seu contingut personal es manté entre les persones a les que s'ha dissenyat. La major avantatge de les gemmes és que els usuaris se'ls paga per ajudar a créixer la xarxa. Les gemmes es va construir amb el màrqueting viral en compte des de la concepció. Els usuaris disposaran de les gemmes recompensats per cada usuari que conviden a la xarxa. A l'ajudar a la xarxa fan més grans que seran recompensats amb fitxes XGEM. Igual que altres gemmes de mitjans socials fomentaran la publicitat dins de la plataforma.

 El pagament als usuaris utilitzar una aplicació té èxit tingut en el passat

Hi ha hagut aplicacions per pagar els usuaris per a l'ús de l'aplicació abans. Caminada, fora de l'Índia, té 35 milions de descàrregues a través d'incentius als usuaris a utilitzar l'aplicació. Gems ha mirat aquest model i joies realitzades poden arribar a ser una revelació mundial. Bitcoin ha tingut els usuaris només uns pocs milions de tapes i si Gems és capaç de tenir fins i tot un lleuger èxit que aplicacions com caminada, o altres aplicacions, les gemmes podria ampliar el nombre d'usuaris de Bitcoin dramàticament. Gemmes públic objectiu és la societat del corrent principal. Per tal de prosperar bitcoin necessita ampliar la seva base d'usuaris. Les gemmes tenen la capacitat de portar la moneda cripto a milions de nous usuaris.

Gemmes estaran disponibles a iTunes 30 de desembre. Estarà disponible per a Android per maig. Perquè sigui un joc semblant recompenses camp de referència no s'iniciaran fins que les dues aplicacions s'alliberen.

Gemmes i Konify

Gemmes serà el primer projecte a ser finançat a través Koinify. Koinify és una nova plataforma per finançar (aplicacions descentralitzades) de DAPP. A diferència de totes les altres plataformes Koinify està portant ordre al món de xifrat. Els projectes finançats a través Koinify hagi de prémer certs punts de referència per accedir als seus fons. Aquesta aplicació s'ha d'assegurar Gems és en viu i estar a l'altura de les seves promeses per tal de rebre els fons. La venda token d'un cop de peu Off 1st de desembre de 2014 Koinify i ha recaptat més de 1.100 BTC fins al moment.

 Les gemmes Videos oficials d'idiomes Fotos i aquí http://vimeo.com/106725097 http://vimeo.com/113243665

Notícies relacionades


Post Altcoin

Aposti a la Copa del Món amb les apostes de BlackCoin

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Jesse Powell renuncia a Ripple

Post Altcoin

Fluttercoin: una nova idea en alternatives a Bitcoin

Post Altcoin

El pla de miners de GAW és finalment revelat

Post Altcoin

Ethereum augmenta 6,4 milions de dòlars en el primer trimestre de la venda de gènesi

Post Altcoin

16 increïbles i útils calculadores de Bitcoin

Post Altcoin

Guia: 4 programes desagradables que seguiran els teus arxius per als Bitcoins

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Converteix-te en un expert en seguretat Bitcoin