Com obtenir el primer Bitcoin davui | Catalan.Lamareschale.org

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Bitcoinis una innovació sorprenent que molta gent té excitats, però per a la persona mitjana, que és un misteri. Entendre veritablement el Bitcoin protocolis una gesta monumental, i no un que la majoria estan preparats per afrontar. Per sort, un no necessita entendre tot sobre Bitcoin, la criptografia, o moneda digital per obtenir i utilitzar, Bitcoin. En el passat, Bitcoin, la moneda, requereix una mica de coneixement tècnic per usar-lo, però això no és cert avui en dia.

Anem a descriure tots els passos necessaris per començar amb BTC, començant per l'elecció d'una cartera. No obstant això, per als usuaris amb experiència prèvia, és possible que vulgueu saltar cap endavant. Per saltar a qualsevol de les seccions, si us plau feu clic en un dels enllaços següents:

Carteres

[Botó de color = "orange" size = enllaç "mig" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/#online-bitcoinwallets"] en línia Bitcoin Moneders [/ botó] [color = botó de mida "taronja" = enllaç "mig" "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/#light-and-full-bitcoin-wallets-on-your-computer"] Bitcoin Carteres] botó = PC-base [/ botó [ color = mida "taronja" = enllaç "mig" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/#mobile-bitcoin-wallets"] de dispositius mòbils Bitcoin Carteres [/ botó]

La compra d'bitcoins

[Botó de color = "orange" size = enllaç "mig" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/2/#using-a-bitcoin-exchange"] Compra bitcoins en un intercanvi [/ botó] [botó de color = "orange" size = enllaç "mig" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/2/#companies-selling-bitcoin-directly"] Compra bitcoins d'una companyia [/ botó] [botó de color = "orange" size = enllaç "mig" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/2/#purchase-bitcoins-from-other-people"] Compra bitcoins d'individus [/ botó ]

Mètodes alternatius

[Color botó = "taronja" size = enllaç "mig" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/3/#mining-altcoins-for-bitcoins"] Mini Altcoins per Bitcoins [/ botó] [ botó de color = "orange" size = enllaç "mig" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/3/#selling-goods-or-services-for-bitcoins"] Vendre Serveis / Articles de bitcoins [/ botó] [botó color = "taronja" size = enllaç "mig" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/3/#bitcoin-tipsaltcoin-faucets-and-signature-advertising"] BTC consells, aixetes i Publicitat [/ botó]

Esculli la seva cartera Bitcoin

Enrere han quedat els dies d'aprendre a fer servir Bitcoin QT. La cartera estàndard Bitcoin està encara disponible, i és una eina poderosa, però no és necessari per a la majoria de la gent. En el seu lloc, una cartera llum, moneder electrònic o moneder mòbil serà suficient, i tots són molt fàcils d'utilitzar. La part més difícil és determinar quin d'ells vol utilitzar. Hi ha pros i els contres de cada un.

Cartera en línia Bitcoin

Bitcoin carteres en línia tenen una mala reputació, i per bones raons. Quan s'utilitza una cartera Bitcoin en línia, vostè ha de confiar en el seu BTC a una tercera part, i que pot ser perillós. No obstant això, les coses estan canviant, i carteres en línia multisignature proporcionen una major seguretat per a l'usuari, tot i que encara és massa aviat per dir l'eficàcia d'aquestes mesures seran al llarg termini.

empreses Tot i així, hi ha de confiança que proporcionen carteres en línia, i fan que sigui molt fàcil per començar. Coinbaseoffers una cartera multisig que permet a l'usuari mantenir 2 de les 3 tecles, pel que és impossible per a l'empresa a prendre el seu BTC, i proporcionant la seguretat afegida de tenir accés als seus bitcoins fins i tot si el lloc s'apaga.

Bitgois que també ofereix això com un producte independent, en lloc d'un extra, el que els pot donar l'atenció necessària a la carn totalment aquest sistema a terme.

Altres companyies estan treballant en els seus propis derivats, o noves innovacions, en la idea de multisig, carteres en línia, el que fa que la idea d'una cartera en línia més atractiva que en el passat. Aquestes innovacions poden fins i tot fer carteres en línia en la norma acceptada.

Tot i així, carteres en línia són només és simple fins que hi ha un problema. Si es tracta d'una cartera no multisig en línia, llavors la pròpia empresa podria tancar, tenint que és bitcoins de l'usuari amb ella, com ha passat amb molts intercanvis en el passat. Si es tracta d'una cartera en línia multisig, es requereix una mica de coneixements tècnics, fins i tot si és només seguint les instruccions de la pròpia empresa, per recuperar l'accés als seus fons.

Mentre carteres en línia són l'opció més fàcil per a un principiant, i poden ser la millor opció per a vostè, ha d'entendre que amb Bitcoin, és realment el propietari que si vostè és l'únic que pot controlar-ho. Si tria una cartera en línia, o fins i tot si no ho fa, si us plau, fes un cop d'ull al nostre tutorial sobre la seguretat de la cartera en línia Blockchain. Això l'ajudarà a crear còpies de seguretat, així com ensenyar que el protegeix adequadament sobre els seus fons. Si bé no tot en aquest tutorial s'aplicaria a totes les butxaques, encara li donaria una idea d'alguns dels passos a seguir per assegurar qualsevol cartera.

Moneders de llum i Bitcoin completa a l'ordinador

Carteres Bitcoin lleugers, o carteres de llum, han estat una opció molt popular des de fa força temps, i per bones raons. Aquestes carteres generalment emmagatzemen la seva clau privada, que no cal saber, en un arxiu en el disc dur, el que li dóna la capacitat de controlar els seus bitcoins. Els grans avantatges d'una cartera BTC llum sobre una cartera plena BTC són la mida i la velocitat, i serà el tema central d'aquesta secció. No dubti a utilitzar una de les carteres plenes Bitcoin, que estan vinculats en el paràgraf següent, si li agradaria.

Una cartera plena Bitcoin ha de descarregar tot el blockchain, que és d'al voltant de 24,5 gigabytes de mida en aquest moment, i segueix creixent. El procés de descàrrega pot ser bastant temps, però per certs individus, val la pena el temps i l'espai de disc dur. Per descomptat, és important que la xarxa té "nodes complets", que són carteres complets, com ara Bitcoinqtor Bitcoind, corrent amb el port TCP 8333 obert, ja que és la columna vertebral de la xarxa Bitcoin. Dit això, sempre que hi ha individus amb la necessitat d'executar els nodes complets, no cal que cada un ho faci.

Una llum Bitcoin cartera dóna a l'usuari la capacitat de controlar els seus fons, i manejar qualsevol tipus de transacció que necessitaria la persona mitjana, però només es descarrega una petita porció de la blockchain. Carteres de llum només han de descarregar les porcions de la blockchain que contenen informació sobre les adreces de la cartera conté. Això vol dir que en lloc de requerir gairebé 25 GB d'espai d'emmagatzematge, l'usuari mitjana necessitaria per emmagatzemar 25-50 MB de dades.

Alguns dels més populars, més fàcil d'utilitzar llum Bitcoin carteres són Multibit i l'electro. Les dues carteres són extremadament lleuger, i funciona prou bé.

Multibit ha tingut crítiques en el passat per les característiques de seguretat més febles, i els errors que van resultar en la comptabilitat incorrecta, però les versions més recents han abordat moltes d'aquestes preocupacions. En tots dos casos, l'ús de la cartera és tan simple com descarregar el programari, instal i obrir el programa. En aquest moment, vostè té una cartera Bitcoin, amb una adreça, i estan a punt per rebre els pagaments de Bitcoin.

Bitcoin mòbils Moneders

Carteres mòbils Bitcoin són, en essència, carteres de llum que funcionen en els dispositius mòbils. A la superfície, això sembla una mala idea, perquè perdre / la fractura del seu telèfon o tauleta, donaria lloc a la pèrdua de les seves claus privades, i per tant els seus bitcoins. No obstant això, per resoldre aquest problema, la majoria dels moneders mòbils també poden ser sincronitzats / còpia de seguretat en un ordinador, i / o tenen característiques que permeten als seus claus privades a ser regenerades mitjançant l'ús d'una contrasenya que triï quan es configura per primera vegada la cartera. Aquesta contrasenya s'utilitza com a llavor per a la clau privada, i permet que la clau privada per a ser recuperat fins i tot si els arxius de la cartera són destruïts o perduts.

Electrum, que es va esmentar anteriorment, és un exemple d'una cartera llum que és també una cartera mòbil. Funciona en els dispositius mòbils i els ordinadors tradicionals, el que li permet accedir als seus fons sense importar on es troba, sense la necessitat d'emmagatzemar les claus privades amb una empresa, igual que amb una cartera en línia.

Myceliumis altra opció freqüent, i ha estat creixent ràpidament. És un moneder mòbil robust que pot ser recolzada en altres dispositius, incloent ordinadors personals. La companyia darrere de miceli també està treballant en altres productes interessants, com un "Bitcoincard", que s'assembla a una targeta de dèbit tradicional, sinó que actua com una cartera Bitcoin, i funciona sense la necessitat d'estar connectats a internet. Aquest producte està en les etapes finals de desenvolupament.

Després de recollir la seva cartera Bitcoin

Una vegada que hagi decidit sobre el qual la cartera que els millors ajustos, i d'haver-ho configurat, passar a la pàgina següent per determinar el mètode d'obtenció dels seus primers bits que funciona per a vostè. Anem a començar amb la forma més senzilla, que està comprant bitcoins. No obstant això, si vostè no vol comprar directament BTC, hi ha altres opcions per guanyar monedes.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Digital Money Weekly Rundown - Primera edició

Post Altcoin

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin

Post Altcoin

Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

Metro de Bratislava acceptant Worldcoin Mentre WDC Alliance surt de la versió revolucionària de Cartes de tortuga borratxa

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitFury Capital Inverteix en BitGo, KnCMiner tanca la ronda dinversions de $ 14M Series A i molt més

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin

Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part II - Criptótote i Darkcoin

Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill