Entrevista: Brandon Kurtz de Vertcoin Athlet | Catalan.Lamareschale.org

Entrevista: Brandon Kurtz de Vertcoin Athlet

Entrevista: Brandon Kurtz de Vertcoin Athlet

És difícil per a un altcointo obtenir el tipus adequat d'atenció. Es necessita alguna cosa especial per atraure un usuari, inversor o miner. Podria ser el logotip, el nom podria ser, podria ser una publicació de Reddit l'atzar que atrau algú en. Es va iniciar la campanya Vertcoin atleta per generar exactament aquest tipus de simpatia intangible apel·lant als aficionats esportius i de fitness. Em vaig asseure amb Brandon Kurtz, el múscul darrere de l'operació per obtenir més informació.

Q: atletisme no és el primer que li ve al cap quan penso en moneda electrònica. Camina amb nosaltres a través de la forma en què se li va ocórrer Vertcoin atleta.

R: En el moment de la creació de Vertcoin atleta, jo era a dues coses: la moneda digital i en funcionament. Molts dels meus dies es va passar a investigar moneda digital, aprendre com extreure, o simplement publicar en els fòrums. M'encanta córrer, i m'encanta Vertcoin, així que vaig decidir fusionar els dos! Al principi, només havia de ser una manera per a mi per promoure Vertcoin a la Marató de Berlín. Molt poc després de la campanya va pujar, vaig decidir obrir les portes per a qualsevol persona que volgués participar. Estic usant l'esport i l'atletisme per fer prendre consciència a Vertcoin, però en realitat és més orientat cap a l'obtenció de la conversa sobre monedes alternatives van començar. 

Q: Què et va atreure inicialment a Vertcoin?

R: Els aspectes tècnics de la moneda i de la comunitat. L'equip de desenvolupament és gran i Vertans són apassionats. Tots volem veure que la moneda tingui èxit!

Q: Per aconseguir que més gent parlant de monedes alternatives és clau, com fas això amb Vertcoin atleta?

R: sensibilització, han d'impulsar l'adopció generalitzada. Amb Vertcoin atleta, qualsevol pot passar uns Vertcoinor Bitcoin (per a aquells que poden no ser capaços d'intercanviar directament a Vertcoin encara) en una samarreta i esdevenir un ambaixador per al moviment de la moneda digital. Vertcoin atleta està dissenyat per a ser popular. Tothom pot participar, i els patrocinis que podem oferir són generalment per als equips locals / esportistes que busquen una mica d'ajuda. Per ara, tot es fa a nivell local. Si una persona en una petita ciutat porta una camisa Vertcoin Atleta i parla de la moneda digital amb els seus amics i família, crec que és una bona arrencada.

Q: Així que la gent veu que s'executa en la seva samarreta Vertcoin atleta, ho han estat com les converses?

R: En realitat, ningú s'atura i em pregunta mentre estic fora de funcionament, però que estan exposats al logotip Vertcoin. En un any o dos, poden dir-se a si mateixos: "Recordo a aquest tipus que s'executa amb el logotip de la seva camisa." Hi ha una gran quantitat de grups que funcionen aquí, tots els quals generalment es troben en un bar després, i és llavors quan les converses succeeixen. Si prenen un interès en els aspectes tècnics de la moneda alternativa, a continuació, vaig a parlar d'això amb ells. Si ells estan més interessats en el que Vertcoin atleta està fent en termes d'esports i atletisme, llavors parlarem d'això. Encara he de trobar un bon argument de venda, de manera que vaig tan a fons com es senten còmodes. 

Q: Així que qualsevol xerrada sobre l'esport i la promoció condueix a una discussió de patrocinis. Bitcoin i Dodgecoin estan fent. Veurem Vertcoin al costat d'un cotxe de NASCAR?

A: Encara que m'agrada el que Bitcoin i Dogecoinhave estat capaços d'aconseguir en termes de patrocini en aquest nivell, mai ha estat el principal focus d'Vertcoin Atleta a fer el mateix. Vertcoin Atleta serveix més com una marca atlètica que ho fa com un sol anunci de la moneda. Abans de NASCAR, MMA, i el Col·legi de jocs de bol de futbol, ​​la comunitat Vertcoin patrocinar un corredor aficionat-ish de Colorado. Tinc l'esperança que jo puc fer el mateix per als altres. Per descomptat, jo suport tots aquests atletes monedes patrocinat i esdeveniments atlètics. Josh Wise és definitivament el meu pilot favorit NASCAR i buit el que fa per a la comunitat! A mesura que la comunitat creix Vertcoin, definitivament anem a mirar fer les coses d'aquesta manera també.  

 

 

 

 

 

 

Notícies relacionades


Post Altcoin

Tutorial sobre com canviar a Wallet Reddcoin POSV

Post Altcoin

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

6 tutorials de comerç de Bitcoin val la pena llegir

Post Altcoin

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin

Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

Gavin Andresen us mostra com implementar una protecció de dos factors de fitxers de cartera

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

Segwit2x, UASF i la forquilla possible - Aquí és el que necessites saber

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners