Mastercoin i Omniwallet Beta | Catalan.Lamareschale.org

Mastercoin i Omniwallet Beta

Mastercoin i Omniwallet Beta

Mastercoinsare digital de la capital necessari per utilitzar el protocol mestre. El protocol mestre utilitza el bloc de la cadena per habilitar les funcions intel·ligents com ara contractes, divises desenvolupades per l'usuari, i els mercats descentralitzats peer-to-peer. El Protocol és el desenvolupament natural de Bitcoin

En capes sobre d'ella. Un total de 619.478,6 Mastercoins existeix i alguna vegada es produeix no més, si a través de la mineria o qualsevol altre mitjà.

Al setembre de 2013, la Fundació mastercoin va ser creat per gestionar la moneda en l'Èxode Direcció i distribuir mastercoin. La junta prevista no es converteixi en un eix central a través del qual totes les operacions mastercoin van recórrer, però per ser una entitat de transició marcant el començament d'un sistema democràtic pel que fa a les decisions futures de mastercoin. Mastercoin transaccions requereixen una quota de bitcoins amb la finalitat de ser afegit a la blockchain, ja que són fonamentalment les transaccions Bitcoin amb diferents dades en les seves sortides.

El que és Omniwallet de mastercoin?

Omniwalletis una nova cartera web que té la intenció de fusionar seguretat d'alt nivell, una interfície intuïtiva i suport per a múltiples cryptocurrencies. Les carteres d'usuari són recolzats cada trenta minuts, i el suport per enllaçar carteres a comptes de xarxes socials està disponible. Les claus privades no s'envien al servidor, excepte en un format xifrat il·legible, amb tot el programa de ser de codi obert, i l'allotjament està disponible en qualsevol servidor de l'elecció dels usuaris. No requereix cap programari per descarregar, hi ha sincronització amb un blockchain, i té un focus en un interface.Omniwallet intuïtiva és predisposada per treballar amb Bitcoinand mastercoin, amb suport natiu per propietats intel·ligents, juntament amb monedes creats per l'usuari desenvolupades a través del protocol mestre. Té la intenció de expandir-se a altres alt-monedes que no es creen a través mastercoin, com Litecoinand altres. Precaució ha encara ser excercized, mentre que utilitzant Omniwallet, especialment amb grans sumes de diners, ja que va entrar en la beta 1 de juliol de 2014. L'equip espera amb interès la creació de pàgines crowdsale, el desenvolupament dels intercanvis entre els diferents tipus de monedes d'usuari i la seguretat contiuing multitud de fonts testing.The protocol mestre i Omniwallet estan portant tant el desenvolupament de les monedes dels usuaris, i els contractes intel·ligents, a les masses de la comunitat Bitcoin. L'objectiu és fer d'aquest fàcil i no requereix la necessitat dels individus per posar a prova el programari a l'ordinador. Això pot ser senyal d'una nova era en el desenvolupament moneda digital amb monedes de ser tan simple de crear que podrien ser utilitzats en parcs temàtics com fitxes per a passejos o com a crèdit a la botiga en l'intercanvi d'articles en establiments de maó i morter. La disponibilitat d'ús de contractes intel·ligents amplia la gamma del que és possible amb Bitcoin i altres monedes, juntament amb el desenvolupament de les monedes dels usuaris, cryptocurrencies poden arribar a ser el mitjà pel qual es produeixen totes aquestes transaccions. Si la compra d'una casa, el pagament de serveis o canviar recompenses membres en un restaurant, el Protocol de Mestre i Omniwallet portar Bitcoin en una nova, interessant, regne. Si la idea té èxit, i proporciona la facilitat d'ús és la intenció desenvolupadors, sembla probable que pujar el preu, i l'estabilitat, tant de mastercoin i la pròpia Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Guia: 4 programes desagradables que seguiran els teus arxius per als Bitcoins

Post Altcoin

Multisig: una guia per a principiants

Post Altcoin

Tutorial: Com sutilitza The Darkcoin Wallet i Darksend

Post Altcoin

Digital Money Weekly Rundown - Primera edició

Post Altcoin

BTC-e: Lintercanvi Bitcoin amb FOREX i Altcoins mixtos

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins

Post Altcoin

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin

Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Què és Darkcoin, la moneda anònima?

Post Altcoin

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants