Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació | Catalan.Lamareschale.org

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Combinar la mineria ha estat notícia recentment amb la announcementof dogecoin fusionar la mineria sota litecoin (és a dir dogecoin és el "nen", litecoin és el "pare"). És un conceptthat ha existit durant un temps i executat per un grapat de monedes, incloent Bitcoin. En poques paraules, un miner realitza el mateix hash dels pares i el nen blockchain i pot resoldre els blocs en qualsevol de les cadenes, sense cost addicional. El concepte encara ha de prendre el vol realment com una cosa més enllà acadèmica a causa d'un problema molt parasitària a la natura: el preu de la moneda nen està a mercè dels miners de la moneda dels pares. En el cas de dogecoin, dogecoins es converteixen en "dinar gratis" per als miners litecoin que poden vendre per un extra de BTC o LTC benefici. Per a la fusió de mines a ser una eina d'èxit cal tenir en compte un entorn simbiòtic. Hi ha d'haver un equilibri mutu que no deixa una de les parts amb un mal gust a la boca.

El desequilibri actual de la mineria fusionada

Amb les monedes com Litecoinand Dogecointhat utilitzar un algoritme (Scrypt) per resoldre els blocs "mono-prova-de-obra" (mono-POW), no hi ha cap manera òbvia per equilibrar blockchainsecurity (és a dir, de major hashrate xarxa litecoin) amb la pressió de venda inevitable que és seguir (miners és a dir litecoin de dúmping seus dogecoins "lliure" per BTC / LTC). Fins i tot el desequilibri percebut és suficient per danyar el valor de la moneda de nens; Si els miners litecoin no venen els seus dogecoins a la velocitat que anticipa el mercat, el mercat encara reaccionarà com si l'abocament s'està produint en aquest ritme major. És una profecia que es compleix quan una moneda es col·loca un pedestal metafòrica sobre de l'altre. Per sort, amb l'aparició del sistema de Myriadcoin "multi-prova-de-obra" (multi-POW), una societat sana es pot construir entre les dues monedes.

Myriadcoin i Multi-vPoW: Una solució simbiòtics

Aquí, vaig a proposar una solució al desequilibri (i la baixa popularitat posterior) de l'fusionada-extracció: multi-variables recompenses bloc de prova de treball (multi-vPoW). [Nota: Hi pot haver una millor manera d'anomenar això.]

Projecte PolyMYR propera d'Myriadcoin, una combinació de la mineria i la piscina d'auto-intercanvi, es duplicarà com un laboratori on l'moneda digital solució multi-vPoW pot ser rigorosament investigat i provat. Per entendre millor la solució que requereix un breu resum de com funciona un sistema multi-Presoner com Myriadcoin. Myriadcoin té 5 algoritmes (SHA256d, Scrypt, troca, Qubit, i Myriad-Groestl) que poden resoldre independentment blocs. Tenen dificultats independents que s'ajusten usant la mateixa fórmula. Qualsevol algoritme pot resoldre el següent bloc, fins i tot si és el mateix algoritme. Cada algorisme es dirigeix ​​al mateix temps bloc i les recompenses de blocs són els mateixos independentment del algoritme resol el bloc.

La solució multi-vPoW implica ajustar les recompenses de bloc basat en l'algoritme que troba el bloc. Amb Myriad com a pare multi-presoner de guerra, la moneda nen pot convertir-se en un multi-Presoner (si no ho està ja) que selecciona uns algoritmes que s'extreuen-fusionat pel pare algoritmes Myriad i un algoritme (s) que no és fusionar -mined (creant un grau de superposició). Els algoritmes de combinació-minat serien programat a tenir menors recompenses de bloc que l'algoritme de combinació-minat no (s). Això crea immediatament moltes variables (nombre d'algoritmes de fusió de les mines, el nombre d'algoritmes de no fusió de les mines, les recompenses de blocs, etc.) que es poden vanament amb per crear un equilibri adequat de donar i rebre.

Per exemple, un desenvolupador vol començar una nova moneda X11, però està preocupat que un camp de la mineria altcoin competitiu i saturat pot deixar la moneda propens a atacs de 51% durant llargs períodes de temps des del principi. El desenvolupador vol garantir la seguretat de la xarxa des del moment del seu llançament pel que decideixen llançar-ho com un multi-Presoner amb 5 algoritmes: SHA256d, Scrypt, troca, Myriad-Groestl i X11. Combinar la mineria està habilitat en els 4 algoritmes que comparteix en comú amb Myriad (SHA256d, Scrypt, troca, i Myriad-Groestl) mentre que l'algoritme X11 manca de fusionar el codi de mines auxPoW. Els algoritmes de combinació de 4-mines podrien ser dissenyats amb recompenses de blocs de, per exemple, 25, mentre que la recompensa de bloc per a X11 és 200. Això crearia una relació de 25 a 200 per les recompenses de bloc. O potser la relació s'establiria a 40/200 o 10/200. Qualsevol que sigui la raó que sigui, la conclusió és que els miners Myriadcoin són pagats per les seves contribucions a la seguretat de la xarxa de la nova moneda d'una manera que no és perjudicial per al valor a llarg termini de la moneda. Sempre que hi ha un disseny de blocs recompensa força equilibrada, miners Myriad no han de tenir raó per queixar-se de recompenses de blocs menors perquè les monedes són en última instància els nens "dinar gratis". Alhora, el desenvolupador no ha de privar els algoritmes de fusió-minada de recompenses de bloc complet o bé la simbiosi de combinació de la mineria es converteix parasitària contra la moneda dels pares i la moneda nen seria ocupat de forma natural pel lliure mercat. És una qüestió de respecte mutu que elimina qualsevol dany real o percebuda, ja sigui a la moneda a l'associació de combinació de la mineria.

 

Complementant múltiples vPoW Amb Altres tecnologies Blockchain

Simbiosi fusionar la mineria a través de múltiples vPoW fins i tot es podria millorar mitjançant la utilització de la tecnologia blockchain gratuït. Per exemple, una implementació de monedes de colors múltiples vPoW miners podria oferir l'opció de pintar les seves monedes de fusió de la mineria en tokens que representen la quantitat de seguretat de xarxa que proporcionen. Això actuaria com una eina de deflació (que no és una estafa!) Per a la moneda nen que encara premia els miners de monedes pare amb més beneficis / valor donat que maneres creatives d'utilitzar els tokens de seguretat de color es construeixen. Encara més, tot i que entenc que les organitzacions de recompenses de blocs no són actualment compatibles en entorns de combinació de mineria, pot ser interessant per innovar una forma d'Merge-miners per fer valer els seus monedes de nen en lloc de vendre'ls immediatament.

Finalment, un mitjà per aconseguir meta-estabilitat dins de simbiosi merge-minera pot ser desitjable i assolible des de l'anàlisi de dades en temps real de hashrate xarxa relativa a cada algoritme de combinació de la mineria. Hipotèticament, les recompenses de bloc de monedes nen per un algoritme de combinació-minat poden construir-se per canviar dinàmicament basant-se en la mida de la hashrate xarxa d'aquest algoritme en relació amb la resta de la xarxa. Si hi ha massa miners es van carregar en un algoritme, les recompenses de blocs es poden disminuir temporalment mentre les recompenses de blocs d'una xarxa més petita algoritme podrien plantejar-se. Això podria incentivar una migració dels miners de l'algoritme de ple al algoritme escassa per evitar durada prolongada de hashrates baixes de xarxa individuals.

Aquestes són algunes solucions que seran explorades per Myriadcoin i PolyMYR. En tot cas, espero que per provocar un animat debat sobre les solucions elegants per a la simbiosi de combinació de la mineria. No pretenc saber si aquestes idees tindran èxit, però puc assegurar que seran explorats. Ens encanta empènyer el sobre a la plataforma The Myriad.

En cas que l'exploració d'innovació significativa de Myriadcoin despertar el seu interès, imploro a incorporar el teu equip de la comunitat i el desenvolupament. Sempre estem buscant per créixer! Uniu-vos a / r / oscil·lació myriadcoinor pel canal ourIRC (## myriadcoin en Freenet).

Salutacions!

Notícies relacionades


Post Altcoin

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

13 Llocs per consultar les dades del mercat de Litecoin

Post Altcoin

Es tracta del Blockchain, no del Bitcoin

Post Altcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

Post Altcoin

Multisig: una guia per a principiants

Post Altcoin

El 6 millor programari de mineria Bitcoin