EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats | Catalan.Lamareschale.org

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

El Myriadcointeam alliberat EasyMiner Beta v1today, que marca el començament de la seva campanya per portar la mineria Myriad a nous mercats més enllà dels que comprenen actualment l'escena moneda digital. Creiem arribar a nous mercats ajudarà progrés Myriad com a moneda, com alliberador financera, i com a vehicle d'inversió. En proporcionar als nouvinguts amb una eina que fa que la mineria no és més complicat que la creació d'iTunes, Myriadcoin i el seu marc multi-prova-de-treball s'encarnen distribució justa i pròspera oportunitat en les àrees de mineria Bitcoin ja no és capaç d'assolir.

El que és EasyMiner de Myriadcoin?

EasyMiner és un paquet de programari amb un nom over-the-top dissenyat per eliminar tots els spellcastings tecnològics conscienciosos, tortuosos una persona mitjana sent que han de dur a terme per tal d'explotar aquestes monedes màgiques "com Bitcoin". Encara en fase beta (però treballant!), El paquet fàcil Miner inclou l'últim programari de mineria d'ajust automàtic de 4 GPU o CPU algoritmes de Myriadcoin (troca, Scrypt, Myriad-Groestl i Qubit), la cartera de l'electro de Myriad per a un accés ràpid i fàcil monedes minades, i connexions p2pool per a cada algoritme. EasyMiner v1 no inclou programari de mineria de SHA256d, cinquè algoritme de Myriad, perquè se suposa que els nouvinguts no són conscients del que són els ASIC en aquesta conjuntura.

Com et fa més fàcil Myriadcoin la mineria?

El nou usuari simplement descarrega el programari, descomprimeix en una carpeta, i fa clic a l'arxiu de la diu "RunMeToMine". El programa sol·licita a l'usuari que actualitzi els seus últims controladors de la targeta de vídeo (si cal) i anotar la seva llavor de l'electro (i per què és tan important!) Si es tracta de la primera vegada de instal. Després d'aquests dos aspectes tenidoria de llibres, l'usuari simplement selecciona quin algoritme per mina en un símbol del final de prement el nombre (1-4) corresponent a la algoritme al menú. El programari de mineria adequada s'executa, es connecta a la p2pool adequada, i la pròpia auto-cançons sobre la marxa d'acord a les capacitats de la CPU o GPU de l'usuari. Pel que des de la perspectiva de l'usuari tot el que heu de fer és actualitzar un controlador (potser), escriviu algunes paraules i premi un nombre per començar l'extracció Myriadcoins? Sense el coneixement de com funciona la mineria? Sense la caça massiva de fitxers de configuració apropiats en funció del seu model de GPU i l'algoritme? Sense la recerca de piscines i trobar la manera d'unir-se, com editar els seus arxius de ratpenat, i com configurar els pagaments per fer front als seus carteres? Sense deu hores de càrrega de la seva cartera Myriadcoin abans que puguin usar-lo o començar a veure els pagaments vénen en? Fàcil!

Què segueix per EasyMiner de Myriadcoin?

Encara necessitem beta testers per ajudar-nos a trobar errors i oferir suggeriments en el seu intent de tornar a viure el que era trobar la manera de minar per primera vegada. També tenim que els usuaris de Linux i Mac per ajudar a aconseguir el programari que treballen als seus respectius ordinadors (EasyMiner només funciona per a Windows 2000 + de 32 i 64 bits fins ara). Suport Nvidia encara necessita ser afegit (que només funciona en CPU i GPUs d'AMD fins ara). Ens agradaria obtenir algunes interfícies gràfiques d'usuari agradable i gràfics per ajudar a que el procés de mineria l'atractiu visual al nou usuari també. Més informació i enllaços de descàrrega per EasyMiner Beta v1 de Myriad es poden trobar a la nostra pàgina web aquí: http://myriadplatform.org/easyminer/

Notícies relacionades


Post Altcoin

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin

Post Altcoin

Ethereum augmenta 6,4 milions de dòlars en el primer trimestre de la venda de gènesi

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: CheapAir acceptant Dogecoin i Litecoin, Digital Gold Tactual per Bitcoin Exchange i més

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) ara està armat amb Multisig

Post Altcoin

Es tracta del Blockchain, no del Bitcoin

Post Altcoin

Com obtenir una adreça personalitzada de Bitcoin

Post Altcoin

BTC-e: Lintercanvi Bitcoin amb FOREX i Altcoins mixtos

Post Altcoin

Què és Darkcoin, la moneda anònima?

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet Beta

Post Altcoin

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar

Post Altcoin

Digital Money Weekly Rundown - Primera edició