Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador | Catalan.Lamareschale.org

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador

Al març de 2014 es fan dir a algú "Baldur Friggjar Odinsson" va decidir llançar el primer moneda digital nacional, Auroracoin. Dissenyat per reemplaçar la corona islandesa, això era una idea audaç, i la meitat dels 10 milions d'Aurora a existir alguna vegada van ser pre-minat com a part d'una campanya "de llançament". En aquest tir en suspensió, el registre nacional d'Islàndia s'empraria per distribuir la nova cripto als ciutadans de la nació.

La raó adduïda per a aquesta nova cripto va ser la pèrdua constant de valor de la Corona en les últimes cinc dècades. El tir en suspensió estava prevista per a tres fases, amb cada ronda estar obert a tota la població de ~ 320.000. Això permetria als primers usuaris que s'acumuli una major proporció de la nova cripto des de cada ronda dividiria el nombre restant de la ronda anterior. Si volia la seva banda completa, la millor manera d'adoptar d'hora en cas contrari s'obté una quota inicial més petit. Baldur va afirmar que la distribució de 5 milions Auroracoin a la població en la davantera, després permetent estàndard miningto completar la resta, permetria una transició suau de la corona a l'Aurora.

A mesura que el temporitzador marcada fins a la data del llançament des de l'aire, l'anticipació construït. Fins i tot va visitar personalment el Consolat d'Islàndia a San Francisco per discutir l'assumpte amb Robert Cartwright, el Consolat General. Per desgràcia, el Sr. Cartwright, mentre que molt educat, en realitat no sap res al respecte.

Una idea es propaga: Spaincoin, Mazacoin i SiliconValleycoin Emege

 

Mentrestant, el valor de Auroracoin es va disparar, arribant a un màxim d'un sorprenent $ 68 cada un abans de caure al seu nivell actual de $.07. No obstant això, com hem vist tantes vegades, hi va haver una allau d'imitadors com Spaincoin, Mazacoin (pels Oglala Sioux), i fins i tot SiliconValleycoin. Spaincoin era una estafa pura i simple, i Mazacoin afirmava representar una nació americana nativa indígena, però això va ser una sorpresa per als representants Oglala Sioux que he parlat d'això fa tres mesos. Intents de parlar amb Payu Harris, creador d'Mazacoin, eren improductives.

Isracoin: Un tros de l'Orient Mitjà

 

El següent moviment important en l'escena nacional cripto va ser el desenvolupament de Isracoin, la criptografia nacional d'Israel. L'ús d'un pla de llançament de 4 etapes, més pensada i detallada que la de Auroracoin, aquest cripto tenia un enfocament més matisat que el pla d'adopció / distribució. Desenvolupadors de Isracoin pre-nats 10% de la seva Scrypt-basedcoin i van distribuir 500 Isr cada un per als primers 50.000 empreses que apliquen per a ells per tant l'alliberament de 25 milions a la natura. Aquest nombre, tan gran com ho és, només represents.52% de les monedes en total.

Fase II, on Isr es distribuirà a la població real, tindrà una sèrie de 3 parts on els ciutadans israelians que puguin demostrar-se a si mateixos rebran cadascun 100 Isr. Aquesta oferta s'estén a 2.850.000 persones, un total de 285 milions d'Isr un addicional en la circulació. I això és només el 5,9% del total d'Isr.

Fase III veurà la implementació d'una subvenció de crèdit de 5.000 Isr per als negocis que accepten Isr com a forma de pagament. Aquest es limita als primers 10.000 empreses a aplicar després que comenci la Fase III, i també està limitat a un valor màxim de $ 10.000 determinat pels tipus de canvi en la data de concessió. La donació és l'única fi, i l'ús, entre les empreses que accepten Isracoin com a forma de pagament, i es duran a terme a través d'un sistema d'intermediaris, en lloc de lliurar directament al sol·licitant de crèdit. L'adjudicació total de Isracoins per a aquesta fase és 50 milions o 1,04% de les monedes totals.

La fase final del tir en suspensió serà Fase-IV, i és la implementació d'un fons per al desenvolupament econòmic del mercat israelià usant Isracoins. Aquest fons finançarà els costos operatius i un major desenvolupament, invertir en noves empreses israelianes, donar a projectes solidaris i de suport que promoguin la igualtat d'oportunitats i / o la llibertat econòmica a Israel. El fons invertirà i donar Isracoins, i exigir als beneficiaris a utilitzar sobretot ISR directament, en lloc de canviar-lo per altres monedes. L'adjudicació total de per a aquesta fase és 120000000, igual a 2,5% del total.

No està clar en aquest moment si Isracoin va tenir més èxit que Aurora té, però sí sabem el preu mai no ha aconseguit el mateix nivell que Aurora ho va fer. Isracoin assolir un màxim de $ 0,68 i ara està en $ 0,007 cada un. No obstant això, encara estem en la fase I del seu tir en suspensió, de manera que val la pena veure.

Aquests primers cryptos Nacionals han estat desenvolupats per actors independents, els qui van afirmar que tenien la intenció d'ajudar a les seves respectives circumscripcions escapen de banc central, s i els capricis de l'elit bancària global. No cal dir que això no guanyaria a qualsevol dels punts amb els 'amos de l'univers' que tenen una gran quantitat de loseshould qualsevol d'aquests altcoins èxit. Fins i tot la increïblement gran nombre de Isracoins el temps programat d'existir podria ser una gran amenaça per al xéquel israelià.

El somni Mesoamericà: Equador Creació d'un moneda digital Nacional Oficial

 

Ara, en un moviment que ha commocionat molts, Equador ha anunciat la seva intenció de desenvolupar i distribuir la seva pròpia moneda digital nacional, mentre que al mateix temps la prohibició d'altres Bitcoinand cryptocurrencies. El mes passat el Congrés de l'Equador va aprovar legislationto iniciar una moneda digital per al seu ús juntament amb el dòlar dels EUA, la moneda nacional oficial. Un cop convertit en llei, el país començarà a fer servir la criptografia, que encara no té nom, tan aviat com octubre. S'establirà una autoritat monetària per regular els diners, que serà recolzat per que encara no identificades "actius líquids".

El president Rafael Correa, que va arribar al poder el "Pink Tide" que es va estendre per Amèrica Llatina en l'última dècada, ha augmentat la despesa social a graus sense precedents com a part d'una inversió en la infraestructura nacional. Ara, menys de sis anys després de caminar lluny de $ 3200000000 de deute denominat en dòlars, la seva nació s'enfronta a dèficits de compte corrent que estan sagnant que les necessitats de finançament i secs rècord. L'ús de diners virtual per pagar als treballadors del govern i els contractistes ajudar a conservar les reserves en dòlars, però els analistes de firmes com Landesbank Berlin Inversions témer la moneda pot incitar Correa per impulsar la despesa encara més i soscavar la capacitat del país per pagar bons a llarg termini.

"Aquest sol ser l'inici de la degradació, la inflació i la depreciació," Lutz Roehmeyer, que ajuda a administrar prop de $ 1100000000 d'actius de mercats emergents de Landesbank Berlin, incloent el deute equatoriana, va dir en una entrevista amb Bloonberg. Roehmeyer, que ha estat invertint a l'Equador per més de 15 anys planeja reduir les seves tinences de deute de la nació. Landesbank Berlin posseeix una part dels $ 2 mil milions de bons que l'Equador va vendre al juny, fent d'aquest desenvolupament de gran interès per a ells.

Els ministres del govern estan sent molt reservat sobre tot l'assumpte, amb el Ministeri de Política Econòmica declinant comentar i referint-se a les preguntes del banc central. L'oficina de premsa del banc, però, també es va negar a comentar i es va referir a la premsa a una resolució adoptada al juny signat pel gerent general del banc, Mateu Villalba. La resolució diu dòlars electrònics seran recolzats per actius líquids i no es poden bescanviar per bons del govern. No cal dir que això no explica res, i la forma en què la situació s'està manejant de manera natural està causant preocupació en el sector financer.

Com va resultar Equador arribar al punt de crear un moneda digital Nacional?

En 2000 l'Equador va adoptar el dòlar dels EUA, ja que és la moneda única en un intent de frenar la inflació i estabilitzar l'economia. En els últims quatre anys, però, s'han publicat dèficit per compte corrent cada vegada, en gran part a causa dels programes de despesa social de Correa. Aquest any la seva projecció ministres una bretxa pressupostària de $ 4.5 mil milions. Per evitar una escassetat de dòlars de stymieing despesa pública, Correa va oferir més de la meitat de les reserves d'or de l'Equador com a garantia per obtenir un préstec de $ 400 milions del Goldman Sachs Group Inc al maig. El mateix mes, es va arribar a un acord amb la Xina per a un préstec de $ 2 mil milions en un futur canvi de la producció de petroli, que va ser interessant ja que les reserves de petroli d'Equador són cada vegada menors.

Després, al juny, el govern va vendre $ 2 mil milions en deute a l'integrar-lo com bons escombraries, segons Bloomberg. Fins i tot això no fos suficient amb Corretja de buscar ajuda del Fons Llatinoamericà de Reserves, l'FLAR, un mes més tard per a un préstec de $ 618 milions. Tot això és part d'un estimat $ 35 mil milions Equador haurà de demanar prestat fins al 2017, després de la qual cosa, presumiblement, les inversions en educació i alleujament de la pobresa han de començar a ser vist.

Construcció de la nació és un procés que requereix molt de temps, i en el retorn de la inversió era digital s'exigeix ​​ara No en una dècada, de manera que l'economia de l'Equador es troba en una posició molt precària.

Alguns, com José Mels, economista de l'institut d'investigació amb seu a Quito Cordes temen que la nova moneda serà utilitzat per pagar les factures de les nacions. És una preocupació molt real com a membres del partit de Correa van derrotar els esforços dels grups de la indústria per incloure una garantia per donar suport a la nova moneda amb una quantitat igual de dòlars en la nova llei.

"El problema seria si van començar a pagar als creditors locals", va dir en una entrevista Mels. "Es podria utilitzar aquests recursos per obtenir liquiditat immediata."

D'altres, com Juan Lorenzo Maldonado, un economista d'Amèrica Llatina de Credit Suisse Group AG, són més optimistes sobre aquest nou desenvolupament.

"Si troben una manera de fer un ús eficient de la moneda electrònica per gestionar només certs tipus de pagaments i fer alguns procediments més fàcil i més ràpid, i que se sostenen en fer-ho de manera responsable, pot ser una bona cosa", va dir.

Steffen Reichold de Stone Harbor Investment Partners LP, i altres com ell, es preocupen que els equatorians poden tractar d'aconseguir els seus estalvis fora del país per evitar ser pagat amb diners virtuals. Stone Harbor supervisa el 65,3 $ MIL MILIONS d'actius de l'Equador, i té una raó legítima de preocupació.

"No m'agradaria que per ser convertit en una nova moneda gestionada per un banc central no provat", va dir Reichold. La creació d'una moneda "no és senzilla, fins i tot quan estàs en un país amb una trajectòria perfecta de la gestió econòmica reeixida, i no crec que l'Equador està en aquesta categoria."

Si l'Equador segueix en realitat a través d'aquest pla o no està per veure. Tot el que sabem del cert, però, és que el govern de Correa, com a deute, ja que és, encara és capaç de contractar un equip capaç d'adaptar qualsevol dels cryptocurrencies existents per al seu ús. També és factible perquè puguin desenvolupar una nova cripto des de zero i posar-la en pràctica en 90 dies o menys.

El que queda per veure, però, és què tan reeixit serà aquest experiment.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

Què és Darkcoin, la moneda anònima?

Post Altcoin

Inversió a llarg termini

Post Altcoin

6 tutorials de comerç de Bitcoin val la pena llegir

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

El 6 millor programari de mineria Bitcoin

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal