Potcoin és on està! Una introducció a Potcoin | Catalan.Lamareschale.org

Potcoin és on està! Una introducció a Potcoin

Potcoin és on està! Una introducció a Potcoin

Jo estava tractant de pensar en alguna cosa enginyós i perspicaç per al meu primer missatge com una moneda Representativefor Potcoin, però els esdeveniments i desenvolupaments recents han fet que em queda més remei que intentar i durant tot fins a ells en un article introductori. El fet que alguns d'aquests desenvolupaments va volar al meu propi radar fins fa poc temps ha de dir-li alguna cosa. Així que sense més preàmbuls, aquí és un resum de tot el Potcoin - empalmat amb una mica d'anàlisi personal - per il·lustrar les raons per les que vaig pensar, i ara sabem, Potcoin és a on està (daddio)!

Potcoin té una gran i creixent equip de desenvolupament

Si bé el conjunt de cripto només recentment ha obsessionat per Prova de desenvolupador, Potcoin estava per davant de la corba i només ha seguit creixent més de la competència. El lloc web oficial, Potcoin.com, ha de ser una de les webs més completa, polit, fàcil d'usar, i multifacètic basat en moneda digital per aquí, amb els mitjans de comunicació dedicats, comerciant, la inversió, la comunitat i els portals de mercaderies (incloent T -shirts i PotCards precarregats canviable en línia). Tots els desenvolupadors i gestió a llarg han estat nomenats, amb profilesfeaturing detalls de la seva vasta experiència, col·lectiva en una varietat de capacitats. Editionsto recent de l'equip han vist les cites en les vendes, el màrqueting i la coordinació de mitjans socials, i estic particularment avivat per l'addició de desenvolupament web Matt Bernierfor donades les seves considerables habilitats, l'experiència i el cripto-nerdiness general. A més d'això, el Programa desenvolupador Potcoin és, en efecte, reunir i donar suport a les habilitats de la comunitat. A més, no només té Potcoin es va instal·lar a les seves noves oficines a Mont-real, tenen un número gratuït numberemblazoned a la part superior esquerra de la pàgina web. Quina altra moneda té això?

Estiu de Potcoin i el Programa Ambaixador Potcoin

Per molt que es converteix algunes persones (RIP Bill Hicks), el màrqueting és un aspecte crucial de qualsevol empresa i no té per què ser un mal inherent. L'estiu de Potcoin gira promocional està en ple domini, amb l'equip de treball dur per promoure Potcoin amb grades en la recent Copa Cannabis a San Francisco, i l'Expo American Glass a Las Vegas. No obstant això, és no només els desenvolupadors que treballen per promoure Potcoin; el basat en una comissió Potcoin Ambaixador programmeis també en marxa, amb membres de la comunitat que es van inscriure a tot el món i es subministra amb paquets promocionals per promoure Potcoin als proveïdors en la seva àrea. Cara a cara la comunicació és, evidentment, un focus important de tot l'equip, i l'entusiasme amb el qual molts estan disposats a posar la seva cara darrere de la causa és un bon auguri per al futur.

PotLabs de Potcoin

Els PotLabs recent fundació (nou lloc web en les obres) ha estat difícil a la feina després de la creació d'Potcoinjoint, un fòrum de la comunitat de missatgeria instantània populars entre els recent integrat i xat-room. El seu projecte actual és PotWallet, una cartera en línia amb SMS (només a Amèrica del Nord en l'actualitat) i correu electrònic instal·lacions de transferència Potcoin. Ara es pot enviar per correu electrònic anyonesome POT, i el procés resultant guiarà als beneficiaris sense problemes a través de la creació d'un PotWallet per rebre les seves monedes (que poden ser cancel·lades fins a la cancel·lació). Després d'aquesta gesta, el seu pròxim objectiu és la creació d'un lloc local Potcoins completa amb el fideïcomís per comprar i vendre Potcoins fora de mercat. Esperar molt més de les sinergies entre l'evolució d'aquests nois, l'equip de desenvolupament, i la de la comunitat... Simplement no esperen que siguin cridant al respecte. Veure aquest espai de prop!

Potfunder per Caritats Potcoin suportats

Mentre Dogecoinand Bitcoin, entre altres, han tingut la seva part de les unitats de caritat, Potfunder centra la comunitat Potcoin en objectius específics. Pesos pesats establerts per la comunitat i @deemington @ Ironhammer5 - aquest últim havent estat recentment promogut a una posició oficial com Potcoin mitjans de comunicació social coordinador - Potfunderis una taca i ja molt estimat Potcoin institució en curs aixecar grans sumes de diners per a la caritat i de desenvolupament recompenses. El primer objectiu de campanya de caritat va ser aixafat fora del parc, amb $ 2000 (200k POT) plantejat per FRAXA, una organització de caritat desenvolupament d'un tractament relacionada amb el cànnabis per a la Síndrome X Fràgil. Amb tants beneficis per a la salut del cànnabis a l'espera de ser acceptat per la comunitat mèdica, o millor dit, pels governs, esperar que això es converteixi en un tema que val la pena que s'espera que puguin reunir l'atenció de corrent que es mereix tan a fons.

El nínxol Cultural de Potcoin

Milers d'anys d'evolució cultural independent i vinculat ha anat al fumar cànnabis, des hindú, als hippies, i més enllà. Ja hi ha una cultura universal d'aprofitar; fer el signe d'OK amb els dits, i ara posar les puntes dels dits s'uneixen a la boca - és gairebé com un llenguatge de signes universal com tocar amb la seva nina per demanar a algú el temps. La història ha demostrat que els estats alterats de consciència, combinats amb una història compartida d'opressió, és una base molt molt atapeït per a una comunitat, i això és particularment cert en una edat recentment connectat que està deslegitimar col·lectiva i ràpidament va dir opressió. Aquesta és una de les causes fort per a una comunitat de monedes, incloent els desenvolupadors, el que creure.

Fonamentalment, aquesta comunitat també inclou implícitament la majoria dels venedors potencials que, més sovint en cas contrari, són drogoaddictes a si mateixos, i tenen més que una simple unitat monetària per ajudar a mantenir la Potcoin. Els venedors s'estan inscrivint tot el temps, incloent la major botiga principal línia d'Europa Azarius.com, donant Potcoin ús del món real que la comunitat vol activament. Fins i tot pot comprar llavors amb Potcoin, i al mateix temps haurà de revisar les lleis en la seva àrea, que és un retorn collonut garantida de la inversió en el mitjà termini!

La Comunitat Potcoin

La comunitat de fumar marihuana, a més de ser global i diversa, de manera desproporcionada a tenir més temps a les mans per contribuir al creixement de la comunitat, el comerç i l'ús de Potcoin amb els proveïdors. Els fumadors de marihuana són, suposo, també de manera desproporcionada als usuaris d'Internet més actius, i són sens dubte un munt de manera desproporcionada creatiu. Ja, la comunitat ha estat la font de molts dels èxits de Potcoin; Potfunder i PotcoinJoint ja s'han esmentat, però, a més, no és el lloc de notícies Potcoin HighonPotcoin (de nou, gràcies a @ ironhammer5) amb podcasts regulars - incloent llocs de reunió per a desenvolupadors - difusió i gravat en viu; el desenvolupament i llançament d'una beta-etapa de l'electro cartera; la punta-bot Reddit per complementar una sub-reddit actiu, i un ambient general que és exactament el que es podria esperar d'un munt de potheads pioners. És un lloc agradable per visitar, però és un lloc encara millor per allotjar-se, i un que li permet feliçment borsa manté, sense importar el preu actual, per tal de que et manté lligat junts com un grup.

En conclusió, els meus pensaments sobre Potcoin en el llarg termini

Potcoin té tots els atributs necessaris per l'èxit a llarg termini. Desenvolupadors competents i apassionats que interactuen i retroalimentació d'una comunitat dedicada i creixent, un objectiu nínxol de mercat que és tan ampli i global que se sent estrany, fins i tot anomenar un nínxol, una seriosa quantitat de temps i la capacitat de creativitat en la qual basar-se en, i una meravellosa barreja de professionalisme i lulz, fins i tot amb Chevy Chasegetting en l'acte a Mont-real "Just for Laughs" Festival. El que és més, Potcoin s'ha convertit en un gran moment dins el context més ampli dels esforços de despenalització de rastreig no només als Estats Units, però en conseqüència tot el món. Cada intent d'exercir pressió, cada bit d'interès de la premsa representa una oportunitat per Potcoin no només per empènyer el seu propis interessos, sinó també els objectius més elevats en els camps de la salut i la justícia. Per a aquests interessos són un, i és per aquesta raó per sobre de tots els que he descrit que m'ha portat a comprometre amb aquesta moneda.

Fer la seva pròpia investigació, i espero amb interès d'unir-se a tothom a donar-li la benvinguda a la cleda.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Inversió a llarg termini

Post Altcoin

Com comprar NEM (XEM) - Guia per a principiants

Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim

Post Altcoin

Aposti a la Copa del Món amb les apostes de BlackCoin

Post Altcoin

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Califòrnia, un pas més proper a la legalització de Bitcoin

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin