El Camí Potcoin | Catalan.Lamareschale.org

El Camí Potcoin

El Camí Potcoin

Hi ha una gran quantitat de cryptocurrencies per aquí, (i, a causa de la naturalesa de cripto) alguns d'ells s'han dedicat al compliment de nínxols especialitzats. Com ja he dit anteriorment, és el que sincerament crec que és Bitcoindrew valor inicial de més èxit empori de drogues d'Internet la ruta de la seda. Les drogues mai han passat de moda, i la possibilitat d'adquirir en l'anonimat gairebé total va ser una gran victòria per a una de les indústries més grans del món. Per tant, no era exactament una sorpresa quan un grup d'equips de desenvolupament decidir saltar a bord del tren i es dediquen a les males herbes més estimats del món.

 Potcoin: moneda digital de la indústria del cànnabis

Potcoin

La moneda oficial de la indústria del cànnabis autoproclamat, és sens dubte el més reeixit, com he assenyalat abans. I el secret perquè l'èxit no és del tot sorprenent: s'han construït una comunitat forta des del principi. En comparació amb dogecoin (un dels estàndards d'encriptació que mai deixa de sorprendre amb la seva capacitat de recuperació) Potcoin la comunitat és petita, el subreddit Potcoin només compta amb prou feines 1769 subscriptors amb al voltant d'un nou lloc al dia. No obstant això, és molt més gran que qualsevol dels estàndards d'encriptació verds que competeixen i no veig cap signe d'aquesta disminució.

En els nou mesos que ha estat al voltant Potcoin que han desenvolupat una presència activa de YouTube, gràcies als esforços de Mad Potcoin, un nom que, personalment, no hauria triat a causa de qüestions de marques (Oh, qui engany? No ho faig realment es preocupen pels drets d'autor), que segueix a tenir actualitzacions setmanals sobre si Potcoin, sinó també altres notícies de cànnabis que la comunitat pugui trobar d'interès.

Les innovacions de Potcoin i Empreses en Creixement

Una innovació important es va produir en la forma del programa oficial Ambaixador Potcoin. Gestionat per Alec Rochford, el director de màrqueting, els que tenen participacions reals en el cripto (com jo) pot aplicar per representar la marca (que vaig fer). La responsabilitat d'aquesta posició és que vostè llavors sortir i aconseguir els comerciants a acceptar la moneda digital, la difusió de l'acceptació i l'augment de la circulació.

Ara, més que unes poques persones llegeixen que en el paràgraf anterior i va dir "Hey, això és només un munt de negocis, home. On és l'aspecte de la comunitat que vostè ha esmentat? Que és una bona pregunta, ho reconec. Per això, vaig a dirigir la seva atenció a Potfunder, la iniciativa de crowdsourcing ideat per l'entusiasta de llarg termini potcoin (i els primers a adoptar) Ironhammer5. La seva campanya més reeixida fins ara era als 200.000 potcoins plantejades per la investigació de la naturalesa i la cura per a la síndrome del cromosoma X fràgil defecte congènit que causa retard mental.

Per als amants de l'esport hi ha lloc de joc Potbetza s per als fanàtics de futbol, ​​arts marcials mixtes, i el cànnabis. M'imagino que van a començar a afegir altres esports a la barreja, però això és un començament interessant. En general no es pensa en la gent que fuma marihuana i ficar-se en baralles (perquè és gairebé impossible de fer), però hi ha un sorprenent nombre de persones que gaudeixen fumant un recipient i mirant a altres persones entrar en baralles. Per diners, és clar, el que fa que sigui una feina i no personal.

Equip de Desenvolupament de Potcoin està creixent

També hi ha una creixent llista de nous desenvolupadors en l'equip que han començat llocs de reunió cada dos mesos a Google+ (i vostè va pensar que ningú estava utilitzant aquest servei.) Dirigit per Nick Iverson, l'equip segueix creixent, ja que afegir nous programadors interessats en el creixement de Potcoin.

A "Colles de Nova York" de Martin Scorsese Daniel Day Lewis esmenta que qualsevol persona que controla els cinc comtats de la ciutat pot fer que alguna cosa succeeixi, un sentiment repetit per George RR Martin a "Cançó de Gel i Foc", perquè cinc dits són bones, però un puny és la forma més fort. La veritat de la idea és expressada per Target Corporation que li agrada fer servir el lema "La força de molts, el poder d'un". Des que solia treballar per Target honestament puc dir que no s'eleven molt alt en el lideratge si no abracen (o donar la impressió d'abraçar) que la filosofia. Un exèrcit d'esquirols segueix sent un exèrcit, i un milió de potheads servir una criptografia per comprar parafernàlia, flor, o qualsevol altra cosa és encara una economia viable. El valor de mercat de Potcoinmay han caigut en les últimes setmanes, però també ho ha fet el preu de Bitcoin, i crec que és per la mateixa raó: en realitat estan sent utilitzats per a l'activitat comercial, encara que Bitcoin en una escala molt més àmplia.

Quan un cripto deixa de ser una reserva de valor, i es converteix en una moneda, el preu caurà com comerciants a vendre a les borses. Això només vol dir que una nova onada de adoptants pot entrar i prendre aquestes cryptos de nou fora de la circulació, conduint així el cicle de la rendibilitat. Suposo que només el temps revelarà si estic en el correcte.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Tutorial: actualització de la cartera de Reddcoin POSV en una Mac

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: CheapAir acceptant Dogecoin i Litecoin, Digital Gold Tactual per Bitcoin Exchange i més

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill

Post Altcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de Fueling Plataformes futures Part 2: Contrapartida, Open Bazaar i molt més

Post Altcoin

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015

Post Altcoin

Kickstarter for Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners

Post Altcoin

El 6 millor programari de mineria Bitcoin

Post Altcoin

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Post Altcoin

BTC-e: Lintercanvi Bitcoin amb FOREX i Altcoins mixtos