Metro de Bratislava acceptant Worldcoin Mentre WDC Alliance surt de la versió revolucionària de Cartes de tortuga borratxa | Catalan.Lamareschale.org

Metro de Bratislava acceptant Worldcoin Mentre WDC Alliance surt de la versió revolucionària de Cartes de tortuga borratxa

Metro de Bratislava acceptant Worldcoin Mentre WDC Alliance surt de la versió revolucionària de Cartes de tortuga borratxa

El Worldcoin Allianceis s'enorgulleix d'anunciar el següent pas important en la Història de Worldcoin. Després d'arreglar alguns problemes de compatibilitat en els últims 14 dies, el nou i finalment Worldcoin estable versió 1.0.1 cartera - nom en clau "tortuga borratxo" - s'ha llançat al públic fa uns moments. Aquesta cartera revolucionari està equipat amb característiques que estan tot sobre la major flexibilitat tant en el d'usuaris i els desenvolupadors costat. Abans d'això, una franquícia de metro basat Bratislava utilitzat Terminal de Pagament Android Cryptodiggers 'per acceptar pagaments Worldcoin.

Nova Moneder Característiques d'aplanar el camí per a un futur pròsper Worldcoin

Begut tortuga és la primera cripto-walletever per contenir un assistent de configuració i actualització fàcil d'utilitzar. La "disponibilitat general servei d'actualització del sistema" (Gauss) permet als principiants de xifrat per a inicialitzar fàcilment la seva cartera personal. Els usuaris ja no hauran d'actualitzar el programari manualment: Gauss comprova regularment els canvis i alerta a l'usuari tan aviat com les actualitzacions estan disponibles. Dins de l'abast dels usuaris de Gauss també tenen la llibertat de triar què actualitzacions que esteu (excepció: les actualitzacions crítiques del sistema) i pot subscriure als canals amb la finalitat de realitzar un filtrat del tipus de canvis que ell o ella vol rebre. Aquesta característica té l'avantatge, que els usuaris poden decidir si Worldcoin per provar paquets beta o d'esperar a versions finals.

Kevin Quasarano, un dels principals desenvolupadors, afegeix amb orgull: "Estic molt entusiasmat amb la nova cartera 1.0.1! Worldcoin és la primera moneda crypto utilitzant QT 5,3 i un sistema d'actualització automatitzat. El sistema d'actualització és simplement increïble. S'ofereix als usuaris la capacitat d'actualitzar la cartera fàcilment quan s'afegeixen noves característiques. Estic molt content amb la dedicació de l'equip i de la comunitat, mentre que el desenvolupament d'aquest. No puc esperar a veure quines coses noves a la comunitat farà el següent! "

Gauss és la primera característica proporcionada pel servidor d'aplicacions nou "Pulzar" que ha estat codificat completament des de zero. Permet als desenvolupadors Worldcoin Alliance per proporcionar connectors cartera sense tocar qualsevol dels sistemes bàsics vitals.

Sandvitxos de metro que es poden comprar amb Worldcoin: Bratislava

Recentment, l'equip de Cryptodiggers basat Eslovàquia va revelar la seva nova aplicació Terminal de Pagament Android. Permet a les empreses a acceptar fàcilment els pagaments Worldcoin (BTC i LTC també compatibles) amb qualsevol telèfon intel·ligent o dispositiu de tableta - no es necessita equip especial, a part d'un compte API que necessita ser establert en CryptoDiggers.eu.Store empleats només ha d'escriure en el preu dòlars nord-americans o euros i l'aplicació calcula automàticament el seu valor Worldcoin equivalent. A continuació, genera un codi QR que ha de ser escanejada pel client per desencadenar el pagament. El procediment senzill és prou convincent per a una branca de metro a Bratislava per implementar l'aplicació en el seu negoci.

A Pere Bešina i el seu equip motivat registrar el companynot fa molt de temps, ja que podrien assolir els objectius substancials. CryptoDiggers poc van iniciar la seva botiga en línia llista poc més de 5000 articles (principalment electrònica, així com electrodomèstics) i es va desenvolupar connectors cripto-moneda per als principals sistemes de compres en línia de manera que és cada vegada més fàcil d'acceptar Worldcoin, Bitcoinand litecoin. Una branca de metro de l'adopció d'una solució CryptoDiggers subratlla la importància d'aquest tipus de sistemes fàcils d'usar i augmentar la motivació dels equips encara més, com es descriu Peter Bešina:

"Per fi puc fer servir la cartera Worldcoin Android per comprar alguna cosa que és un objecte tangible, física. La fam va arribar amb l'instint, així que vaig pensar el nostre sistema POS podria posar fi als dies de fúria a la recerca de monedes soltes. S'ha establert al metro (Páričkova Street, Bratislava) on vaig a menjar amb força freqüència. No puc descriure la felicitat que va passar pel meu cervell després vaig entrar i pagat per primera vegada! He comprat una tonyina i sub BMT italià amb una galeta de xocolata i el meu favorit beure Pepsi, amb - per descomptat - Worldcoin "

Sobre Worldcoin

Worldcoin (WDC) és actualment el més ràpid moneda digital, usant protocols similars a Bitcoin, en el món avançat moneda digital. Mentre que Bitcoin requerirà fins a 20 minuts per confirmar el pagament, transaccions Worldcoin tenen una terminació objectiu en tan sols 30 segons, rivalitzant amb la velocitat de les transaccions amb targeta de crèdit. Això fa Worldcoin únic, amb un potencial il·limitat en l'ús diari detall. Aquesta és una de les moltes avantatges que té sobre Worldcoin majoria de les monedes digitals.

Sobre Worldcoin Aliança

L'Aliança Worldcoin representa un grup d'usuaris motivats Worldcoin que ofereixen el seu temps i experiència per desenvolupar Worldcoin en una moneda alternativa legítima. Els nostres membres provenen de tot arreu del món, incloent el Regne Unit, Estats Units, Canadà, Holanda, Hong Kong, Finlàndia i Àustria.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Canvi revolucionari de Reddcoin: prova de la velocitat de lestaca (PoSV)

Post Altcoin

La implosió del riure

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

99Bitcoins vol que triïs el guanyador del nostre concurs detiquetes!

Post Altcoin

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin

Post Altcoin

Jesse Powell renuncia a Ripple

Post Altcoin

10 Eines útils per estar connectats al mercat de Bitcoin

Post Altcoin

Què és Dogecoin?

Post Altcoin

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador

Post Altcoin

Multisig: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com obtenir els seus Bitcoins en línia de manera gratuïta: 18 llocs web que poden ajudar-vos