El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què | Catalan.Lamareschale.org

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

Brock Pierce, Bitcoinentrepreneur i membre del consell electe de la Fundació Bitcoin, ha donat a conèixer els seus plans per desenvolupar una nova cripto-moneda. Projecte de Pierce, Realcoin, té com a objectiu construir una nova estructura de pagament a la part superior de la blockchain que permeten la transferència ininterrompuda de dòlars.

Així que, tècnicament, Realcoin no és un cripto-moneda totalment independent en si mateix. Simplement es porta la tecnologia blockchain al dòlar nord-americà. En portar la tecnologia cripto-moneda al dòlar, que permetria a un sistema de pagament descentralitzat per competir amb el model de banca tradicional, sense qüestionar directament la infraestructura bàsica del sistema bancari o el monopoli del govern dels Estats Units sobre l'emissió de diners i la regulació del seu subministrament.

Ja que opera a la part superior de la blockchain Bitcoin, els usuaris de Realcoin s'obtindran les transferències monetàries instantanis i pràcticament sense costos que gaudeixen amb Bitcoin sense deixar d'utilitzar dòlars. Realcoin actua com un símbol, que representa la propietat de dòlars; Pierce espera que això farà que la negociació de monedes digitals menys d'una molèstia des Realcoin tindrà una relació 1: 1 de canvi, el que significa que un Realcoin tindrà un valor d'un dòlar, en lloc d'un petit nombre decimal que està canviant constantment. Pierce espera de lligar Realcoin al dòlar eliminarà la volatilitat que experimenta el preu Bitcoin, que impulsa moltes persones lluny d'usar Bitcoin, ja que no ho veuen com un magatzem segur, estable de la riquesa.

Realcoin, segons Pierce, tindrà un registre en temps real de totes les reserves de dòlars celebrades en el sistema de pagament Realcoin. Aquest registre permetrà als usuaris veure no només la quantitat de diners que tenen en el seu poder, sinó que també permetrà que qualsevol pugui veure la quantitat de dòlars que es fa circular ni acumulades en el sistema de pagament. També hi haurà un registre complet de les reserves de dòlars Realcoin que seran autenticats pel blockchain, de manera que el llibre major Realcoin transparent i fiable.

Pierce planeja estendre Realcoin en la mesura a tot el món financer com pugui; Coindesk informa que ha estat en contacte amb diversos bancs i està treballant amb ells per integrar Realcoin en la seva infraestructura ATM. Que la integració permetrà als usuaris realitzar transaccions amb Realcoin en qualsevol lloc on tenen accés a un ATM integrat Realcoin.

Però és Realcoin realment val la pena el temps i esforç? És realment ofereix res substancial a la comunitat cripto-moneda?

Realcoin només resol defectes temporals Bitcoin

 

Està clar que l'objectiu de Brock Pierce amb Realcoin és resoldre alguns dels problemes que són la font de les queixes dels escèptics Bitcoin. Mitjançant l'eliminació de la volatilitat i els tipus de canvi en conseqüència inestables, dos dels principals arguments anti-Bitcoin desapareixen.

No obstant això, aquests problemes que resol Realcoin no hi ha problemes inherents amb Bitcoin, són problemes que van a solucionar-se per si mateixos en el temps com Bitcoin es torna més àmpliament adoptat. Els dos principals punts de venda de Realcoin-no volatilitat i de canvi de cripto-USD estables les taxes són quasi-cura per a les principals falles en el protocol de Bitcoin. Si Pierce realment volia fer un cripto-moneda que va solucionar els problemes urgents Bitcoin, llavors per què no acaba de treballar en la millora del protocol de Bitcoin en si? No és el seu treball com a membre de la junta de la Fundació Bitcoin per promoure l'acceptació de Bitcoin i el desenvolupament de la seva codificació de la base?

La volatilitat del preu de Bitcoin s'aplanen com la moneda digital es torna més àmpliament acceptació entre la població general. En conseqüència, com Bitcoin volatilitat dels preus disminueix, els tipus de canvi BTC-USD s'estabilitzaran. Així Realcoin realment és simplement no cal, si l'únic que aconsegueix és resoldre dos "problemes" temporals Bitcoin s'enfronta actualment. Certament, ens agradaria veure una actualització de Bitcoin nucli que resol el problema de la centralització de mineria Bitcoin, en lloc de tenir una taxa de canvi del dòlar "estable". Per què no es Pierce treballant en això? Mitjançant la realització d'un projecte d'aquest tipus, que fa que sembli com si Brock Pierce no es preocupa per la seva posició a la Fundació Bitcoin-que ha estat plagat de scandalrelating al passat, o l'ombra de Pierce si Bitcoin.

Realcoin Els intents de negar el potencial de Crypto-moneda

No hi ha cap necessitat d'una nova moneda que resoldrà aquests problemes petits Bitcoin; molt menys es necessita és una moneda que resoldrà aquests problemes per si inextricablement vinculació a una moneda fiduciària. Mitjançant la creació d'una moneda senyal digital que està recolzada per una altra moneda símbol derrota per complet el propòsit de cripto-moneda del tot.

Cripto-monedes com Bitcoin estan dissenyats per funcionar com l'or; Bitcoin i altres monedes digitals són "naturalment" escàs, divisible, fungible, i portàtil. Aquestes qualitats són quatre dels principals qualificadors de diners. Aquestes quatre qualitats són una gran raó per la qual l'or es va convertir en diners. No obstant això, l'or tenia un defecte que Bitcoin no té. La naturalesa física d'or, és a dir, la mida i pes va donar lloc a un desig d'una manera de fer or més fàcil de portar. Aquest desig és com el paper moneda va entrar en existència. I una vegada que els governs van ser capaços de trencar el vincle entre l'or i els seus certificats de paper, tenien accés a un subministrament infinit de diners, que ha estat l'origen d'alguns dels pitjors desastres econòmics de la història.

Però Bitcoin no pateix el defecte fatal que va donar origen al paper moneda; amb Bitcoin, no hi ha requisits d'emmagatzematge. Bitcoin no existeix en el món físic, és sense pes i sense espai. L'emmagatzematge físic mínim requerit per Bitcoin és una unitat USB. Com a resultat, no hi ha necessitat de tenir substituts de paper per Bitcoin. Per tant, un producte d'or-com pot ser objecte de comerç amb la mateixa facilitat, fins i tot més fàcil, com el paper moneda sense els perills econòmics de paper moneda. Cripto-moneda és d'or per al 21stcentury i Realcoin inverteix completament els beneficis de cripto-moneda.

Fer un vincle de cripto-moneda a moneda fiduciària la seva font de valor fa que sigui completament inútil en el llarg termini. Realcoin es depreciarà al fet que el dòlar es deprecia, i els usuaris de Realcoin patirà tot el dolor que participen en la fase bust del cicle econòmic induït per la Reserva Federal actual. Realcoin en realitat no ofereixen res de nou, llavors. Només fa que sigui més fàcil realitzar transaccions amb una moneda que està en un camí al desastre. És bàsicament una versió d'alta tecnologia de l'estàndard d'intercanvi d'or, el que va permetre als Estats Units i Gran Bretanya per prendre el món en una muntanya russa de la inflació que va acabar amb la Gran Depressió. I per quina raó? És la idea de fer una moneda digital que no enfadar al govern? Si això és així, llavors quin és el punt? La raó per la qual molts governs són agressius amb Bitcoin és que amenaça el seu monopoli sobre el subministrament de diners dels seus respectius països, que molts en la comunitat d'experts Bitcoin és una bona cosa! No Brock Pierce, membre de la junta de la Fundació Bitcoin, realment no entén això?

Realcoin no és més que un nou sistema de pagament digital que serà completament sotmès als capricis del govern dels Estats Units i la Reserva Federal. Es resol cap dels problemes veritablement importants que enfronta Bitcoin, com Bitcoin centralització mineria. Per tant, en realitat no té cap sentit de per què Brock Pierce ha decidit centrar la seva atenció en la creació d'Realcoin en lloc de fer la seva feina, que està advocant per Bitcoin.

Per tant, sembla com si la Fundació Bitcoin realment no farà cap progrés dins de la comunitat Bitcoin pel que realment millorar el protocol es refereix. Per sort, aviat tindrem una alternativa a la Fundació Bitcoin. Lighthousewill de Mike Hearn és d'esperar proporcionar una plataforma de crowdsourcing descentralitzat on els desenvolupadors Bitcoin poden ser adequadament compensats pel seu treball en la millora de protocol central de Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II

Post Altcoin

Com comprar Stellar Lumens en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Com comerciar amb Bitcoins i NO aconseguir arrestada

Post Altcoin

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Venda Litecoins amb PayPal per a efectiu USD o EUR

Post Altcoin

Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

Entrevista amb Josh Garza, fundador i director general de GAW Miners