Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin

La tendència dominant en el seu lloc des del començament de l'any 2014 ha estat un mercat a la baixa sostinguda de Bitcoin, una inclinació que ha governat els mercats de tots els cryptocurrencies, malgrat el fet que alguns projectes han gaudit de pics breus d'atenció. Sembla que com Bitcoin ha començat a fer la seva primera incursió sostinguda en la "corrent principal", també s'ha trobat amb la seva primera baralla seriosa de dolors de creixement. El factor clau ha estat la infraestructura; el problema és que hi ha no és suficient.

Infraestructura subdesenvolupada de Bitcoin

El terme "infraestructura" abasta molts aspectes. Pertanyent a TU, per exemple, la infraestructura inclou, entre altres coses, l'evolució de la seguretat del servei (un tema urgent en relleu pels terribles esdeveniments en certa Japó-basada companyat del començament de l'any) i facilitat d'ús. Però també hi ha la infraestructura legislativa, especialment notòria proposta d'enguany per regular la Bitcoin- Bitlicense proposat pel Departament de Nova York de Serveis Financers al juliol.

El llarg i curt d'ell és això: l'adopció real i pràctica de Bitcoin com un actiu, una moneda, una xarxa de pagaments, etc., no ha seguit el ritme del bombo amb la intensitat que es va generar al final de 2013. Moneda digital és no és un fenomen viral; la complicada naturalesa i les implicacions de llarg abast genuïnament d'aquesta tecnologia disruptiva exigeixen nova infraestructura important i complexa integració amb TI existents, financera i els sistemes legals, que són elements que no estan encara en ple funcionament. Per tant, el període més llarg de la depressió en la història de Bitcoin. Sense prémer parafrasejant Warren Buffet, la marea ha sortit, deixant un Bitcoin nu a la sorra.

Però el que de Reddcoin, la moneda social?

Què té tot això a veure amb Reddcoin? De tots els projectes moneda digital per aquí, Reddcoin té una de les reputacions més potents d'una teamwho desenvolupament sense sentit prometre menys i lliurar més. És cert que, dins d'alguns cercles de negocis això no pot ser vista com una virtut, però després d'un any de decepció sense fi i la il·lusió una cosa és segura: en el món de moneda digital més prometedor és el número u el vici.

Alguna cosa en el que la majoria de la gent en la comunitat Reddcoin d'acord, i una cosa que hem vist evidència en diverses ocasions, és que els desenvolupadors de Reddcoin prefereixen per alliberar programari de qualitat sense la intensa fanfàrria i publicitat que es genera com una prioritat absoluta per molts altres moneda digital projectes. El desavantatge òbvia per al model basat en bombo es destil·la en la vella dita, "No expliquis els pollastres abans que hagin eclosionat". El fet és que moltes comunitats moneda digital ja estan comptant centenars de pollastres abans s'ha establert un sol ou. Quan el bombo s'evapora el pes de la depressió pressionant cap avall l'esperit comunitari i la càrrega de treball enorme que s'eleva sobre els desenvolupadors és, en molts casos, molt difícil de controlar.

Reconeixent els problemes psicològics immediats associats amb el bombo i el frenesí d'expectativa futura ens permet mirar més enllà de la qüestió pràctica real, ha explicat en els paràgrafs inicials anteriors: el tema de la infraestructura. Aquí també, l'actitud de l'equip de desenvolupament Reddcoin es destaca com a exemplar. A mesura que 2014 arriba a la seva fi, és un bon moment per elaborar una llista (no exhaustiva i no necessàriament en ordre cronològic) dels èxits de l'equip en el projecte fins ara, tot va acabar en un període inferior a un any.

Passant a l'any 2015 el moviment contra centralizationshows no sembla disminuir. Mentre alguns sostenen al punt que altres treballen per aconseguir el que s'ha de fer, per aconseguir la visió que jeu al cor de Bitcoin: la creació d'una solució al problema de la dependència dels "tercers de confiança", com dictamina Satoshi Nakamoto a l'article 1 del Llibre Blanc de Bitcoin. Cada vegada més persones estan tenint una bombeta a moment com s'adonen que els desenvolupadors estan construint Reddcoin aquesta solució. Després de tot, com Thomas Edison va dir una vegada: "Els tres grans elements essencials per aconseguir qualsevol cosa que val la pena són, en primer lloc, el treball dur; segon, s'adhereixen a la perseverança; tercer sentit comú. "

Notícies relacionades


Post Altcoin

13 Llocs per consultar les dades del mercat de Litecoin

Post Altcoin

Lascens de Potcoin

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Post Altcoin

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

4 passos simples per acceptar Bitcoin en el vostre negoci

Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II

Post Altcoin

Es tracta del Blockchain, no del Bitcoin

Post Altcoin

Dogecoin acceptada per Twitch.tv!

Post Altcoin

Aposti a la Copa del Món amb les apostes de BlackCoin